Nije, teniski znalci su oni koji trpaju da je Djokovic najbolji svih vremena, a da je Federer obicno drvo.AnkleBreaker je napisao/la:Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu.![]()
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Izvlaci se Raonic zasad
Hajde Davide

Hajde Davide
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pa dobro to je @Effenberg izjavio, a njega se vise ne moze smatrati ozbiljno, jer sve gleda kroz prizmu kladioniceEdin TM87 je napisao/la:Nije, teniski znalci su oni koji trpaju da je Djokovic najbolji svih vremena, a da je Federer obicno drvo.AnkleBreaker je napisao/la:Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu.![]()

Djokovic ima velike sanse da postane GOAT. Konkurencije skoro da nece ni imati. Evo ja sam skoro pa siguran da ce do 2020.g. uzeti minimum 5 GS-ova. Sad ce se neki javiti i reci Fedja je sa 29+ godina uzeo samo jedan GS, a ne gledaju da je imao konkurenciju pet puta jacu nego sto ce Nole imati. I nemojte mi molim vas pricati o nekom fizickom padu Djokovica koji ce uslijediti u sljedecoj godini kako neki navedese. Covjek je mentalno i fizicki jedan od najspremniji sportista koji se je ikad pojavio i sigurno je da sljedece 3-4 godine moze igrati na nivou na kojem je sad sto ce skoro pa sigurno biti dovoljno da se izjednaci sa Rogerom po broju GS-ova.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Stavim Delpa da ga podrzim, a on vec donji protiv Pouillea.VGS je napisao/la:Vracaj onu ljepoticu na avatarAnkleBreaker je napisao/la:Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu.![]()

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Evo ga i Raonic opasno visi, mogao bi lako ispasti. Nadajmo se da ce se i Murray negdje okliznuti. Kakva prilika za najveceg
SAD ILI NIKAD!! BEL18VE.

27.10.2020
Ispravka,visio je 
Ma ne moze Raonic hljeba protiv Federera na 3 dobijena seta.Nema on kapacitet da toliko dugo dobro servira,a treba reci da mu se igra ipak zasniva na tome.

Ma ne moze Raonic hljeba protiv Federera na 3 dobijena seta.Nema on kapacitet da toliko dugo dobro servira,a treba reci da mu se igra ipak zasniva na tome.
Izvuce se Raonic.
Ma ne vjerujem da će Raonić napraviti probleme Federeru, ako bude, onda stvarno ni ne zaslužuje da osvoji turnir.
Ipak, ne možemo biti sigurni jer Federer nije u optimalnoj formi.
Ipak, ne možemo biti sigurni jer Federer nije u optimalnoj formi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Gasquet predao..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne bih ja baš rekao da je fizički najspremniji ikad igrač. Kad se kaže pad ne misli se da će biti sad taraba već da ovu dominaciju neće moći ostvariti. Ja sam siguran da 3-4 godine ne može igrati na ovom nivou možda još max 2 sezone, pad fizički je neminovan. Jednostavno mora se desiti a Nole će i najmanji više osjetiti nego Roger a valjda sad ne moramo govoriti o stilu igranja i jednog i drugog.AnkleBreaker je napisao/la:Pa dobro to je @Effenberg izjavio, a njega se vise ne moze smatrati ozbiljno, jer sve gleda kroz prizmu kladioniceEdin TM87 je napisao/la:Nije, teniski znalci su oni koji trpaju da je Djokovic najbolji svih vremena, a da je Federer obicno drvo.AnkleBreaker je napisao/la:Samo su navijaci Federera teniski znalci i imaju tenis u malom prstu. Izmedju ostalog taj su epitet sami sebi dali. Ostali nisu kompetentni pisati na ovoj temi. Nedaj Boze da sta napises protiv njihovog ljubimca jer nikad nisi u pravu.![]()
.
Djokovic ima velike sanse da postane GOAT. Konkurencije skoro da nece ni imati. Evo ja sam skoro pa siguran da ce do 2020.g. uzeti minimum 5 GS-ova. Sad ce se neki javiti i reci Fedja je sa 29+ godina uzeo samo jedan GS, a ne gledaju da je imao konkurenciju pet puta jacu nego sto ce Nole imati. I nemojte mi molim vas pricati o nekom fizickom padu Djokovica koji ce uslijediti u sljedecoj godini kako neki navedese. Covjek je mentalno i fizicki jedan od najspremniji sportista koji se je ikad pojavio i sigurno je da sljedece 3-4 godine moze igrati na nivou na kojem je sad sto ce skoro pa sigurno biti dovoljno da se izjednaci sa Rogerom po broju GS-ova.
Meni Nole cijelu sezonu ne igra na onom nivou od prošle godine, možda jedino AO i RG bi se i mogli svesti na to, AO poslije Simona. Šansu ima da stigne Federera a da li će, vidjećemo. Previše tu faktora odlučuje, ni najmanje nije jednostavno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Tako je doktore Pouille, idemo završiti ovo
QF Wimbledona

QF Wimbledona

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Pouille polufinale RG i sad 1/4 finale Wimbledona.

Čega polufinale?AnkleBreaker je napisao/la:Pouille polufinale RG i sad 1/4 finale Wimbledona.![]()
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rima, majstor za sve podloge, strašan potencijal 

Znam i ja da je Rima, samo to gore nekako više liči na Roland Garros gdje je ispao u drugom kolu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Rima, moja greska. Na RG ga je Martin dobio.Rokoko87 je napisao/la:Čega polufinale?AnkleBreaker je napisao/la:Pouille polufinale RG i sad 1/4 finale Wimbledona.![]()

Imao je poprilicno srece u Rimu, ali za ovo na Wimbledonu mu skidam kapu.

Re: Odg: Grand Slam
Andy rutinski protiv skvrčenog.
Šta on inače nosi na zglobovima, jesu li ono neki steznici ili tako nešto? Imam osjećaj da mu je teže trčati s tim na nogama, a to koristi otkad znam za njega.
Šta on inače nosi na zglobovima, jesu li ono neki steznici ili tako nešto? Imam osjećaj da mu je teže trčati s tim na nogama, a to koristi otkad znam za njega.

Evo ljudi maksuz vas selami sampion Wimbledona 2016!
Kazu strucnjaci Kyrgios favorit.

Ovo ce drugi najveci poslije Noleta da pomete do kraja, pa ako treba i tog jos za kratko vrijeme najveceg a.k.a. tajbregdziju!
Blizi se prekretnica.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Rutinsko otresanje.
Kyrgios boluje dječije bolesti, par godina će njemu trebati da odraste prvo.
Kyrgios boluje dječije bolesti, par godina će njemu trebati da odraste prvo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
@effe Dobro si rekao, drugi najveci poslije Noleta, prvi najveci je RF 
Rekoh ja jutros da ce Murray pomesti Kyrga.

Rekoh ja jutros da ce Murray pomesti Kyrga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.