FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 21 apr 2011, 09:52

Romariooo je napisao/la: hahahha, zvekno je pehar od asfalt, stas kad nisu naucili kako rukovati s trofejima
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 apr 2011, 09:57

Toxicity je napisao/la:Romarioo koliko se sjećam jučer si fino napisao kako ćemo biti osramoćeni, kako ćemo primiti 3 komada najmanje.. Gdje ti ta objektivnost nesta?
jesam jesam, osramotili se i jeste, vidimo evo kako slavite osvajanje kupa ko da je liga prvaka, a ne znate ni proslaviti haha

bice odmazda nista se ne sikirajte, koji dan lupajte ovim peharom po asfaltu, dok u ligi prvaka ne predjemo preko vas ko ovaj autobus preko pehara
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 21 apr 2011, 09:59

SaltCityAttack je napisao/la:Evo i video :)...preletio je i bus preko trofeja :)

http://www.telegraph.co.uk/sport/sportv ... f-bus.html
Frajer na svakom postavlja. Nije ga uopšte prešo. Ćorav?
[youtube][/youtube]

Vidiš da je ČITAV vraćen gore? :D
Čelik Zenica 1945

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 10:00

Čuvaj se prepotentnih izjava, možda su i igrači Barce tako pričali pa dobili po ušima ;).. Ja ću čestitati ako nas prođete u Lp, jer znam da ko god pobijedi da će biti zasluženo. A to da smo se osramotili okači mačku o rep, prnut niste mogli sinoć
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2011, 10:09

Nimla_RZ je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Evo i video :)...preletio je i bus preko trofeja :)

http://www.telegraph.co.uk/sport/sportv ... f-bus.html
Frajer na svakom postavlja. Nije ga uopšte prešo. Ćorav?
[youtube][/youtube]

Vidiš da je ČITAV vraćen gore? :D

polahko covjece sta se lozis ebe se mene za Barcu, a pogotov taj Real Madrid ...postavljam zato sto mi se postavlja i nisam corav i trofej se podvuko ispod busa i sta sad?..ja corav eto , a ti nisi, pa sta tebi znaci da ga bus predje, pa jeli ga morao valjak pregazit pa da bude pregazen?...uglavnom trofej nije citav ostecen je i naravno ponovo ti kazem izvlacili su pehar ispod busa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 21 apr 2011, 10:18

SaltCityAttack je napisao/la:
polahko covjece sta se lozis ebe se mene za Barcu, a pogotov taj Real Madrid ...postavljam zato sto mi se postavlja i nisam corav i trofej se podvuko ispod busa i sta sad?..ja corav eto , a ti nisi, pa sta tebi znaci da ga bus predje, pa jeli ga morao valjak pregazit pa da bude pregazen?...uglavnom trofej nije citav ostecen je i naravno ponovo ti kazem izvlacili su pehar ispod busa
Kad me ložiš :D Ajde svejedno, bitno je da je Kup Kralja gdje mu i jest mjesto, a ne u drugoj državici ;)
Čelik Zenica 1945

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 apr 2011, 10:19

A ko da je teško i novi napravit za Kraljeve... 8-)

Separatisti, imate mahanje :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 apr 2011, 10:24

KB-TM87 je napisao/la:A ko da je teško i novi napravit za Kraljeve... 8-)

ja tebe ne kontam :)..avatar Juventus, a bodris Real Madrid :)...vidis ja ne bodrim Barcelonu, pa se ismijavam ovom Ramosu i peharu...sto vise Barcelonu nikako ne gotivim, ali naravno nikog vise ne mrzim od ovog Raal Madrida :)...samo mi onako smjesno osvojit cup i onda ga razbit ebiga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 21 apr 2011, 10:26

SaltCityAttack je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:A ko da je teško i novi napravit za Kraljeve... 8-)

ja tebe ne kontam :)..avatar Juventus, a bodris Real Madrid :)...vidis ja ne bodrim Barcelonu, pa se ismijavam ovom Ramosu i peharu...sto vise Barcelonu nikako ne gotivim, ali naravno nikog vise ne mrzim od ovog Raal Madrida :)...samo mi onako smjesno osvojit cup i onda ga razbit ebiga :)
Pa jel ne smijem nikog drugog bodrit ? :lol:

A za to imam motiv više, jer svi ovi koji podržavaju farsu podržavaju RS ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 apr 2011, 10:29

Toxicity je napisao/la:Čuvaj se prepotentnih izjava, možda su i igrači Barce tako pričali pa dobili po ušima ;).. Ja ću čestitati ako nas prođete u Lp, jer znam da ko god pobijedi da će biti zasluženo. A to da smo se osramotili okači mačku o rep, prnut niste mogli sinoć
cijeli normalan svijet se slaze s tim da se real sramoti s ovako defanzivnim igrama, tj. spusta se na rang nekih trecerazrednih ekipa antifudbalskih, real je veliki klub koji sebi ne bi smio dopustiti onako ruznu i prljavu igru

no, cim ste doveli morinja svi smo znali da el classici vise nece biti kao nekada, najljepse i najkvalitetnije utakmice na svijetu, nego da to biti klasicne morinjovace ogavne, al hajd, jasno nam je da je real pljunuo na svoj ponos radi rezultata, zato je i doveden morinjo, al opet vjerovatno ni on nece biti dovoljan jer u ligi prvaka u dvije utakmice ova njegova taktika nece proci, nasi su bili iznenadjeni u prvom poluvremenu i vec su to procitali, vidjecemo kako ce izgledati u prvoj utakmici na bernabeu, moguce da morinjo odigra jos i defanzivnije jer zan koji su problemi ako primi gol na bernabeu

ono sinoc dobra je i lekcija za barcu, ako je nesto dobro, onda je to da je lekcija naucena u najmanje atraktivnom takmicenju, liga i liga prvaka ipak su puno vaznije. liga je vec rijesena, dakle sad slijedi dvije najbitnije utakmice u ligi prvaka, gdje se greske ne smiju ponavljati, gdje se mora napasti odmah u madridu i gdje ako povedemo ne smije biti opustanja i zajebancije ko prije, nego ici i na drugi gol i na treci koliko god da se prilika pruzi, bez milosti

imamo lijepo priliku da izborimo jos jedno finale, imamo kvalitetniju ekipu, vilja se mora trgnuti malo, messi ce vjerujem napokon u ovim el classicima zablistati, bitno nam je postici samo jedan gol, onda kad se real otvori ne stajati nego ih dotuci cim se pruzi prilika

real je opterecen zutim kartonima, karvaljo nece ni igrati, sudije u ligi prvaka puno su rigoroznije i nece tolerisati one prljavstine igraca reala, tako da ce tu neko sigurno popiti crveni, vidjeli smo sinoc kako je Pepe tanak na zivcima, kako je pogan igrac koji ide da nekome polomi noge, on je prvi kandidat, i tu je nasa prednost, samo moramo uspostaviti svoju igru odmah od pocetka, jedna genijalnost messija, xavija ili inieste ce sve okrenuti, al opet kazem, treba ih samo napadati, ici direktno na gol, a ne cekati revans, jer puno bolju imamo sansu u madridu.

vidjelo se sinoc kako nam fali jedan igrac tipa Bale, upravo zbog ovakvih rovovskih ekipa koje blokiraju sredinu terena, pa onda ostaje prostor samo po stranama, Adriano zna dobro odigrati al ipak nije top svjetska klasa, mora tu biti neko prodorniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 21 apr 2011, 10:33

KB-TM87 je napisao/la:
A za to imam motiv više, jer svi ovi koji podržavaju farsu podržavaju RS ;)
:lol: :lol:

a'e a'e popusti malo...šta's navalio zorom čovječe...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 21 apr 2011, 10:43

Barselona je malo postala baksuzli al mora i to da se desi nekad, nego vidim Mourinho je postao takticki mag ,ovo ono, Moruinho ovo ,Mourinho ono, hehe kad je Capello tu taktiku primjenio i osvojio sve zivo, Jose jednostavno kopira neke italijanske trenere,samo lik "otkriva toplu vodu", nikakva strucnost pretjerana, ono je sinoc bila maestralna taktika Reala samo za djecu koja gledaju fudbal od prije 3-4 godine ili za navijace Reala,jer nisu objektivni, davno davno je to izmisljeno,ne samo izmisljeno nego i sve osvojeno s tom taktikom, mnogi ce reci sto drugi treneri Reala nisu isto to uradili, eee pa drugi treneri su bili naivni a i imali muda pa igrali onako kako igraci Reala najvise vole, ofanzivno,pa primili 6-cu a Mourinho dodje pa misli, ma imam i ja muda pa primi 5-cu, pa kasnije lik sam sebi rece" ma jbo muda, daj mi taj udzbenik od Capella da malo prelistam" :mrgreen: ali taktika mu je uspjela, jedva, al je uspjela, trofej se gleda, a Barsa mora malo manje nasjedat na udarce i nervirat se,jer kad to krenu, onda najmanje lice na Barsu, cisto voda na Mourinhov mlin onda ide
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 apr 2011, 10:56

JuveSissoko je napisao/la:Barselona je malo postala baksuzli al mora i to da se desi nekad, nego vidim Mourinho je postao takticki mag ,ovo ono, Moruinho ovo ,Mourinho ono, hehe kad je Capello tu taktiku primjenio i osvojio sve zivo, Jose jednostavno kopira neke italijanske trenere,samo lik "otkriva toplu vodu", nikakva strucnost pretjerana, ono je sinoc bila maestralna taktika Reala samo za djecu koja gledaju fudbal od prije 3-4 godine ili za navijace Reala,jer nisu objektivni, davno davno je to izmisljeno,ne samo izmisljeno nego i sve osvojeno s tom taktikom, mnogi ce reci sto drugi treneri Reala nisu isto to uradili, eee pa drugi treneri su bili naivni a i imali muda pa igrali onako kako igraci Reala najvise vole, ofanzivno,pa primili 6-cu a Mourinho dodje pa misli, ma imam i ja muda pa primi 5-cu, pa kasnije lik sam sebi rece" ma jbo muda, daj mi taj udzbenik od Capella da malo prelistam" :mrgreen: ali taktika mu je uspjela, jedva, al je uspjela, trofej se gleda, a Barsa mora malo manje nasjedat na udarce i nervirat se,jer kad to krenu, onda najmanje lice na Barsu, cisto voda na Mourinhov mlin onda ide
naravno da je tako, samo oni koji ne poznaju fudbal prave od morinja maga, capelo je ovo davno radio, u novije vrijeem i hiddink je s celziom tako odigrao protiv barce, kakav morinjo i bakraci, samo je prepisao ono sto radili neki drugi treneri, ovo sto morinjo igra odigrao je hiddink prije nekoliko sezona i morinjo dakle samo kopira, a ako idemo dalje u istoriju naci cemo bezboroj ovakvih primjera, ovakvim taktikama su se treneri uvijek suprostavljali recimo brazilcima koji su uvijek bili nenadjebivi majstori, radili su to talijani i nijemci cesto, ovako nesto je cak znao i Baka Sliskovic kad smo igrali protiv spanije onu cuvenu utakmicu kad primismo gol u stotoj minuti

umijece trenera je da napravi ekipu koja ce igrati dobro i pobjedjevati, kao sto to radi guardiola, i to bez nekih ogromnih investicija, sinosnji tim kad pogledamo, tu je igrao adriano koji je u jednoj sevilji bio rezerva, pa onda maskerano koji je igrao stopera, sergio, pedro i ostali iz nase skole, umijece je takav tim napraviti koji ce biti strah i trepet, i protiv kojeg posten fudbal ne smije igrati ekipa u koju je ulozeno pola milijarde. Majstor je i ferguson koji vrhunske rezultate pravi s parkom, flecerom, kerikom, cikaritom.. majstor je i onaj trener borusije itd

morinja samo neznalice dizu u nebesa, svaka mu cast za uspjeh s portom, ekipe koje je kasnije vodio celzi, inter i real su najbogatiji klubovi svijeta i kad s takvim ekipama uzmes neku titulu, i to uz ruznu i ziherasku igru, onda to nije nikakva velika stvar
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 11:03

Pa kad je Mourinho takva neznalica po vama zašto je onda odjednom Inter ove godine tako naglo propao a Real se u igri prema nazad (gdje je bio daleko najranjiviji) popravio? Vodio je i Capello Real pa je kao svi ostali ispao u osmini finala, to što vam se nismo opet naguzili pa da primio 5 komada hebiga, nemože vazda.. Sad ste dobili po ušima, doslovno!

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 apr 2011, 11:16

Toxicity je napisao/la:Pa kad je Mourinho takva neznalica po vama zašto je onda odjednom Inter ove godine tako naglo propao a Real se u igri prema nazad (gdje je bio daleko najranjiviji) popravio? Vodio je i Capello Real pa je kao svi ostali ispao u osmini finala, to što vam se nismo opet naguzili pa da primio 5 komada hebiga, nemože vazda.. Sad ste dobili po ušima, doslovno!
ne kazem da je morinjo neznalica, dobar je to trener, al nije nikakav madjionicar niti nesto bolji od nekih drugi desetak trenera. inter je pao zato sto je zacisecen i star, znao je dobro to morinjo i zato je i otisao jer ni on sam ne bi kasnije s tom ekipom mogao nista.

to kako ti posmatras stvai nije pravilno, ako tako gledao, mozemo onda reci i da je avram grant bolji trener od morinja koji s celzijom nije mogao nikada u finale lige prvaka, a avram je s istom tom ekipom izborio finale i umalo i osvojio, dakle ne mogu se tako stvari gledati

sto se tice toga da je popravio real u igri nazad, normalno da je popravio kad igra sa sedmoricom defanzivaca, uzeo je od napada i dobio u odbrani, jednostavna logika, ne znam sta je tu sad umijece, i sta smo mi tu dobili po usima, pobijedili smo vas i osramotili s 5 0, a sad nesto kao dobili po usima porazom od 1 0 u utakmici u kojoj uopste nismo bili ni losiji nikako

ako real izbaci barcu u ligi prvaka casno i posteno, onda cemo odati priznanje morinju, ovako jedna utakmica gdje odluci jedna nijansa nista ne znaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 21 apr 2011, 11:16

JuveSissoko je napisao/la:Barselona je malo postala baksuzli al mora i to da se desi nekad, nego vidim Mourinho je postao takticki mag ,ovo ono, Moruinho ovo ,Mourinho ono, hehe kad je Capello tu taktiku primjenio i osvojio sve zivo, Jose jednostavno kopira neke italijanske trenere,samo lik "otkriva toplu vodu", nikakva strucnost pretjerana, ono je sinoc bila maestralna taktika Reala samo za djecu koja gledaju fudbal od prije 3-4 godine ili za navijace Reala,jer nisu objektivni, davno davno je to izmisljeno,ne samo izmisljeno nego i sve osvojeno s tom taktikom, mnogi ce reci sto drugi treneri Reala nisu isto to uradili, eee pa drugi treneri su bili naivni a i imali muda pa igrali onako kako igraci Reala najvise vole, ofanzivno,pa primili 6-cu a Mourinho dodje pa misli, ma imam i ja muda pa primi 5-cu, pa kasnije lik sam sebi rece" ma jbo muda, daj mi taj udzbenik od Capella da malo prelistam" :mrgreen: ali taktika mu je uspjela, jedva, al je uspjela, trofej se gleda, a Barsa mora malo manje nasjedat na udarce i nervirat se,jer kad to krenu, onda najmanje lice na Barsu, cisto voda na Mourinhov mlin onda ide
Ma jok ba, ti si taktički mag. Kakav Murinjo, napuhan trener. Haj što si ga ti provalio, svi su ga provalili.
Managerial
In eight seasons of club management, including an eight month sabbatical in 2007–08, Mourinho has led his club to win its domestic league six times, the UEFA Cup once and the UEFA Champions League twice. Since 2002, Mourinho has not gone a full season or a calendar year without winning at least one trophy.
Porto (2002–2004)
2003 Primeira Liga
2003 Taça de Portugal
2003 UEFA Cup
2003 Supertaça Cândido de Oliveira
2004 Primeira Liga
2004 UEFA Champions League
Chelsea (2004–2007)
2005 FA Premier League
2005 League Cup
2005 FA Community Shield
2006 Premier League
2007 League Cup
2007 FA Cup
Internazionale (2008–2010)
2008 Supercoppa Italiana
2009 Serie A
2010 Serie A
2010 Coppa Italia
2010 UEFA Champions League
Dodati još jedan trofej sa Realom na sve navedeno.

Treba uvesti IQ testiranje prilikom registrovanja na forum. Ono, barem da budeš iznad 50 :mrgreen: Nisam siguran da bi uspio da se registruješ :mrgreen:
Razdragani igrači Reala aplaudirali su svom treneru kojeg su nakon velike pobjede prilikom proslave visoko podigli na rukama i bacali ga u zrak.

"Mourinho je fenomen. Promijenio je naš mentalitet. Patili smo na terenu, ali na kraju smo osvojili trofej i on je za sve madridske navijače. Zahvaljujemo im se na podršci i mislim da im se možemo odužiti osvojenim naslovom", rekao je Realov kapiten Iker Casillas nakon prvog klupskog naslova u Kupu kralja od 1993. godine i 18. ukupno u historiji.

Impresioniran radom kontroverznog portugalskog stručnjaka je i desni bek "kraljevskog kluba" Sergio Ramos.

"Ono što pokušava usaditi u nas funkcionira savršeno. Mourinho je kapetan našeg broda i pratit ćemo ga do smrti, slikovito se izrazio Ramos.

Strijelac jedinog gola na Mestalli iz 102. minute koji je Realu donio titulu, Cristiano Ronaldo, nakon susreta je komentirao:

"Jako sam sretan. Ovo je vrlo važan naslov i naš cilj je bio osvojiti ga. Mourinho radi sjajan posao i puno nam pomaže. Iz njega zrači pozitivna energija i mi ju osjećamo.

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 apr 2011, 11:20

i iduce godine minimalno 3 el clasica 8-)
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 21 apr 2011, 11:24

Romariooo je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Pa kad je Mourinho takva neznalica po vama zašto je onda odjednom Inter ove godine tako naglo propao a Real se u igri prema nazad (gdje je bio daleko najranjiviji) popravio? Vodio je i Capello Real pa je kao svi ostali ispao u osmini finala, to što vam se nismo opet naguzili pa da primio 5 komada hebiga, nemože vazda.. Sad ste dobili po ušima, doslovno!
ne kazem da je morinjo neznalica, dobar je to trener, al nije nikakav madjionicar niti nesto bolji od nekih drugi desetak trenera. inter je pao zato sto je zacisecen i star, znao je dobro to morinjo i zato je i otisao jer ni on sam ne bi kasnije s tom ekipom mogao nista.

to kako ti posmatras stvai nije pravilno, ako tako gledao, mozemo onda reci i da je avram grant bolji trener od morinja koji s celzijom nije mogao nikada u finale lige prvaka, a avram je s istom tom ekipom izborio finale i umalo i osvojio, dakle ne mogu se tako stvari gledati

sto se tice toga da je popravio real u igri nazad, normalno da je popravio kad igra sa sedmoricom defanzivaca, uzeo je od napada i dobio u odbrani, jednostavna logika, ne znam sta je tu sad umijece, i sta smo mi tu dobili po usima, pobijedili smo vas i osramotili s 5 0, a sad nesto kao dobili po usima porazom od 1 0 u utakmici u kojoj uopste nismo bili ni losiji nikako

ako real izbaci barcu u ligi prvaka casno i posteno, onda cemo odati priznanje morinju, ovako jedna utakmica gdje odluci jedna nijansa nista ne znaci
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Porto, ofanzivna ekipa, 4-3-3 formacija, osvajač LŠ ; Deko, Derlei, Karlos Alberto, Beny Mackarty.
Čelzi, malo manje ofanzivna ekipa, otkrio Drogbu, doveo ga iz Marseja. Igra po krilima.
Od mrtvog Intera napravi strašnu ekipu. Otjerao Ibrahimovića, doveo Eta i Snajdera
Sa Realom će tek da napravi rezultat. Ne zaboravi, ovo mu je tek prva sezona. Njegove ekipe najbolje partije pružaju malo kasnije.

Čuj nije mađioničar. Jok, ti si mađioničar :mrgreen:
Zadnja izmjena: banovan, dana/u 21 apr 2011, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 21 apr 2011, 11:26

@ Romariooo - ja niti govorim da je Mourinho kakav mađioničar niti ništa, ali vidi se napredak i to samo takav u igri cjelopkupnoj, hebiga ne igramo lijepo kao u vrijeme Zidanea, Figa i onih ali šta ćeš, moramo se prilagoditi prema Barci a to je trenutno destrukcija njihove igre i igra na kontre.. Popušili smo 5 - 0 na Nou Campu zato što nije bilo žara ni muške igre od strane Realovih igrača i to mi je najviše krivo bilo, više nego tih 5 - 0..
I govoriš Interu došlo do zasićenja, e jesu mi se naosvajali Liga prvaka pa da im je dosta istih :mrgreen:

Real Madrid

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 apr 2011, 11:29

pa sta ti ove morinjove titule znace, ako vodis vrhunske klubove red je i da osvajas titule, ako je vodio porto normalno da ce osvajati u portugalou sve, da nece mozda pacos fereira osvajati

vidis sta je sve capelo recimo ovsojio

* Scudetto: AC Milan (1992., 1993., 1994., 1996.), AS Roma (2001.), Juventus (2005., 2006.)
* La Liga: Real Madrid (1997., 2007.)
* Liga prvaka: AC Milan (1994.)
* Talijanski superkup: AC Milan (1992., 1993., 1994.), AS Roma (2001.)
* Europski superkup: AC Milan (1994.)

sta je tu sad morinjo nesto bolji, ili da fergusonov spisak stavimo, ancelotijev, hidinkov itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.