besplatne su karte za gostujuce pa tako da tesko cemo sta napunitizaboljisportuBiH je napisao/la:Trebali smo se zahvaliti protiv Travnika i ujedno napuniti našu kasu, a ne Čelikovuanonimni je napisao/la:Nisu pitari bitni uopste, bitan je Zeljo, bitni su oni momci koji iz kola u kolo ostavljaju srce na terenu, njih treba podrzati i zahvaliti im se za ovu sezonu i pogotovo fenomenalnu drugu polusezonu, mi smo nas cilj ispunilizaboljisportuBiH je napisao/la:Teško da će ići puno raje u Zenicu. Zaslužili momci jesu ali fazon je kao i na tekmi sa Travniko da raja ne vjeruje da to pitari nisu davno završili pa se i ne nadaju nečemu.
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Besplatan je ulaz tamozaboljisportuBiH je napisao/la:Trebali smo se zahvaliti protiv Travnika i ujedno napuniti našu kasu, a ne Čelikovuanonimni je napisao/la:Nisu pitari bitni uopste, bitan je Zeljo, bitni su oni momci koji iz kola u kolo ostavljaju srce na terenu, njih treba podrzati i zahvaliti im se za ovu sezonu i pogotovo fenomenalnu drugu polusezonu, mi smo nas cilj ispunilizaboljisportuBiH je napisao/la:Teško da će ići puno raje u Zenicu. Zaslužili momci jesu ali fazon je kao i na tekmi sa Travniko da raja ne vjeruje da to pitari nisu davno završili pa se i ne nadaju nečemu.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa zbog te priče na koju ne možemo uticati sam i rekao da će teško biti u Zenici puno raje. Nisam znao da je besplatno ali svejedno planirat će raja nešto drugo. Ja većinu i razumijem jer neki imaju faimilije i iskoritit će to da negdje odu umjesto da gledaju tekmu koja, po njihovom rezonu, nema značaja.
Ima ko ce da ide,svakako je bilo bolje navijanje u mostaru nego na derbiju !
250 mjera,ostali nek cekaju evropske utakmice
19TM87 ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
"Ako ne primimo gol na početku utakmice, Sarajevu će biti mnogo teško. Iskreno, ja bih volio da Željezničar bude prvak i lijepo je vidjeti ovakvu borbu za titulu. Priželjkujem li gol protiv Sarajeva? Naravno", rekao je Zeba

- pintol_TM87
- Kontakt:
Bas tako,u mostaru je bilo navijanje bolje nego na derbiju bar za mene..idemo u zenicu podrzati momke i pokazati da su oni nasi sampioni..miretm je napisao/la:Ima ko ce da ide,svakako je bilo bolje navijanje u mostaru nego na derbiju !
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- champions1921
Zeba se malo vadi.. Zabio ga je nama i umanjo nam šanse za titulu.. Jedini način da se iskupi je da ga i njima zabije 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Ako bude igrao
Ne znam što stavljate na ovu temu to što je Zeba rekao, koga zanima šta igrac Slobode kaže ? Bilo bi glupo sa moje strane da mu osporavam fudbalske kvalitete, za ovu ligu je dobar igrač ali je za mene placenik koji bi za marku da mu ponude više otišao da igra za Sarajevo, takve ljude jednostavno ne volim. Kad mi neko kaže Zeba legenda Želje, haha, kakva ba legenda, odigrao 2 sezone dobro pomogao nam da ostvarimo svoje ciljeve, uzeo keš i to veliki za naše uslove, i to je to, halal mu bilo zaslužio je, ali je u našoj ligi promijenio klubova ko neko carapa i on da bude legenda. U poslijeratnom periodu legenda je Bešlija, koji je u onoj besparici 2008 godine došao i skoro za džaba odigrao sezonu, e to je legenda, legenda je Bekrić, koji nikad nije zaigrao za bilo koji drugi klub u našoj ligi, i koji voli i poštuje Želju. Ono što hoću da kažem je da legenda nije onaj ko je jak na riječima, legenda je neko ko je jak na djelima i uz klub kad mu je najteže..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- champions1921
Ima i toga sto kazes. Daleko je on od toga da se naziva legendom a vala nisam ni cuo da ga je neko tako nazvao.. S druge strane Zeba je kod nas igrao kad god smo ga mi htjeli bar dok je bio u nasoj ligi.. Ako ces iskreno ja bih volio da smo ga mi doveli na polusezonu ali sta je tu je.. Onim golom je ponistio veci dio dobrog sto je za nas uradio, bar u mojim ocima..Željooooo je napisao/la:Ne znam što stavljate na ovu temu to što je Zeba rekao, koga zanima šta igrac Slobode kaže ? Bilo bi glupo sa moje strane da mu osporavam fudbalske kvalitete, za ovu ligu je dobar igrač ali je za mene placenik koji bi za marku da mu ponude više otišao da igra za Sarajevo, takve ljude jednostavno ne volim. Kad mi neko kaže Zeba legenda Želje, haha, kakva ba legenda, odigrao 2 sezone dobro pomogao nam da ostvarimo svoje ciljeve, uzeo keš i to veliki za naše uslove, i to je to, halal mu bilo zaslužio je, ali je u našoj ligi promijenio klubova ko neko carapa i on da bude legenda. U poslijeratnom periodu legenda je Bešlija, koji je u onoj besparici 2008 godine došao i skoro za džaba odigrao sezonu, e to je legenda, legenda je Bekrić, koji nikad nije zaigrao za bilo koji drugi klub u našoj ligi, i koji voli i poštuje Želju. Ono što hoću da kažem je da legenda nije onaj ko je jak na riječima, legenda je neko ko je jak na djelima i uz klub kad mu je najteže..
BUDI ŽELJO !!!
opet nam valjić sudi u subotu.. pa majka mu stara ima li ko drugi, vazda on ili burekovic
Željezničar živimo !
Ma navijači mu skoro svaki put skandiraju oo Zajko Zeba i ti fazoni, imao je pravo dobar status kod navijača.. Mogao se Zeba vratiti u Želju i ovaj put, niko mu nije zabranio al' jbg bitnije pare buraz. Uostalom draže mi je malog Amira istrpiti sezonu i kasnije dobiti igracinu koja ce razvaljivati i u ligama jacim od naše i kojeg cemo moci prodati za fine pare nego dovesti Zebu koji ce odigrati još sezonu dvije i to je to..champions1921 je napisao/la:Ima i toga sto kazes. Daleko je on od toga da se naziva legendom a vala nisam ni cuo da ga je neko tako nazvao.. S druge strane Zeba je kod nas igrao kad god smo ga mi htjeli bar dok je bio u nasoj ligi.. Ako ces iskreno ja bih volio da smo ga mi doveli na polusezonu ali sta je tu je.. Onim golom je ponistio veci dio dobrog sto je za nas uradio, bar u mojim ocima..Željooooo je napisao/la:Ne znam što stavljate na ovu temu to što je Zeba rekao, koga zanima šta igrac Slobode kaže ? Bilo bi glupo sa moje strane da mu osporavam fudbalske kvalitete, za ovu ligu je dobar igrač ali je za mene placenik koji bi za marku da mu ponude više otišao da igra za Sarajevo, takve ljude jednostavno ne volim. Kad mi neko kaže Zeba legenda Želje, haha, kakva ba legenda, odigrao 2 sezone dobro pomogao nam da ostvarimo svoje ciljeve, uzeo keš i to veliki za naše uslove, i to je to, halal mu bilo zaslužio je, ali je u našoj ligi promijenio klubova ko neko carapa i on da bude legenda. U poslijeratnom periodu legenda je Bešlija, koji je u onoj besparici 2008 godine došao i skoro za džaba odigrao sezonu, e to je legenda, legenda je Bekrić, koji nikad nije zaigrao za bilo koji drugi klub u našoj ligi, i koji voli i poštuje Želju. Ono što hoću da kažem je da legenda nije onaj ko je jak na riječima, legenda je neko ko je jak na djelima i uz klub kad mu je najteže..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- bistrikboy
- Kontakt:
Kurcio se brki i morao otici
Imal' gdje podatak koliko su nam tekmi skupa sudili Valjic i Burekovic?Majkem' imaju vise nastupa s nama nego Hasanovic...

Imal' gdje podatak koliko su nam tekmi skupa sudili Valjic i Burekovic?Majkem' imaju vise nastupa s nama nego Hasanovic...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
1. Olimpic - Željezničar 0:3bistrikboy je napisao/la:Kurcio se brki i morao otici![]()
Sudija: Živković Ilija (Orašje)
2. Željezničar - Široki B. 1:1
Sudija: Valjić Ognjen (Banja Luka)
3. Slavija - Željezničar 1:1
Sudija: Čuić Tomislav (Tomislavgrad)
4. Željezničar - Zrinjski 0:2
Sudija: Jakupović Edin (Bihać)
5. Radnik - Željezničar 1:3
Sudija: Obradović Darko (Stolac)
6. Drina - Željezničar 1:2
Sudija: Paradžik Goran (Ljubuški)
7. Željezničar - Vitez 2:1
Sudija: Obradović Darko (Stolac)
8. Sloboda - Željezničar 1:2
Sudija: Bureković Muamer (Zenica)
9. Željezničar - Zvijezda 5:3
Sudija: Bandić Antoni (Grude)
10. Borac - Željezničar 1:0
11. Željezničar - Velež 1:0
12. Mladost - Željezničar 0:3
13. Željezničar - Sarajevo 1:2
14. Travnik - Željezničar 0:0
Sudija: Mujić Elvis (Banovići)
15. Željezničar - Čelik 2:1
16. Željezničar - Olimpic 3:0
17. Široki B. - Željezničar 0:0
Sudija: Petrović Dragan (Banja Luka)
18. Željezničar - Slavija 2:1
Sudija: Spahalić Emir (Mostar)
19. Zrinjski - Željezničar 1:1
20. Željezničar - Radnik 1:1
21. Željezničar - Drina 2:0
22. Vitez - Željezničar 1:4
23. Željezničar - Sloboda 1:1
24. Zvijezda - Željezničar 1:2
Sudija: Bjelica Vladimir (Istočno Sarajevo)
25. Željezničar - Borac 1:0
Sudija: Stankić Predrag (Bijeljina)
26. Velež - Željezničar 0:3
Sudija: Mujić Elvis (Banovići)
27. Željezničar - Mladost 4:0
Sudija: Grbić Zoran (Prijedor)
28. Sarajevo - Željezničar 0:0
29. Željezničar - Travnik 1:0
30. Čelik - Željezničar
Ovaj Bureković koliko je puta sudio ne sumnjam da je upoznao kako užu tako i širu porodicu svih igrača i članova stručnog štaba FK Željezničar 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Od Čelika nismo poraženi još od sezone 2008./09.
evo svi mečevi u PL sa njima ako koga interesuje.. odigrano ih je 40...
evo svi mečevi u PL sa njima ako koga interesuje.. odigrano ih je 40...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Re: Odg: FK Željezničar
Upravo tako Zeba se posrao na sve ono sto je uradio u nasem klubu,svjestan je i on pa pokusava malo "izgladiti" stvari..
Ove godine ako ne osvojimo za mene ce predstavljati "krivca",jer šup*k je ispao u onakvoj atmosferi na Grbavici kada je mnogima srce htjelo iskociti iz grudi zbog smrti brata Mirze Rašcica,gdje je jedina tekma u historiji u kojoj se navijalo oko 4-5 min on hladnokrvno zabija pogodak koji nista ne znaci ni njemu ni njegovom klubu.
Uredu,neki ce reci profesionalac i mozes se braniti sa tim,ali mogao si dobiti karton prije te utakmice ili povredu sabotirati(kao sto je Selimovic to proslo kolo uradio sa crvenim kartonom i ja ga vise postujem nego ovoga).Ko da bi njemu Husref ili navijaci slobode prigovorili za to ali nismo svi ljudi.Koliko je intervjua i mnogo prije u godinama dok je igrao kod nas bilo sa njim kao da smo mi njemu jedini klub i jedina ljubav...
Joldic,Mulalic,Dzeko,Beslija,pa i Bekric su imena koja su vise klubu donijela i zadužila ga,kojima ZZ nije ni do koljena sto se tice osobina i ne moze u istu recenicu sa pomenutim..I dosta o njemu,necu ni ime da mu spominjem
SVI U nicaZe !!!
edit.ima jos malo mjesta..
Ove godine ako ne osvojimo za mene ce predstavljati "krivca",jer šup*k je ispao u onakvoj atmosferi na Grbavici kada je mnogima srce htjelo iskociti iz grudi zbog smrti brata Mirze Rašcica,gdje je jedina tekma u historiji u kojoj se navijalo oko 4-5 min on hladnokrvno zabija pogodak koji nista ne znaci ni njemu ni njegovom klubu.
Uredu,neki ce reci profesionalac i mozes se braniti sa tim,ali mogao si dobiti karton prije te utakmice ili povredu sabotirati(kao sto je Selimovic to proslo kolo uradio sa crvenim kartonom i ja ga vise postujem nego ovoga).Ko da bi njemu Husref ili navijaci slobode prigovorili za to ali nismo svi ljudi.Koliko je intervjua i mnogo prije u godinama dok je igrao kod nas bilo sa njim kao da smo mi njemu jedini klub i jedina ljubav...
Joldic,Mulalic,Dzeko,Beslija,pa i Bekric su imena koja su vise klubu donijela i zadužila ga,kojima ZZ nije ni do koljena sto se tice osobina i ne moze u istu recenicu sa pomenutim..I dosta o njemu,necu ni ime da mu spominjem

SVI U nicaZe !!!
edit.ima jos malo mjesta..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Vratice se Bekric aBd
Ja Zebi ne zamjeram nista,mi smo krivi jer nismo dobili i kraj price.

Ja Zebi ne zamjeram nista,mi smo krivi jer nismo dobili i kraj price.
Zeljeznicar! 1921 !
Zna li neko vozit autobus 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !