šampijoniBesic je napisao/la:Bit ce borba za 3mjesto gledaj bolan ko nam cini vezni red Obi Mikel,poludobar Saric i raspali Radovac.Treba tu jos igraca
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evnusi 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi se više obradovao Anasu nego Saidu,ali oba bi bilo svrgavanje,ali sumnjam da ce ista biti od toga..
Sabrine mi moje!
Kreće saidofilija, čak i ako bude igrao bez noge.Besic je napisao/la:Evnusi
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"Bordo bijeli nihilizam"
Jedne prilike ti reče
Jedne prilike ti reče
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Majkl otiš´o u pregovoreBesic je napisao/la:Majkle babo gdje je zapelo?
Nosi kofere Saidu. Pa ce na aerodrom po Sharbinija.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Nadajmo se da će ova sezona proći bez Dade Glišića.Besic je napisao/la:"Bordo bijeli nihilizam"
Jedne prilike ti reče

Samo Sale Kovacevic i Cetkovic 

Evo jedne za titulu u predstojećoj sezoni:Besic je napisao/la:Samo Sale Kovacevic i Cetkovic
[youtube][/youtube]

Bordo Fan Shop, omiljena radnja svih navijača i simpatizera Fudbalskog kluba Sarajevo, pokrenuo je Ramazansku akciju, koja traje u narednih 20 dana do iscrpljenja zaliha. Sve pristalice Bordo kluba mogu po znatno povoljnijim cijenama kupiti sljedeće artikle; - Bordo takmičarski dres za djecu 40 KM, dječiji dres 25 KM, komplet trenerka za odrasle 65 KM, bordo dukserice 60 KM, sive dukserice 40-35KM, bijela polo majica dugih rukava 30 KM, jakna 85 KM
Čuj takmičarski dres za djecu i dječiji dres.
Pa nemaju, valjda, dvije vrste. 
Čuj takmičarski dres za djecu i dječiji dres.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Ma jok, zbog ramazanskih dana. Merhametli mu'mini
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Husejinovic na instagramu stavio sliku sa HAlidom uz opis "ko bi reko cuda da se dese " 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
#sarajevoshaman7 je napisao/la:Husejinovic na instagramu stavio sliku sa HAlidom uz opis "ko bi reko cuda da se dese "

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Potpisao je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Kramar i službeno otišao.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kad ikad sam ja njega vista na onu temu o transferimaedRed je napisao/la:Kramar i službeno otišao.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, N3R3D i 25 gostiju.