bolan neka na Kosevu zakazu slikanje sa Saidom i Leonom bice ti 5 milja na stadionujoker90 je napisao/la:Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bolan neka na Kosevu zakazu slikanje sa Saidom i Leonom bice ti 5 milja na stadionujoker90 je napisao/la:Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno?
...ali i doveli Guzushaman7 je napisao/la:Napisao Husara ne slici na fb da su forumasi otjerali Seleta hahahahaa
A šta navijači kažu za upravu, upsss, administraciju??shaman7 je napisao/la:Napisao Husara ne slici na fb da su forumasi otjerali Seleta hahahahaa
Reket je haram, zato ja tenis ne igram nikako.socrates je napisao/la:obiteljskicovjek je napisao/la:&krmpoticu bio ti s njim na tenisu. Nagovorio mu se da je krmak debeli, nasto ce on tebi ljubazno; ja idem u Saraj'vo,imat cu platu 30 milja. Treba mi mjesec dva da budem u top formi, al mi malo fali da sjebem koljeno. Inace u Dinamu sam dobio 50 milja za titulu i isto toliko za LP plus plate itd. Vidim vas kako se rukujete, on ode uz srdacan pozdrav a ti uze reket i nastavi sa igrom. Ma bravo majstore nadmasio si mnoge na ovoj temi. Sve si nas obradovao a od mene imas veliiikiiiii mustuluk.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od Saida,na ime onih 50 milja,ili onaj svoj,s kojim mase??
Hoce, ali ce to noDi spustiti popularnim cijenamajoker90 je napisao/la:Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno?
Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoce, ali ce to noDi spustiti popularnim cijenamajoker90 je napisao/la:Mislite da ce Sajo sam dici posjetu nesto drasticno?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma lik je sad maneken kakav je biomiky_hz je napisao/la:Al najaci su mi likovi kao ako Said uspije vratiti formu kakvu je imao u Sarajevu,kakvu j.ebenu formu frajer prosli put kad je dolazio pola vas mislilo Darko Lazić nam pojačanje na sta je ličio.
Slazem se 100%miden je napisao/la:Anđušic je samo još jedan u nizu pokazatelja, koliko ova uprava nema pojma o sportskom segmentu. Sa tim momkom se nije trebao raskidati ugovor.
nije budžet nego buĐet, svako može tastaturu uzeti u ruke danas....HaRakIRi46 je napisao/la:Ljudi moji,kakav crni Said.........sta je vama ???
Jos ovi traze da im odstetu platimomiden je napisao/la:Anđušic je samo još jedan u nizu pokazatelja, koliko ova uprava nema pojma o sportskom segmentu. Sa tim momkom se nije trebao raskidati ugovor.
..si siguranPantelija je napisao/la:nije budžet nego buĐet, svako može tastaturu uzeti u ruke danas....HaRakIRi46 je napisao/la:Ljudi moji,kakav crni Said.........sta je vama ???
Odoh i ja.Lakoste je napisao/la:Nista od Saida, Benko odlazi i Duljevic.