BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo Damire, samo naprijed! 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Zasuti SK , neka stave Damketa.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Neka dobije kvalifikanta 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo majstore. Nisam ni sekunde sumnjao da može nešto napravit i izvinjavam se Damiru što sam nakon IW rekao da je ovo propalo. Momak me je demantov'o, što mi je itekako drago. Češće ovo radi. 
Samo 8 poena izgubio na svoj servis
ovo se neko zeza sa nama, ne mogu vjerovat, nije nikad bolje servirao. 
Može sa svima igrati, nekako mi je Edmund najbolje rješenje isključivo zbog 2. kola, mislim da se može i Giraldo proći. Svakako da smatram da Edmunda može i hoće izbacit. Ne treba se sa ovim zadovoljavat a ni pravit tragediju ako ispadne, cilj je bio proći u MD, što je i uradio, podloga koliko toliko godi. Može puno toga napravit.

Samo 8 poena izgubio na svoj servis

Može sa svima igrati, nekako mi je Edmund najbolje rješenje isključivo zbog 2. kola, mislim da se može i Giraldo proći. Svakako da smatram da Edmunda može i hoće izbacit. Ne treba se sa ovim zadovoljavat a ni pravit tragediju ako ispadne, cilj je bio proći u MD, što je i uradio, podloga koliko toliko godi. Može puno toga napravit.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bravo i cestitke Damiru.. nekako sam bio siguran u njega juce i danas.Sad ko god bude protivnik nece biti lagan,a mislim da Dzumi nema sta izgubiti..hrabro pa sta god bude .Konacno da docekamo Dzumija na mastersu..lijepo nas je iznenadio u ovoj sezoni..proboj medju 100 najboljih,masters,ajmo sad RG
Licno bih volio da dobije protivnika Lajovica..samo da ne bude Jaziri,Groth,Istomin..

- bistrikboy
- Kontakt:
Bravo Damire
Nadam se da ce pokazati najbolji tenis bez obzira na protivnika...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Bravo mačko

Gledam ove ostale mečeve i vidim da ima puno puno brejkova,i to kod vrlo dobrih servera sto naravo ide uz činjenicu da je ova podloga trenutno najsporija tvrda podloga na svijetu,tako da Damir skim god bude igrao ima dobre sanse da napravi (mini) iznenađenje.
Zna li neko kad ce izvlacenje ??
FK Sarajevo !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uskoro će popunit i kvalifikante. Ždrijeb za MD je već održan.badel62 je napisao/la:Gledam ove ostale mečeve i vidim da ima puno puno brejkova,i to kod vrlo dobrih servera sto naravo ide uz činjenicu da je ova podloga trenutno najsporija tvrda podloga na svijetu,tako da Damir skim god bude igrao ima dobre sanse da napravi (mini) iznenađenje.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znam da je žrijeb već održan,mislio sam na kvalifikante.Unofficialpage je napisao/la:Uskoro će popunit i kvalifikante. Ždrijeb za MD je već održan.badel62 je napisao/la:Gledam ove ostale mečeve i vidim da ima puno puno brejkova,i to kod vrlo dobrih servera sto naravo ide uz činjenicu da je ova podloga trenutno najsporija tvrda podloga na svijetu,tako da Damir skim god bude igrao ima dobre sanse da napravi (mini) iznenađenje.
Uglavnom Hvala.
Moj neki idealni scenario bi bio da dobije Menendeza i onda da ide na Karlovića ili Verdasca,više bi volio Karlovica da vidim kako će odgovoriti tako dobrom serveru .
FK Sarajevo !
Cestitke Damiru, jos jednom pravi odlican rezultat
Uvjeren sam da moze napraviti probleme svakom potencijalnom protivniku u prvom kolu, pa zasto ne i proci dalje.

Uvjeren sam da moze napraviti probleme svakom potencijalnom protivniku u prvom kolu, pa zasto ne i proci dalje.
Bravo Damire.

Protiv Duckwortha (kvalifikant) igra u prvom kolu
,nije lose. Ako prodje ide na Verdasca 

Zadnja izmjena: ennis, dana/u 24 mar 2015, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Dobro je, brzo su popunili MD. Duckworth pa Verdasco.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobar je ovo zrijeb, tesko se sta moglo bolje izvuci
i jos ako prodje sve ovo, igrat ce (potencijalno) s Nadalom sto ce mu biti najveci match u karijeri tako da - ovo je ekstra 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- TMmanija2012
- Kontakt:
Nije lose..ima sansu 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ovu patku treba izbacit. 
Nije loše, kako bi bilo odlično kad bi nekako do Rafe uspio doći. Može Duckwortha izbacit ali teško Verdasca, jest da zna i on odigrat loš meč, gdje sve izbacuje. Bježati od njegovog FHa i mogu mu se problemi napravit. Ali prvo aBd proći Duckwortha.

Nije loše, kako bi bilo odlično kad bi nekako do Rafe uspio doći. Može Duckwortha izbacit ali teško Verdasca, jest da zna i on odigrat loš meč, gdje sve izbacuje. Bježati od njegovog FHa i mogu mu se problemi napravit. Ali prvo aBd proći Duckwortha.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ni verdasco nije kao sto je nekada bio. 
Hajdemo smarati SK sad, spam njihovu fejs stranicu!

Hajdemo smarati SK sad, spam njihovu fejs stranicu!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ne znam bas dal SK ima mogucnost od svih meceva da izabere koje zele prenositi. Mislim da bi i njihov interes bio da prenose Damira zbog gledanosti,eh sad je pitanje kad ce igrati na kojem terenu,imaju li svi tereni kamere.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.