NK Zvijezda Gradačac

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 11:12

Otidjite na temu Veleza i pogledajte sta sam juce napisao za Zvijezdu. Meni drag klub ali mojne mi dirat Lezve ako nisam ni ja vas. Puno srece Zvijezdi a ovaj lik england inace mnogo puta ismijani strumf s moje strane ima komplex jer ga vazda ponizavam tako da nemojte obracat paznju na njega. Vidis koji je komplexas navija za zelju a prati me na Zvijezdinoj temi. Jadnik zesci :lol: . Pozz zmajevi ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 29 sep 2013, 12:09

Čestitke na lijepoj seriji. Gdje su sad ružni komentari o Trejiću? :)

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 29 sep 2013, 12:32

Tkanton je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:yebo te tito pa yebali smo i veleza .ovo je veliki podvig bravo momci bravo zvijezda bravo treneru.danas nisam imao info kako su igrali sad sam iz beograda i kada sam procitao pravo sam se iznenadio.ostaje zal za tri boda izgleda da smo bili puno blize osvajanju cijelog plijena
Halloooo sajam sljive decko pokazi malo kulture kao svi ostali momci na vasoj temi. Nikoga vi niste yebali jer ste samo 3 puta centar presli. Niste jednu akciju u utakmici imali i iz nje ste dali go. Da nemate Dikembe Pehilja nebi ni onu drugu sansu imali kad je lik glavom pucao ali pored gola. Ne pisi o necemu o cemu nemas pojma i bar se potrudi bit malo kulturniji
Halooo maksuzija pokazi i ti malo postovanja....... igrac vam dao go kakav se daje jednom u karijeri i vi govorite da ste nas razvalili, drugacije ga nebi ni dali.... treba da budete sretni sto smo 3 put presli a dali jedan go, na otoci smo 3 put presli centar pa dali 3 gola, a uostalom to i govori kakva ste ekipe, sta bi bilo da smo vise puta presli centar......
A ustalom dzaba se preucajemo velez i zvijezda su bratski klubovi i ako nekom zatreba rijesit ce se to, al da smo vas sad kurnuli, kurnuli smo vas hahahaha
Velez je racku,ebo Velez,mi smo institucija za njih

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 12:44

Ma nema lud si momak pravo :lol: :lol: prava lola :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 29 sep 2013, 12:55

combe je napisao/la:
zvijezdacom je napisao/la:
combe je napisao/la:Uvijek sam imao parolu da nije seljak čovjek koji je sa sela nego ko je u duši seljak a ti si činimi se jedan od takvih. Prvo bezveze vrijeđaš sa tim "slunto" jer nisam se tebi obratio nego samo iznosim činjenicu. a to je da je čovjek(Nurdo) u tom periodu kada se Zvijezda borila za ulazak i bio prekid sa Bosnaom bio na čelu Bosne M. Znači automatski je vršio opstrukciju da tadašnja Zvijezda neuđe u Prvu ligu FBIH., a samim tim dolazimo i do zaključka da nije bio tu kada se Zvijezda dizala iz pepela.

o cemu ti pricas sine dragi..bosna je tad bila bolja od nas, dosla i pobijedila nas na domacem terenu pa poslije toga je nurdo dosao u zvijezdu. Ocito nisi dovoljno upucen. :?: :?: :?:
Ti si stvarno čudna biljka. Kao prvo kako možeš reći da je bolja kada smo je u ponovljenoj utakmici dobili-to je bilo u prvom djelu sezone kada su nam trebali bodovi.. Drugo pobijedila nas na domaćem terenu kada smo mi već izborili ulazak u viši rang (to je bila ona subota kada su naveče rukometaši igrali za ulazak u premier ligu sa Slobodom)-nije bilo nekog naboj, toliko o mojoj upućenosti. I treće, rekao sam da Nurdo nije bio kada se dizalo iz pepela-jer sam kažeš da je poslije toga došao, znači poslije druge lige sjever. A što se tiče te upućenosti o Zvijezdi da si ti i tebi slični izgledali Zvijezdinih utakmica domaćih i gostujućih koliko sam ja. I još jedno da napomenem Zvijezdu nisam pratio sa RD nego u vlastitoj režiji zato što je volim. Ovo ne navodim iz razloga da omalovažavam RD nego samo da nemisliš da sam njihov član pa sad kao mrzim Nurdu.
eto nije bilo naboja, jok. odakle si gledao..nije se utakmica nijednom prekinula izmdju zvi-bos.ne ne nije
nabrajas kao da sam haski optuzenik prvo, drugo,trece
combe pa bombe, logicno

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 29 sep 2013, 13:12

ciro_ciro je napisao/la:
zvijezdacom je napisao/la:
combe je napisao/la:Uvijek sam imao parolu da nije seljak čovjek koji je sa sela nego ko je u duši seljak a ti si činimi se jedan od takvih. Prvo bezveze vrijeđaš sa tim "slunto" jer nisam se tebi obratio nego samo iznosim činjenicu. a to je da je čovjek(Nurdo) u tom periodu kada se Zvijezda borila za ulazak i bio prekid sa Bosnaom bio na čelu Bosne M. Znači automatski je vršio opstrukciju da tadašnja Zvijezda neuđe u Prvu ligu FBIH., a samim tim dolazimo i do zaključka da nije bio tu kada se Zvijezda dizala iz pepela.

o cemu ti pricas sine dragi..bosna je tad bila bolja od nas, dosla i pobijedila nas na domacem terenu pa poslije toga je nurdo dosao u zvijezdu. Ocito nisi dovoljno upucen. :?: :?: :?:
Bosna nikad nije bila bolja od Zvijezde i ne hlupaj bezveze.
Dosadni ste više sa Nurdom tim. On je pogriješio izjavom kako mu netrebaju navijači kako im je zabranio besplatne ulasznice i od toga je sve krenulo. Adnan mu je rekao nije to uredu onda je ovaj počeo mu za oca da je propalica da ce i adnan biti kao otac itd... A vidim zvijezda da si neki Nurdin onda znas njegovo ponasanje i krkanluk.
A Zuke najbolje zna da odavno u Zvijezdi nije bajno nego zele na navijačima da se slomi.
I dosta više, nije ni on svetac, iznajmili su teratani prostor mogli su 5 trgovina ondje napraviti FANshop kladionicu i nešto pametnije, drugo nego teretani. Pa i sam restoran dobio je neki poznanik nigdje nije bilo tendera kao u drugim javnim ustanovama klubovima, prostor ide na natječaj i ko najviše ponudi njegov je. A samo kod nas je običaj da se daje to rodjaku, tetku, itd...
Prema tome imaju i jedni i drugi mušice.
Da se dotaklnem navijača sve bih bilo uredu da su meni prvom zabranili ulaz pa ok ja sam poganog jezika, al fatmir je taj koji je uvjek smirivao. On uopšte ne poznaje fatmira nimalo.[/qu

i navijaci su pogrijesili malo, upotreba pirotehnike je zabranjena na tribinama(kao u bijeljini) pa klub dobije kaznu, 1000 i dokle tako vise(nisu ubacili na teren, al svejedno je zabranjeno) aaa na navijacima se nista nece slomit. Teretanu spacnu u gradu nismo imali, sad je imamo hvala Bogu. a restoran tetku, rodjaku e moj ti :lol: :lol: :lol:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 sep 2013, 13:40

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nema lud si momak pravo :lol: :lol: prava lola :lol: :lol:
Pratio sam tvoje postove.Uvijek si pozitivno o Zvijezdi pisao.Mozda te je pogodila izjava pojedinaca tipa yebali Velez i slično.....Ma nebitno.....ne reaguj na to,toliko je međusobnog vrijeđanja među nama tako da to nije ni čudo.Pozdrav iz Gradačca ;)

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 29 sep 2013, 13:51

S
vatreni je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nema lud si momak pravo :lol: :lol: prava lola :lol: :lol:
Pratio sam tvoje postove.Uvijek si pozitivno o Zvijezdi pisao.Mozda te je pogodila izjava pojedinaca tipa yebali Velez i slično.....Ma nebitno.....ne reaguj na to,toliko je međusobnog vrijeđanja među nama tako da to nije ni čudo.Pozdrav iz Gradačca ;)
;) Pozdrav za normalnu raju u Gradachcu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2013, 14:10

kako je lijepo pogledati tabelu nakon onog uzasnog starta.zalosno je samo sto su nam zeljo i zrinjski gostovali odma na pocetku vjerujem da bi sada bar 2 boda izvukli iz ta dva meca.
sada nam dolazi sarajevo kojeg je velez razvalio u mostaru,realno gledajuci mi smo se podigli i fizicki i sa uigranoscu.imamo realne sanse da ostanemo neporazeni .treba krenuti hrabro uzeti loptu u posjed i akobogda pobijediti.sarajevo ima dobru ekipu u vrhu su i sigurno ce biti favoriti.uz podrsku sa tribina i dobru pripremu utakmice nadam se nasoj pobjedi koja bi nas gurnula u gornji dio tabele.poslije sarajeva idu nam malo lakse utakmice ko zna mozda se nakon 19 kola nademo medu 5 ekipa sto bi bio pravi podvig
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 29 sep 2013, 14:28

astra1922 je napisao/la:kako je lijepo pogledati tabelu nakon onog uzasnog starta.zalosno je samo sto su nam zeljo i zrinjski gostovali odma na pocetku vjerujem da bi sada bar 2 boda izvukli iz ta dva meca.
sada nam dolazi sarajevo kojeg je velez razvalio u mostaru,realno gledajuci mi smo se podigli i fizicki i sa uigranoscu.imamo realne sanse da ostanemo neporazeni .treba krenuti hrabro uzeti loptu u posjed i akobogda pobijediti.sarajevo ima dobru ekipu u vrhu su i sigurno ce biti favoriti.uz podrsku sa tribina i dobru pripremu utakmice nadam se nasoj pobjedi koja bi nas gurnula u gornji dio tabele.poslije sarajeva idu nam malo lakse utakmice ko zna mozda se nakon 19 kola nademo medu 5 ekipa sto bi bio pravi podvig
Ekipa Sarajeva je prenapuhana.. Strogi prosjek s tim da su u ovu sezonu usli finansijski stabilniji pa su se malo uzdigli.. S ozirom na vasu formu mislim da ih hladno mozete uzeti..
BUDI ŽELJO !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2013, 14:47

champions1921 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:kako je lijepo pogledati tabelu nakon onog uzasnog starta.zalosno je samo sto su nam zeljo i zrinjski gostovali odma na pocetku vjerujem da bi sada bar 2 boda izvukli iz ta dva meca.
Ekipa Sarajeva je prenapuhana.. Strogi prosjek s tim da su u ovu sezonu usli finansijski stabilniji pa su se malo uzdigli.. S ozirom na vasu formu mislim da ih hladno mozete uzeti..
vidjecemo,bice tesko do sad smo sa njima izlazili puno lakse na kraj nego sa vama.zadnju utakmicu sudija im je poklonio nepostojeci penal i iskljucio nam igraca i zavrsilo je remijem.bitno je da nismo vise pod pritiskom i ako momci odigraju borbeno i hrabro pa i ako zijanimo nece biti problem

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 sep 2013, 14:57

Evo "smjenili" smo direktora Veleza Tanovica.
U utakmicu protiv Sarajeva uci bez respekta i ja mislim da Sarajevo nije toliko jako koliko se busaju.primjer, njih je Velez nadigrao u Mostaru, na Kosevu nisu nista pokazali protiv Obarske, a ni protiv Borca nije bila neka igra.
Sve ce zavisiti od nas, ako budemo pruzili igru kao u zadnjih mjesec dana, siguran sam u pobjedu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 sep 2013, 15:17

Ja zalim za Leotarom i Radnikom, tu smo mogli i morali bolje, a zeljo i zrinski nemozes zvat kiksem jbg

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 29 sep 2013, 15:24

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tanovic- ... eni/114729" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ljudi gotovo ista situacija kao i kod nas ....

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 29 sep 2013, 17:24

moranjak je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/tanovic- ... eni/114729
Evo ljudi gotovo ista situacija kao i kod nas ....
Po cemu je ista situacija kao kod nas.........

Rudar na kosevu Sarajevu zabi 2 komada, valjda i mi mognemo na banji dat makar dva i nek primimo jedan pa svi sretni...... samo da nebude oni penala ko prosle sezone

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 29 sep 2013, 18:21

Bosna nikad nije bila bolja od Zvijezde i ne hlupaj bezveze.
Dosadni ste više sa Nurdom tim. On je pogriješio izjavom kako mu netrebaju navijači kako im je zabranio besplatne ulasznice i od toga je sve krenulo. Adnan mu je rekao nije to uredu onda je ovaj počeo mu za oca da je propalica da ce i adnan biti kao otac itd... A vidim zvijezda da si neki Nurdin onda znas njegovo ponasanje i krkanluk.
A Zuke najbolje zna da odavno u Zvijezdi nije bajno nego zele na navijačima da se slomi.
I dosta više, nije ni on svetac, iznajmili su teratani prostor mogli su 5 trgovina ondje napraviti FANshop kladionicu i nešto pametnije, drugo nego teretani. Pa i sam restoran dobio je neki poznanik nigdje nije bilo tendera kao u drugim javnim ustanovama klubovima, prostor ide na natječaj i ko najviše ponudi njegov je. A samo kod nas je običaj da se daje to rodjaku, tetku, itd...
Prema tome imaju i jedni i drugi mušice.
Da se dotaklnem navijača sve bih bilo uredu da su meni prvom zabranili ulaz pa ok ja sam poganog jezika, al fatmir je taj koji je uvjek smirivao. On uopšte ne poznaje fatmira nimalo.[/qu

i navijaci su pogrijesili malo, upotreba pirotehnike je zabranjena na tribinama(kao u bijeljini) pa klub dobije kaznu, 1000 i dokle tako vise(nisu ubacili na teren, al svejedno je zabranjeno) aaa na navijacima se nista nece slomit. Teretanu spacnu u gradu nismo imali, sad je imamo hvala Bogu. a restoran tetku, rodjaku e moj ti :lol: :lol: :lol:[/quote]

Znam da istina boli druze, al činjenica da je taj Restoran dodjeljen samo tako, ja koliko znam nije bilo natječaja nikakvog tendera. Mozda bih ja prvi dao ponudu. Al to uopšte nije bitno, bitno je sa se publika vrati na stadion i navijači.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 29 sep 2013, 18:51

jel neko na hladjenju protiv Sarajeva ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 sep 2013, 19:20

aS_Roma je napisao/la:jel neko na hladjenju protiv Sarajeva ?
kako sada stvari stoje niko nema tri kartona.imamo tri igraca koja imaju po dva zuta i prijeti im suspenzija.protiv veleza kartone je odradio kuduzovic.sto se tice povreda nema ih hvala bogu.tako da je trener na slatkim mukama.sve usvemu nece vam biti nimalo lahko. neka je svima sretno i neka pobijedi bolji.bujrum u gradacac, svi istinski navijaci su dobrodosli

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 29 sep 2013, 19:34

Ovako je Sarajevo prije otprilike godinu dana uz pomoć sudija bod izvuklo.Sreća,sada nema glumca Hadzića,sjajnog Husejnovića,Suljića.....po meni slabiji su ove godine.Mislim da smo mi za nijansu jači no lani......s razlogom vjerujem u pobjedu ;) " onclick="window.open(this.href);return false;

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 29 sep 2013, 19:48

astra1922 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:jel neko na hladjenju protiv Sarajeva ?
kako sada stvari stoje niko nema tri kartona.imamo tri igraca koja imaju po dva zuta i prijeti im suspenzija.protiv veleza kartone je odradio kuduzovic.sto se tice povreda nema ih hvala bogu.tako da je trener na slatkim mukama.sve usvemu nece vam biti nimalo lahko. neka je svima sretno i neka pobijedi bolji.bujrum u gradacac, svi istinski navijaci su dobrodosli
Ako se ne varam ovo je Bubi treci zuti karton protiv Veleza, tako da najvjerovatnije nece igrati protiv Sarajeva.
Da li neko zna zasto Nikolic nije nikako igrao protiv Veleza?
Ni Kuzmanovic nije dobio priliku protiv Veleza.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.