Kada su lani ušli u Primeru znao sam da će biti nezgodan i stabilan prvoligaš i bolji izbor nego pola timova iz Segunde, a ovdje su ih kritikovali. Zanima me koji to klub iz Segunde najviše žele dotični, svake godine uglavnom kritike.let3 je napisao/la:harden je napisao/la:
Gledaj gol razlike u ekipa![]()
![]()
ludnica od lige
Ma RM ce se ubaciti u top 4, sletit ce Espanyol (oni su gore ocito zalutali), Valencia ce se dici siguro, Bilbao, Villareal isto.
Top 4 vjerovatno: Barca, Atletic, RM i Sevilja, to i jesu najjaci klubovi trenutno.
Ovaj Levante je pravo zayebana ekipa, a niko o njima ne piše ništa....mnogima ce skinuti skalp, zapravo mnogima su vec skidali skalpove, ako izbore EL dogodine - bice im ogroman uspjeh.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Haj što ih je Geymar dvaput odyebo, nego još i balavac Kylian. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Da li je la liga trenutno najneefikasnija od liga petica?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Evo popravio je Atletico prosjek veceras.
Pa kako nece bit kad smo mi dali 16 golova u 11 utakmica.
Zalosno.
Pa kako nece bit kad smo mi dali 16 golova u 11 utakmica.
Zalosno.
Ma hipoteticki da Real stavis na neki normalan broj golova za njih opet bi liga bila najneefikasnija,evo i veceras izuzmes li ovu tekmu Atletico-Bilbao na tri ostale utakmice samo jedan gol i to iz penala Pareja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
To govori o organizaciji ekipa i kvaliteti odbrana u ligi.Kako u Spaniji ,tako i u Evropi,ekipe La Lige najmanje golova primaju , a najeefikasnije su.
Španci su daleko najjači taktički.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne bi ja rekao da je to toliko do obrana i taktike, koliko do napadačke prosječnosti. Pravi primjer je Betis, toliko posjeda za ništa, slično i Valencia, Villareal, nema gola u tim ekipama, bar ne zasad.L-Train je napisao/la:Ma hipoteticki da Real stavis na neki normalan broj golova za njih opet bi liga bila najneefikasnija,evo i veceras izuzmes li ovu tekmu Atletico-Bilbao na tri ostale utakmice samo jedan gol i to iz penala Pareja.
Espanyol, Alaves, Levante su čvrste ekipe i više gledaju obranu, ali ove gore su razočaravajuće.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Koliko ih Messi koći, nevjerovatno. 

Tek vidis sad koliko je Betis a i vecina klubova is Spanije bolja od recimo Intera, Milana i takvih klubova.
Jaci su i tehnicki i takticki. Interu stvorismo 15 sansi, ovima nismo mogli niti jednu za poluvrijeme i to na Campu.
Jaci su i tehnicki i takticki. Interu stvorismo 15 sansi, ovima nismo mogli niti jednu za poluvrijeme i to na Campu.
27.10.2020
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Mi smo im bar 1 bod uzelileorey je napisao/la:Tek vidis sad koliko je Betis a i vecina klubova is Spanije bolja od recimo Intera, Milana i takvih klubova.
Betis je stvarno mnogo dobar.Mene su razocarali do sad.Ocekivao sam ih u borbi za LPleorey je napisao/la:Tek vidis sad koliko je Betis a i vecina klubova is Spanije bolja od recimo Intera, Milana i takvih klubova.
De liniju ovog VARa.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nema za njih varaKanye je napisao/la:De liniju ovog VARa.
Plitko razmisljanje. Liga je u padu.leorey je napisao/la:Tek vidis sad koliko je Betis a i vecina klubova is Spanije bolja od recimo Intera, Milana i takvih klubova.
Betis

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
-
- Kontakt:
Nikad neću razumjeti zašto igrači na kraju utakmice kada imaju šansu da zabiju gol i kada im ekipa vodi , oni to ne žele...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zato što je bolje potrošiti dodatnih 30ak sekundi nego eventualno omogućiti kontru.bombaysaphire je napisao/la:Nikad neću razumjeti zašto igrači na kraju utakmice kada imaju šansu da zabiju gol i kada im ekipa vodi , oni to ne žele...
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
4 komada lagano.Lillard je napisao/la:Ne bi ja rekao da je to toliko do obrana i taktike, koliko do napadačke prosječnosti. Pravi primjer je Betis, toliko posjeda za ništa, slično i Valencia, Villareal, nema gola u tim ekipama, bar ne zasad.L-Train je napisao/la:Ma hipoteticki da Real stavis na neki normalan broj golova za njih opet bi liga bila najneefikasnija,evo i veceras izuzmes li ovu tekmu Atletico-Bilbao na tri ostale utakmice samo jedan gol i to iz penala Pareja.
Espanyol, Alaves, Levante su čvrste ekipe i više gledaju obranu, ali ove gore su razočaravajuće.
Bože sačuvaj, od kog oni naši bogalji primaju peticu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.