Ma nasao sliku na netuPitarBordo je napisao/la:Nije baš najbolje namontiran taj logo, trebalo je još malo u smjeru kazaljke na satu.

hmmm

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nasao sliku na netuPitarBordo je napisao/la:Nije baš najbolje namontiran taj logo, trebalo je još malo u smjeru kazaljke na satu.
Nadam se da nikad vise ovako nesto nasi igraci nece obuci. Onakvu lakrdiju od dresova i blamazu sa istim ponizenje kluba kakvo se nepamti.Lakoste je napisao/la:
![]()
Mozda im odstetu platimo...Burberry46 je napisao/la:Ljudi prvo treba izaci vijest da je Said raskinuo ugovor sa Dinamom pa tek onda mozemo potpis ocekivati abd
Sa Haadaljom je gotovoRedEvil je napisao/la:Kad bude opet u potpisu Haddalj![]()
![]()
A s kim onda ppotpisujemo? Nike?Memara je napisao/la:
Sa Haadaljom je gotovo
Daledesma je napisao/la: A s kim onda ppotpisujemo? Nike?
Pokusavaju da Saidom kupe i malo smire navijace,ja mislim da je to osnovni cilj. S druge strane,pod uslovom da je 100% zdrav,Said svakako moze i igracki pomoci. Opet kazem AKO je potpuno zdrav i spreman.nukleusmember je napisao/la:mozhda grijeshim ali nisam za saida nikako,mislim da uprava ovim opet povladjuje ulici ali eto
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne treba,i ne moraBurberry46 je napisao/la:Ljudi prvo treba izaci vijest da je Said raskinuo ugovor sa Dinamom pa tek onda mozemo potpis ocekivati abd
Pa ja mislim,a vjerujem i svi ostali ili ogromna vecina nas, da su i zasluzili da im se nagnemo (zagorski je napisao/la:Pokusavaju da Saidom kupe i malo smire navijace,ja mislim da je to osnovni cilj. S druge strane,pod uslovom da je 100% zdrav,Said svakako moze i igracki pomoci. Opet kazem AKO je potpuno zdrav i spreman.nukleusmember je napisao/la:mozhda grijeshim ali nisam za saida nikako,mislim da uprava ovim opet povladjuje ulici ali eto
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
E, k.arna moja,bježi Beša ne šajpi uz vjetar...Besic je napisao/la:Puma
Zasto se onda svi novi igraci predstavljaju u starim haadovim dresovima???Memara je napisao/la:Daledesma je napisao/la: A s kim onda ppotpisujemo? Nike?
MortemHz je napisao/la:On je jedan od najboljih ako ne i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva. Samo me strah njegovog koljena a za ostalo se ne brinem. Mi kao navijaci smo povezani sa njim a i on nas postuje i voli do neba radi onog svega sto smo prezivjeli zajedno u ovom klubu.
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Giuseppe1, Homelander, HyperOS, Lavcina, MaroonWhite1946, Morpheus, napoleon72, Pitar6785, plisek, zagorski i 201 gost.