Iiiii..ko ce skinuti junf,na predstavljanju??Memara je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Iiiii..ko ce skinuti junf,na predstavljanju??Memara je napisao/la:
Dobro si to rekao, niko ne zna hoce li se vratiti u formu ili cemo imati novog Alispahica.AdiFKS je napisao/la:A po cemu ste vi sigurni da Said nece moci igrati normala? Nagadjate, kao sto i mi nagadjamo da hoce.
Vrijedi li rizikovati, po meni DA.
AVNOJ je napisao/la:Onaj kod kona sve rastjera ala Jesic...jos samo treba onog Zahodovica povezuju sa nama.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kazu sutra je dan DRedEvil je napisao/la:Koliko je sigurno da dolazi Said![]()
Nema Majkija,dok on ne potvrdi,ja ne vjerujemMortemHz je napisao/la:Kazu sutra je dan DRedEvil je napisao/la:Koliko je sigurno da dolazi Said![]()
Necu moci ni spavati, nek objave odmah ujutru u 8MortemHz je napisao/la:Kazu sutra je dan DRedEvil je napisao/la:Koliko je sigurno da dolazi Said![]()
Posteno, tu ti ne mogu nista progovoriti.RedEvil je napisao/la:Nema Majkija,dok on ne potvrdi,ja ne vjerujemMortemHz je napisao/la:Kazu sutra je dan DRedEvil je napisao/la:Koliko je sigurno da dolazi Said![]()
![]()
U cemu je problem ?Pantelija je napisao/la:a ja se nadam da neces vise pisatikengur je napisao/la:Said prije njegovih povreda je bio zvjer ali sada je veeeliki rizik i nadam se da nece doci.
SAID!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AdiFKS je napisao/la:Jel to nece procuriti izgled dresova prije promocije?
To bi bilo prvi put u istoriji kluba hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, DzemoSmjecanin, N3R3D, Napapijri, Paromlinac i 66 gostiju.