Kao što sam gore napisao, ova juniorska titula bi bila izuzetno važna, jer donosi učešće u ligi prvaka. Liga prvaka za juniore je dobila novi format i bila bi to velika nagrada za naš omladinski pogon. Pravo nastupa imaju igrači rođeni poslije 01.01.1997. plus tri igrača 1996. godište, tako da bi Memija i Beganović mogli nastupati za taj tim.ceze je napisao/la:Juniori su blizu da osvoje titulu prvaka i to je još jedan pokazatelj da se u omladinskom pogonu radi odličan posao. Čak bi se usudio reći da je rad u omladinskom pogonu fenomenalan kad se u obzir uzmu (ispod)prosječni uvjeti za rad. Sad je na upravi da osiguraju potpise najtalentovanijih, možda i posudbe onih za koje misle da su im potrebne i da ih na pravi način uvedu u prvi tim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
a ima li tu kakvih novčanih nagrada, nečega...? 

- invincible1921
- Kontakt:
Kad smo imali ubjedljivo najbolju nismo bili nosiciChWilla je napisao/la:teško je to nazvati pehom jer objektivno imamo četvrtu ili petu najbolju ekipu...

=\_1921_/=
Ono što znam jeste da UEFA plaća gostovanja, transport i smještaj gostujuće ekipe (do 24 osobe). Domaćini jedino moraju obezbijediti lokalni transport gostujućoj ekipi i termine za trening.ChWilla je napisao/la:a ima li tu kakvih novčanih nagrada, nečega...?![]()
Domaćin uzima zaradu od ulaznica, ali plaća organizaciju utakmice.
Vjerovatno imaju i još nekih sitnih naknada, ali to je zanemarivo.
U svakom slučaju bi trebalo podržati ove momke.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesu li prije neki klubovi iz BIH igrali juniorsku LP ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Nisu.brile je napisao/la:Jesu li prije neki klubovi iz BIH igrali juniorsku LP ?
Još uvijek nije 100% sigurno da ćemo imati predstavnika u juniorskoj LP, ali male su šanse da se to ne desi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Nadam se da su rumenog prebacili da ga ne gledam opetmiretm je napisao/la:3.poluvrijemeInatSilanBosanski je napisao/la:Hoce opet bit Rumeni, rumeni hahahah
Idemo u zenicu po pobjedu za samopouzdanje![]()
![]()
![]()

Omladinci

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
IbrakovicLicno je napisao/la:GODINE MNOGE STE KUPOVALI OTIMALI TITULE,
VISE SE NE MOZE, ZASTO SADA KAO PICKE KUKATE ?

Željezničar živimo !
kad bude plime biće i rime.
a kad bude rime biće i zimeChWilla je napisao/la:kad bude plime biće i rime.

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma kod ovog je zima odavno sto se tice gramatike i pametiŽeljooooo je napisao/la:a kad bude rime biće i zimeChWilla je napisao/la:kad bude plime biće i rime.

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Pa zato sto vise nemamo para da kupujemo,logicno.IbrakovicLicno je napisao/la:GODINE MNOGE STE KUPOVALI OTIMALI TITULE,
VISE SE NE MOZE, ZASTO SADA KAO PICKE KUKATE ?
a sta se promjenilo pa sad igramo lpVirtu4l je napisao/la:Nisu.brile je napisao/la:Jesu li prije neki klubovi iz BIH igrali juniorsku LP ?
Još uvijek nije 100% sigurno da ćemo imati predstavnika u juniorskoj LP, ali male su šanse da se to ne desi.
FKŽ !
piše iznad, format takmičenja.
Veoma teška utakmica za igrati, jer svaka utakmica nakon derbija je nepredvidljiva... Ja sam zadovoljan pobijedom i relativno visokim nivoom sigurnosti, a komentari tipa da je neka ozbiljnija ekipa bila popu.ili bi me ne zanimaju, jer dosta puta sam to cuo, a iznenadjenja svakodnevna..
Ja i dalje vjerujem u titulu, dok god ima nade igrati, dati sve od sebe, pa cemo vidjeti.. Zamislite situaciju u subotu 14. minut u toku, Željo vodi pogodkom Hadžiahmetovića u zenici, Sarajevo nula nula na Koševu... to bi bilo ludo, al se necu razocarati i ako oni uzmu titulu u 90.minuti.. Što se tiče namještanja, mislim da je skoro svako pogrijesio glede namjestanja (ja prvi ocekujuci namjestanje Gracica), tako da je nepotrebno pisati o tome, kako god da završi, komšijama čestitati na tituli gospodski i okrenuti se evropi..
Što se tiče igračkog kadra najbolje bi bilo ovako: da se igraći prodaju nakon evropskih utakmica (raste cijena, koriste nam u evropi) i da se pojacanja dovedu na vrijeme, tj. na pocetku priprema, a ne ko ne ode u inostranstvo da dodje 5 dana prije utakmica.. Znači isti igracki kadar (bez seje,varee..) + 2 dobra pojacanja (diatta,ordagic..) + 3-4 juniora (zeric,hasanovic,mujagic...) vrh ekipa, uigrana, iskusnija, prava klapa i ocekivao bi od njih dobar rezulatat.. Što se tiče rada uprave ja sam zadovoljan, najvise mi je drago sto šute i rade, imali su u ovoj polusezoni par prilika nafurani da daju neke bombasticne izjave, ali nisu i to mi se dopada, njima da se poklopi koja stvar to bi odlicno bilo..
Zolu, Subica i Hodzica nemojte prizeljkivati, jer nam nisu u domenu nazalost, al s tim trojcem bi ludilo bilo..
SVI U ZENICU PODRŽATI OVE HEROJE, MALO JE RECI HEROJE.. ONI MNOGO VOLE ŽELJU...
Ja i dalje vjerujem u titulu, dok god ima nade igrati, dati sve od sebe, pa cemo vidjeti.. Zamislite situaciju u subotu 14. minut u toku, Željo vodi pogodkom Hadžiahmetovića u zenici, Sarajevo nula nula na Koševu... to bi bilo ludo, al se necu razocarati i ako oni uzmu titulu u 90.minuti.. Što se tiče namještanja, mislim da je skoro svako pogrijesio glede namjestanja (ja prvi ocekujuci namjestanje Gracica), tako da je nepotrebno pisati o tome, kako god da završi, komšijama čestitati na tituli gospodski i okrenuti se evropi..
Što se tiče igračkog kadra najbolje bi bilo ovako: da se igraći prodaju nakon evropskih utakmica (raste cijena, koriste nam u evropi) i da se pojacanja dovedu na vrijeme, tj. na pocetku priprema, a ne ko ne ode u inostranstvo da dodje 5 dana prije utakmica.. Znači isti igracki kadar (bez seje,varee..) + 2 dobra pojacanja (diatta,ordagic..) + 3-4 juniora (zeric,hasanovic,mujagic...) vrh ekipa, uigrana, iskusnija, prava klapa i ocekivao bi od njih dobar rezulatat.. Što se tiče rada uprave ja sam zadovoljan, najvise mi je drago sto šute i rade, imali su u ovoj polusezoni par prilika nafurani da daju neke bombasticne izjave, ali nisu i to mi se dopada, njima da se poklopi koja stvar to bi odlicno bilo..
Zolu, Subica i Hodzica nemojte prizeljkivati, jer nam nisu u domenu nazalost, al s tim trojcem bi ludilo bilo..
SVI U ZENICU PODRŽATI OVE HEROJE, MALO JE RECI HEROJE.. ONI MNOGO VOLE ŽELJU...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Promijenio se format takmičenja. Do sada su učestvovali omladinci klubova koji su igrali grupnu fazu seniorske LP, a sad će priliku dobiti i one slabije rangirane zemlje.TeaM87 je napisao/la:a sta se promjenilo pa sad igramo lp
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije mi jasno da neko priziva dva igraca ekipe koja je ispala a nama bi oni trebali biti pojacanja. Ako je neko rekao da bi ordagic mogao kod nas nije tako kao prvo zvijzda je za njega platila ono obestecenje za trening u mladjim kategorijama nece ga pustiti dzaba, drugo menadzer mu bas nema dodira sa stvarnoscu jer je ubjedjen da ce maloga prodati u ligu 5 iz zvijezde.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- invincible1921
- Kontakt:
Na stranu sve, i podmladak i bajic i odovic i uprava i pare i atmosfera i memija i reprezntativci i juniori i kadati itd....mi ako iduce godine makar kup ne uzmemo bgm to je vec zabrinjavajuce. Gubi se kontitunitet.
Ukoliko ostane kostru ekipe uz odovica ja sam ubijedjen u titulu al et cisto da kazem i ovo iznad
Ukoliko ostane kostru ekipe uz odovica ja sam ubijedjen u titulu al et cisto da kazem i ovo iznad

=\_1921_/=
- themaniaks
- Kontakt:
Vec sljedecu sezonu mislim da je realno da nam cilj bude titula i da se napokon izdvoje i nadju neke pare za pojacanja,ne treba nam uopste puno to se i sad pokazalo,mi smo Zeljeznicar,bez vode struje se ravnopravno borimo sa milionerima.Nadam se ostanku Odovica i Amira,od omladinaca Bajic je jedini zreo za prodaje i kao prvi strijelac lige i reprezentativac sa 20 godina ocekujem neku rekordnu cifru za nasu ligu.
ps Zna li neko sta je sa brkom,konta li se vracati?
ps Zna li neko sta je sa brkom,konta li se vracati?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Odovicu obavezno ponuditi produzetak saradnje, zadrzati sve igrace koje mozemo, ovi sto idu neka ne odu za klikere. Na to sve 2-3 pojacanja i mislim da smo spremni za sljedecu sezonu, naravno uz standardne pripreme.
Novca ce biti, Dzeko ako ode odlicno, pare od europe, a valjda ce tokom ljeta pasti generalni sponzor.
Novca ce biti, Dzeko ako ode odlicno, pare od europe, a valjda ce tokom ljeta pasti generalni sponzor.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×