FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 24 maj 2015, 13:24

Nadam se da nećemo pustiti Odu, nadam se da uprava nije toliko nesposobna i glupa :pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 maj 2015, 13:25

što vam baci čovjek kost.

Mirsad94
Kontakt:

Post Postao/la Mirsad94 » 24 maj 2015, 13:29

Dinu Hasanovica znam privatno i to je odlican igrac, fajter, ide na svaku loptu kao da je kljucna.. problem je sto ga ne odlikuje neka brzina, iako zadnju vezni ne mora biti Bolt, opet to moze predstavljati problem kod kontra napada i eventulanih zatvaranja brzih, krilnih igraca. I to je mozda razlog sto mnogo ranije nije priklucen prvim timu i nije mu pruzena sansa ranije kao npr Amiru.

PS. jos mali problmcic sto je tarpi u dusi, ali poginuce za svaku loptu i za dres Zelje koji mu je dao mnogo

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 24 maj 2015, 13:30

i vi se ložite na aldinove mahalske,ja što sam mahalskih čuo juče na tekmi trebalo bi mi 10 stranica da ispišem

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 24 maj 2015, 13:34

Bilo bi dobro ovako da na kraju sezone ove neko iz uprave npr. Gredic odmah izvjestaj neki napravi sta se uradilo tokom ove konsolidacije,dokle su dosli sa 2 one firme itd. da sad ne peglam ... ciljevi za ovu godinu su ostvareni ako ne i premaseni....receno je da ce sve sto su na skupstini kada je statut usvojen biti u pogonu do kraja ove godine tako da radi mira kod navijaca i manje ovako bacanja supljih po ovim forumima radi ne znam ni ja cega valjda da ih ljudi prozivaju za pp......uglavnom izaci u javnost s ostvarenom zbog transparentnosti koja je najavljena ......Volim te Željooooooo

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 maj 2015, 13:42

Mirsad94 je napisao/la:Dinu Hasanovica znam privatno i to je odlican igrac, fajter, ide na svaku loptu kao da je kljucna.. problem je sto ga ne odlikuje neka brzina, iako zadnju vezni ne mora biti Bolt, opet to moze predstavljati problem kod kontra napada i eventulanih zatvaranja brzih, krilnih igraca. I to je mozda razlog sto mnogo ranije nije priklucen prvim timu i nije mu pruzena sansa ranije kao npr Amiru.

PS. jos mali problmcic sto je tarpi u dusi, ali poginuce za svaku loptu i za dres Zelje koji mu je dao mnogo
Ma ne treba sad forsirati svakog igraca, ako nam je dobro krenulo s Amirom. Ne mozemo se mi toliko oslanjati na omladince a da ne dovedemo par iskusnih, dobrih igraca. Mogu se ubaciti dvojica-trojica, na pocetku bi ionako ulazili pomalo kao Amir. Zato treba naci pojacanja za iducu sezonu, a sto se tice tih mladjih polako, ima vremena. Necemo svake godine govoriti mlada smo ekipa ne idemo na titulu i slicno.

Prvo pojacanja, pa tek sve ostalo..
KHAJ PRICE

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 24 maj 2015, 13:47

Sa izvjesnim potpisom ugovora sa Žerićem, da li ima još ko osim Behrama da nije potpisao ugovor, od momaka što su materijal za prvi tim

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 maj 2015, 13:49

Mislim da je sad tokom ljeta nasoj upravi proritet generalni sponzor, kao i manji sponzori i partneri. Nema se sta vise pricati pare nam trebaju, pare sve vrte.

Mozda se Dzeko proda pa omastimo brk, ako neki od igraca bude trebao da se ide da ne ode za klikere ili jos bolje ako je moguce zadrzati ekipu i uz jos par pojacanja se spremati za sljedecu vrlo vaznu sezonu.

U europi se boriti koliko je moguce, ne imati neka velika ocekivanja.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 maj 2015, 13:51

Ne mogu da vjerujem da se raja nafura na bezveznu pricu nekog s foruma i pocne govoriti da je uprava nesposobna i sl.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 maj 2015, 14:09

ova sezona, rezultatski, je odradjena iznad ocekivanja (moje misljenje). obzirom na nas i igracki kadar konkurenata, pribojavao sam se za izlazak u evropu. e sad... sta i kako dalje? rasprodati sve sto valja (ako dodju konkretne i prihvatljive ponude), pa opet se krpiti sa igracima koji ne mogu pronaci bolji angazman? zadrzati kostur tima (bajic, memija, beganovic, amir, djelmic, kokot, antolovic...) i zatvoriti par pozicija koje skripe? nadati se da se dzeko proda? (i ako se to desi, to ce biti njegov posljednji ozbiljan transfer i za nas posljednji priliv sredstava na taj nacin). ne mozemo se u buducnosti oslanjati na "sta bude, bit ce, a nadat se najboljem". dolazi do skracenja lige, koncentracije kvaliteta premijerligasa i bit ce dosta teze izboriti mjesta koja vode u evropu (nama, skoro pa jedini, ozbiljniji izvor prihoda za sada). ne kudim, niti imam namjeru pljuvati bilo koga (nemam ni insajderskih informacija), ali se, ljudi zaduzeni za to, moraju potruditi da obezbjede ozbiljan i stalan priliv "svjezeg" novca, kojim cemo moci finansirati dobar i stabilan igracki kadar. nadam se da ce biti nesto od price sa usvojenim statutom i investitorima, jer bi time zatvorili finansijsko poslovanje za duzi period i mogli bi dovesti i bolje igrace na potrebne pozicije. nadam se najboljem mogucem ishodu svega, da ce ljudi koji vode brigu o navedenom, pronaci najbolja moguca rjesenja i da cemo dogodine, ponovo, biti u borbi za titulu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 maj 2015, 14:15

Polako raja neka se zavrsi sezona pa onda polako slagati kockice,nema potrebe naglabati bezveze.Dvije sezone smo bez trofeja i sljedecu to nebi smjeli dopustiti,ipak smo mi najtrofejniji BH-a klub.Sljedeca sezona ce biti itekako zanimljiva jer ispada sest ekipa i bit ce svega.Zato polako pustimo upravu da radi,a mi poradimo na sebi,jer kao sto neko prije napisa mi smo ove godine najlosiji segment kluba,bar sto se posjete tice.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 maj 2015, 14:23

Iskrene cestitke Damiru Dzumhura na danasnjoj pobjedi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 maj 2015, 14:27

Željezničar živimo !

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 24 maj 2015, 14:36

A fakat Zola igra. :clap: :clap:

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 maj 2015, 14:37

Zola igra :clap:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 24 maj 2015, 14:41

dino lj je napisao/la:Polako raja neka se zavrsi sezona pa onda polako slagati kockice,nema potrebe naglabati bezveze.Dvije sezone smo bez trofeja i sljedecu to nebi smjeli dopustiti,ipak smo mi najtrofejniji BH-a klub.Sljedeca sezona ce biti itekako zanimljiva jer ispada sest ekipa i bit ce svega.Zato polako pustimo upravu da radi,a mi poradimo na sebi,jer kao sto neko prije napisa mi smo ove godine najlosiji segment kluba,bar sto se posjete tice.
Ako mi poradimo na sebi bit cemo najvece pojačanje za naš klub, jer tribina, da ne kazem koja strana, izgleda sve jadnije i jadnije i to je ono što boli svakog manijaka!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 maj 2015, 14:46

Ono jucer pozivanje da se pridje c sektoru je dno dna ! pa ne mozes ocekivati da ce ti se navijaci vratiti, a nista se ne radi po pitanju da se popravi stanje na tribini. mislim da se trebamo preispitati do evropskih tekmi ;)
Željezničar živimo !

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 24 maj 2015, 14:48

Ide li se u Zenicu organizovano ?
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 24 maj 2015, 14:52

deno_TM87 je napisao/la:Ide li se u Zenicu organizovano ?
mislim da ce biti isto kao i u mostar sto se islo
Željezničar živimo !

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 maj 2015, 14:54

Zasto ne bi u evropi mogli napravit neki dobar rezultat? Vidjeli ste kako smo primiki posljednji go u evropi.Uvijek se moze, pogotovo sa Odom majstorom.Treba da se razvije pozitivna prica oko toga, treba nas bit mininum 15000 na Kosevu protov nekog ne tako jakog protivnika.Treba nam takva atmosfera, dok se ne rijese sva sranja sa tribinama i dugovima.
Riki nek ide ako dobije jaku ponudu (800 000-1mil), zaista taj momak toliko vrijedi.Ostale omladince zadrzat, uz Koku, Ogija, kao i odbranu..Ako dovedemo Diattu i jos nekog ciljano moglabi to bit lijepa evropska prica..Uz neke sponzore, i npr eto prodaja Dzeke, diglo bi nas na jedan nivo koji bi i ostala raja prepoznala i vratila se na tribine. ;)
Sve u svemu bit ce burno preko ljeta..

Sad Celika dobit i da se ova sezona zavrsi veoma uspjesno i onda ide totalna mobilizacija na kojoj bi klub trebao dobro poradit!!!

Jer MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.