FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 24 maj 2015, 00:03

samogrbavica je napisao/la:Ima jos neko da napise da trebamo prodati Bajica :lol: loading...
Trebamo prodati Bajića :mrgreen:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 maj 2015, 00:06

I ja mislim da je labilan da ga trebamo prodati .. :)
KHAJ PRICE

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 maj 2015, 00:12

lazar je napisao/la:Bruka i sramota Željo ima samo 2000 navijača
Prijatelju danas je na Grbavici bilo oko 4 hiljade ljudi ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 24 maj 2015, 00:25

samogrbavica je napisao/la:Ako je istina da ce Mulalic preuzeti ekipu, a da ce Odovica otjerati. Onda nek se poubijaju svi koji to odlucuju..
Kakva je ovo prica sada, otkad to hocemo Odovica otjerati?

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 maj 2015, 00:31

Enemy00 je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Ako je istina da ce Mulalic preuzeti ekipu, a da ce Odovica otjerati. Onda nek se poubijaju svi koji to odlucuju..
Ne znam, tako raja price da ce Mulalic preuzeti da vodi ekipu.
KHAJ PRICE

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 24 maj 2015, 00:32

samogrbavica je napisao/la:I ja mislim da je labilan da ga trebamo prodati .. :)
Po meni je labilan neko ko se za 15 dana ovdje uspije oglasiti preko 200 puta (a vjerovatno ima još bezbroj nikova).
Minjore je napisao/la:
Jeste ako ga je ko "lahno" pa mu sve u duplo.
Što se tiče broja posjetilaca ovo je više nego sramota da Željo haman da i nema navijače. I da smo koji slučajem pobjedili Sarajevo možda bi nas bilo za dvije hiljade više. I to traje još od proslave zadnje dvije titule. Stvarno velika sramota za nas navijače.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 maj 2015, 00:36

samogrbavica je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:
Ne znam, tako raja price da ce Mulalic preuzeti da vodi ekipu.[/quote
Neće Odu niko otjerati bar ne još slijedeću sezonu, a njegov nasljednik je mulalić to je sigurno i u ovoj igri i svemu dosta ima i mulaliceve zasluge
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 24 maj 2015, 00:40

Valter je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:I ja mislim da je labilan da ga trebamo prodati .. :)
Po meni je labilan neko ko se za 15 dana ovdje uspije oglasiti preko 200 puta (a vjerovatno ima još bezbroj nikova).
Minjore je napisao/la:
Jeste ako ga je ko "lahno" pa mu sve u duplo.
Što se tiče broja posjetilaca ovo je više nego sramota da Željo haman da i nema navijače. I da smo koji slučajem pobjedili Sarajevo možda bi nas bilo za dvije hiljade više. I to traje još od proslave zadnje dvije titule. Stvarno velika sramota za nas navijače.
Tako je to kod nas ljudi se zasite, a i manijaci prolaze kroz dosta turbulencija, al evo pitarima je npr ove godine euforija a da osvoje i naredne dvije to ne bi bilo ni upola, pa sjetite se posjete kad se amar vratio to je bio haos. Takav je
mentalitet ljudi ovdje ne bitno koji klub je u pitanju
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 24 maj 2015, 00:43

Super eto ispadoh i budala. Ko god dolazi na utakmice duze od 3 sezone moze od oka ubosti cifru. Ja ruku dajem i smijem se kladiti u sta god ocete i ti ( @valter) i @lazar da nije bilo ispod 4k ljudi.. Al eto sta ja znam ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 maj 2015, 00:46

Pa bilo je na sjeveru vise od 2 hiljade ljudi.U pravu je Minjore.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 24 maj 2015, 00:47

Da ispostujem valtera s 201 postom, s jedinog nika. :D Ja mislim da nije bilo vise od 2.500 ljudi..
KHAJ PRICE

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2015, 00:51

3500 - 4000 je bilo. Sjever bas popunjen.
Sport je lijek za tijelo i duh.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 24 maj 2015, 01:03

4.000 minimalno.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 24 maj 2015, 01:28

Mislim da upravoa strašno griješi što ne želi da potpiše novi ugovor sa Zeljkovićem zbog nekih 15000 km duga prema njemu i pozivam ih da još jednom razmisle jer je po meni bio jedan do boljih igrača ovu polusezonu i falit če nam kada ode.

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 24 maj 2015, 01:42

Nisam stigao poslije tekme komentar dati za danasnju predstavu pa evo mogao bi sada i to malo duze.Malo docarati ovima koji nisu bili danas tu.
Evo o posjeti vec se prica,po mom stazu na Grbavici i oku mom mislim da je minimalno danas bilo 3.500 a max 4.500..al haj nije ni bitno ko je zelio doci bio je danas.

Igrac utakmice po meni Bogdanovic.Osim pogotka,covjek je odigrao bez greske(znaci svaki bukvalno svaki zracni duel je dobio,u aut ili u vezni red spustao lopte,mirno igrao i dao par puta upotrebljive duge lopte..),svaka cast mladicu samo nastavi tako.
Aco,dobar i on,odlican su tandem,imao je par greskica danas 2-3 max (predaja lopte,i jednom kad su nam zaprijetili kad je Antolovic morao izaci do ivice sesnesterca al prema aut liniji,sreca pa se nisu snasli fino),al solidan.
Memija odigrao najlosiju utakmicu u plavom dresu.Oda je poslije rekao na sjednici da ga je i umor savladao,ali i koliko je tekmi odigrao u zadnje vrijeme nike ni cudo.U odbrani par puta mu bjezao igrac al uspio je sa Bogdanovicem zatvarati i duplirati pa se nije toliko osjetilo prema nazad,ali prema naprijed Kerim 0 bodova.Ja sam mu izbrojao 3 pokusaja prodara i 0 centarsuteva iz tih prodora.Totalno odsjecen.
Benjo je kasnije solidno odigrao desnog bocnog od 2 poluvremena.
Kvesa,slicno kao i Memija sto se tice snage al Josipu nema ko sta zamjeriti.Jedini igrac koji nema zamjenu u nasoj ekipi.Covjek je svaku od pocetka tu 90min pa je i kraj prvenstva ucinio svoje.Nazad dobar,jak prema naprijed se otkriva,nudi,duple pasove sa Kokotom razmjenjuje,prilazi i pomaze kod kornera,mnogo se nudi.U 2.poluvremenu u 3 polukontre kada su nam krila ostala bez lopte u napadu bio na protivnickoj polovini.I onaj "smjesan potez" u 2pol:kada je krenuo u prodor i prosao igraca,pruza je Kvesa sebi u for par metara i samo pada ispred sebe na nos a ono njega niko :mrgreen: raja se nasmijala na sjeveru a onda je dobio pljesak od cijele tribine :)

Vezni red,pa jedna od rijetkih utakmica bez Eldara da se krenula i nekako se to "osjetilo".Amir je drzao i fatao konce koliko je mogao. Odigrao solidnu utakmicu,ne ko na derbiju ali dobra ocjena.Par dobrih proigravanja na stranu pogotovo gurao Djelmica.Malo me nervira njegovo vracanje lopte stoperima,mislim da u nekim situacijama kada lopta moze ici naprijed on je vrati nazad i uspori napad.Ali mlad je,to dolazi iskustvom.
Dado je danas bio najagresivniji igrac i imao je sigurno jedno 10 faulova na centru i zasluzi žuti karton(da li pametnih ili losih,vjerovatno ovo drugo ali sigurno zbog price da ne ulijece nikad pokusava u zadnje vrijeme bas "kršiti" i dokazati drugima da nije "curica" ) .Nmg reci da se nije trudio,trcao je mnogo,ali beskorisno.Ima i situacija da se lopta brze oslobodi i salje naprijed on voli napraviti nekad i potez viska,jer nekad ide sam na dvojicu(vecinom ga zaustave) i zbog toga pogrijesi.
Beganovic,fina partija sinko. Onaj šut s 30tak metara sam zapamtio.Trudio se dosta trcao,mada se zanese u tom presingu i ostane cesto gore blize Baji nego Amiru i Dadi i odma njima dvojici je teze u defanzivi.Nudio se,gurao lopte prema naprijed,trcao je i on dosta mada je bio rovit od mlade repke pa je i zamjenjen.

Djelmic solidna partija,dosta napadao i ganjao.Imao onaj strasan prodor kada je bio sebican i sutao iskosa mada je imao Baju i Kokta u sredini.Ali dobro,zna nekad biti sebican i olako izgubiti loptu ali je definitivno igrac koji nam treba.Jos kada prodje kompletne pripreme bice to dosta bolje.
Koka losa partija,odnosno nista znacajno nike napravio osim par prekida i auta sto je izborio.Trusio se,fali mu snage i fizicke spreme,imao sansu mrtvu kada je s metar pogodio golmana,kombinovao par puta s Kvesom,grijesio par puta kada krene probiti na stranu i onda kao petom ostavlja Kvesi gdje su ga i citali njihovi igraci.Definitivno kad udje u formu za 20% ce biti bolji.Dobio žuti kada je kontru zaustavio jer mu je pobjegao igrac.
Baja prstojna partija,odigrao koliko je i mogao.Svaki put skoro udvojen,nudio se i ganjao,imao dobar sut iz daljine i penal cist na njemu trebao biti sviran.vidi se pritisak i da se opteretio "najbolji strijelac lige",treba samo da igra a golovi ce sami doci.Asistencija njegova iz kornera.

Izmjene Benjo pristojno odigrao niti los ni dobar ali dosta bolji od danasnjeg Memije.E.Sadikovic nista specijalno,nije nesto puno igrao,uspio je žuti zaraditi.
Se'o,danas loš,mozda i kroz citavu sezonu,par dodavanja sto je imao i neke prodore je pokusavao ali nista.Nekad brzinu sto je imao imam osjecaj da je sada upola sporiji.Valjda godine ga stigle..

Sve u svemu losija utakmica nego neke prije,ali eto cim se prialuskuje rezultat s druge utakmice misli nisu dovoljno usmjerene na teren.Sve to utice na psihu,onda i umor,imam osjecaj da je danas jaca ekipa od Travnika bila da mi ne bi pobjedili.
3 boda su tu jos Zenica je ostala,pa.onda neka analiza cijele polusezone/sezone.
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 24 maj 2015, 01:50, ukupno mijenjano 4 puta.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 24 maj 2015, 01:45

Nema sta strasna posjeta. I da je 4000 bruka i sramota.
Puna usta kako smo najbolji navijaci, a prosjek jedva 2000. Sedmicu prije smo ciganima napunili kasu, a sad jedna trećina jedva izdvoji 3 KM. Velika bruka

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 24 maj 2015, 02:06

Po meni, cilj ispunjen za ovu sezonu :thumbup: :thumbup:

Prije poctka prvenstva, ako sjetimo, niko iz kluba nije najavljivao titulu (vec samo borbu za evropu, mada ni ta evropa nije bila zagarantovana pored pitara, širokog i zrinjskog), a evo danas pred zadnje kolo mrtva trka za samu titulu :clap: :tokralju:

Najveci dobitak ove sezone jesu petorka Željine djece: Memija, Hadžiahmetović, Sadiković, Beganović i naravno prvi strijelac lige Bajić (od ranije tu su Čolić i Hasanović)....znaci, klub sa najjacom omladinskom školom u državi i sa najviše svoje djece u prvom timu :clap: :clap:

a vec naredne sezone ocekujemo vecu minutažu i afirmaciju Kjosevskog na golu ,Žerića i Behrama.

Samo razmislite gdje bi nam kraj bio da smo se "dali na raspolaganje" kao komšije i da imamo milione u kasi od nekog malezijca - kojima vracamo dugove i placamo igrace.
Hvala Bogu , pa nas nije neki azijat kupio za male pare, vec smo ostali svoji i na svome :salut:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 maj 2015, 02:21

storm_raider je napisao/la:3500 - 4000 je bilo. Sjever bas popunjen.
Ovo je najrealnija projekcija, iako mislim da je 3500 kapak. Sjever imao gledaoca, no opet je to samo oko 2000 ali jug je bio prazan, tesko da je bilo preko 1500. Bas sam komentarisao sa prijateljom da je utakmica bila kao neka prijateljska, kako na terenu tako i na tribinama. Ovo jednostavno nama kao Željezničaru se ne smije dešavati.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 maj 2015, 08:53

[youtube][/youtube]
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 24 maj 2015, 09:02

Nemojte zajebavat za Odu.Na sabahu me nasekiraste.I prosli put kad je na proljece rasturo i odveo nas u evropu dobio nogu.E nebi valjalo nikako jer to znaci da se ne postuje ni Odovic ni njegovi rezultati nego se samo gleda licni interes.Nakon ovoga njemu dat nogu to bi bilo samoubistvo.Necu da vjerujem u to ali ako se prica i ako se desi nabijem na onu stvar onog ko to ucini a licno cu stat ispred Gredica i nek mi objasni taj potez.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87 i 70 gostiju.