Trebamo prodati Bajićasamogrbavica je napisao/la:Ima jos neko da napise da trebamo prodati Bajicaloading...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Trebamo prodati Bajićasamogrbavica je napisao/la:Ima jos neko da napise da trebamo prodati Bajicaloading...
Prijatelju danas je na Grbavici bilo oko 4 hiljade ljudilazar je napisao/la:Bruka i sramota Željo ima samo 2000 navijača
Kakva je ovo prica sada, otkad to hocemo Odovica otjerati?samogrbavica je napisao/la:Ako je istina da ce Mulalic preuzeti ekipu, a da ce Odovica otjerati. Onda nek se poubijaju svi koji to odlucuju..
Ne znam, tako raja price da ce Mulalic preuzeti da vodi ekipu.Enemy00 je napisao/la:Kakva je ovo prica sada, otkad to hocemo Odovica otjerati?samogrbavica je napisao/la:Ako je istina da ce Mulalic preuzeti ekipu, a da ce Odovica otjerati. Onda nek se poubijaju svi koji to odlucuju..
Po meni je labilan neko ko se za 15 dana ovdje uspije oglasiti preko 200 puta (a vjerovatno ima još bezbroj nikova).samogrbavica je napisao/la:I ja mislim da je labilan da ga trebamo prodati ..
Jeste ako ga je ko "lahno" pa mu sve u duplo.Minjore je napisao/la:Prijatelju danas je na Grbavici bilo oko 4 hiljade ljudilazar je napisao/la:Bruka i sramota Željo ima samo 2000 navijača
Ne znam, tako raja price da ce Mulalic preuzeti da vodi ekipu.[/quotesamogrbavica je napisao/la:Enemy00 je napisao/la:Kakva je ovo prica sada, otkad to hocemo Odovica otjerati?samogrbavica je napisao/la:Ako je istina da ce Mulalic preuzeti ekipu, a da ce Odovica otjerati. Onda nek se poubijaju svi koji to odlucuju..
Tako je to kod nas ljudi se zasite, a i manijaci prolaze kroz dosta turbulencija, al evo pitarima je npr ove godine euforija a da osvoje i naredne dvije to ne bi bilo ni upola, pa sjetite se posjete kad se amar vratio to je bio haos. Takav jeValter je napisao/la:Po meni je labilan neko ko se za 15 dana ovdje uspije oglasiti preko 200 puta (a vjerovatno ima još bezbroj nikova).samogrbavica je napisao/la:I ja mislim da je labilan da ga trebamo prodati ..
Jeste ako ga je ko "lahno" pa mu sve u duplo.Minjore je napisao/la:Prijatelju danas je na Grbavici bilo oko 4 hiljade ljudilazar je napisao/la:Bruka i sramota Željo ima samo 2000 navijača
Što se tiče broja posjetilaca ovo je više nego sramota da Željo haman da i nema navijače. I da smo koji slučajem pobjedili Sarajevo možda bi nas bilo za dvije hiljade više. I to traje još od proslave zadnje dvije titule. Stvarno velika sramota za nas navijače.
Ovo je najrealnija projekcija, iako mislim da je 3500 kapak. Sjever imao gledaoca, no opet je to samo oko 2000 ali jug je bio prazan, tesko da je bilo preko 1500. Bas sam komentarisao sa prijateljom da je utakmica bila kao neka prijateljska, kako na terenu tako i na tribinama. Ovo jednostavno nama kao Željezničaru se ne smije dešavati.storm_raider je napisao/la:3500 - 4000 je bilo. Sjever bas popunjen.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Combattente87 i 70 gostiju.