de ba smiri duhove, na ilidzi pirotehniku po terminalu prodaju i ona djeca kupuju i nikom nista

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma nije zasluzio ni to trece,ali ajd...a jel si video ko je prvi?legenda reala je napisao/la:pa eto nako
taj ekrem,čovjek se trudio pravio show i oni ga sad zajebali nije pobijedio
a najači je kad pita hoću li ja šta dobiti za treće mjesto
Edine ,vidim ja edin sa mali "e"pa reko šta je ,a ti opet praviš probleme
pa da jel si provalio da samo pobedjuju ovi iz gradna... prva farma pobednik Topalko,druga Bojanic treca Zivanovic svi grandovci....malo su provaljeni...ja mislim da se gleda ko vise radi na imanju a ne pred ogledalomlegenda reala je napisao/la:ma meni bolja i ona nego onaj Marijan ,puno se **** nešta
a ja u ovo glasanje u ovim realiti shoowima ne vjerujem ,tu oni namještaju i ostavljaju one koji im podižu gledanost
a za ovu pirotehniku,u nas neki dan policija napravila raciju po gradu i sve oduzela po ovim štandovima i prodavnicama ,nema petarde za lijeka ,još im pisali i prijave ovim što prodaju ,neki nisu dali pa ih i priveli
aj pozz,sada cu i jalegenda reala je napisao/la:haj vidimo se odo
don_burza je napisao/la:oooooooooooooooooooooooooooooooo rukfas pa gdje ces
e nek si nas našo ,a sad odosmodon_burza je napisao/la:evo trazim vas cijeli dan i nisam konto da cu vas nac na forumu
legenda reala je napisao/la:e nek si nas našo ,a sad odosmodon_burza je napisao/la:evo trazim vas cijeli dan i nisam konto da cu vas nac na forumu![]()
pozdrav
hvala bogu da idesdon_burza je napisao/la:legenda reala je napisao/la:e nek si nas našo ,a sad odosmodon_burza je napisao/la:evo trazim vas cijeli dan i nisam konto da cu vas nac na forumu![]()
pozdrav
hajd evo i ja sam kreno da odem
Da nije Katrina Živkovic majstorealfarouqaminu je napisao/la: pa da jel si provalio da samo pobedjuju ovi iz gradna... prva farma pobednik Topalko,druga Bojanic treca Zivanovic svi grandovci....malo su provaljeni...ja mislim da se gleda ko vise radi na imanju a ne pred ogledalom
jes tako,lapsus...ali boze ko pobedijuventus 0244 je napisao/la:Da nije Katrina Živkovic majstorealfarouqaminu je napisao/la: pa da jel si provalio da samo pobedjuju ovi iz gradna... prva farma pobednik Topalko,druga Bojanic treca Zivanovic svi grandovci....malo su provaljeni...ja mislim da se gleda ko vise radi na imanju a ne pred ogledalom
D1n0 je napisao/la:Alfarouq, sto nikada ne pises kad je dan?
mrzi me sto??? sta bi sa nowizkim???mislim na povreduD1n0 je napisao/la:Alfarouq, sto nikada ne pises kad je dan?
Da, povredio se protiv Thundera, Nece igrati derby of texas danasalfarouqaminu je napisao/la:mrzi me sto??? sta bi sa nowizkim???mislim na povreduD1n0 je napisao/la:Alfarouq, sto nikada ne pises kad je dan?
e jbg ja planirao da gledam san antonio -dallas,al necu nema nowizkogD1n0 je napisao/la:Da, povredio se protiv Thundera, Nece igrati derby of texas danasalfarouqaminu je napisao/la:mrzi me sto??? sta bi sa nowizkim???mislim na povreduD1n0 je napisao/la:Alfarouq, sto nikada ne pises kad je dan?Ali nema veze, legenda je sad stigao Bird u all time leading scorers u NBAu
![]()
Ali je ozbiljno u Torontu?? Sto onda ne navijas za Raptorse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.