haha grob te ****AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 18:47Greenwood i Tomas Party su nevini dok se ne dokaže suprotno.
Obojici treba pustiti normalno da igraju. Postupak neka traje. Ako se dokaže krivica, završavaj karijeru, idi na robiju i to je to.
Ovako se može desiti da čovjek nevin propusti sezonu, padne psihički i nikada više ne bude na nivou na kojem je bio.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Greenwood nevin
prvi dan video bio hahah.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakva mentalna gimnastika i rasizam. Nisu ljudi serijski silovatelji nego sve zene lazu. 

Citati mozda i znas, ali donijeti zakljucak na procitano definitivno ne umijes.KSG je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:32haha grob te ****AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 18:47Greenwood i Tomas Party su nevini dok se ne dokaže suprotno.
Obojici treba pustiti normalno da igraju. Postupak neka traje. Ako se dokaže krivica, završavaj karijeru, idi na robiju i to je to.
Ovako se može desiti da čovjek nevin propusti sezonu, padne psihički i nikada više ne bude na nivou na kojem je bio.
pojam - sud - zakljucak (Predmet : LOGIKA, obicno 3. razred gimnazije)
Ne dobacujes dalje od suda.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Druze, moze ga sud i pustiti, taj nece vise zaigrati nigdje.
Bukvalno se odmah nakon optuzbi pojavio snimak koji odmah pokazao da je kriv lol
Bukvalno ima snimak i pun **** slika sta radi momak, i ti od muke mislis da bi ga United ili neko drugi pustio da igra dok ne bude presuda.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 11:01Citati mozda i znas, ali donijeti zakljucak na procitano definitivno ne umijes.KSG je napisao/la: ↑06 jul 2022, 10:32haha grob te ****AlanSmith14 je napisao/la: ↑05 jul 2022, 18:47Greenwood i Tomas Party su nevini dok se ne dokaže suprotno.
pojam - sud - zakljucak (Predmet : LOGIKA, obicno 3. razred gimnazije)
Ne dobacujes dalje od suda.

Nema to veze sa snimcima, nego sa PR-om i biznisom. Možda ima neko tamo ko bi mu i dao da igra, ko je žestoki supporter te nevin dok se ne dokaže suprotno, ali klubu pada vrijednost, prlja sebi ime, gubi pare i investitore ako to uradi. To su milijarde, sa tim se ne igra.
Kao i u Hollywoodu kad za nekog glumca izađe nešto, pa i s Deppom je bilo isto ove zadnje 3-4 godine, mog'o je samo u Evropi raditi, gore je bio na black listi. Sad kad je očistio ime, stižu ponude. To je čisti biznis, nema tu emocija.
Kao i u Hollywoodu kad za nekog glumca izađe nešto, pa i s Deppom je bilo isto ove zadnje 3-4 godine, mog'o je samo u Evropi raditi, gore je bio na black listi. Sad kad je očistio ime, stižu ponude. To je čisti biznis, nema tu emocija.
Ima veze sa snimcima, ako ih sud odbaci citav svijet je vidio da ja to uradio. Nema povratka nakon toga
- wadethegreat
- Kontakt:
Greenwood he open and shut case. Mislim frajer seriju na njoj odradio jer mu nije dala. U njegovom slucaju sve je crno na bijelo lik je sljam teski. Problem je sto u vecini ovih slucajeva je moja rijec protiv tvoje. I zene znaju lagati a i muskarci znaju silovati udarati itd. Greenwood sa druge strane ima brdo dokaza protiv sebe.

Pa o tome i govorim. Jasno je da ima dokaza, ali covjek nema presudu. Pravno gledajuci jos je nevin.
Za mene su Karadzic i Mladic bili nevini do dana pravosnazne presude. Od tog dana su ratni zlocinci presudjeni za najteza djela i kao takve ih historija biljezi za sva vremena.
Sve drugo je emocionalno gledanje na stvar.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
-
- Kontakt:
znaci da nije bilo preside ta dva ratna zlocinca bi po tebi bila nevina hahaha kakav tenkre

Da.dachodachoni je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:21znaci da nije bilo preside ta dva ratna zlocinca bi po tebi bila nevina hahaha kakav tenkre
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nisi ti dobar, ili ti niko nije nastrado ili si podrzavatelj monstruma, trece nema.AlanSmith14 je napisao/la: ↑06 jul 2022, 12:18![]()
Pa o tome i govorim. Jasno je da ima dokaza, ali covjek nema presudu. Pravno gledajuci jos je nevin.
Za mene su Karadzic i Mladic bili nevini do dana pravosnazne presude. Od tog dana su ratni zlocinci presudjeni za najteza djela i kao takve ih historija biljezi za sva vremena.
Sve drugo je emocionalno gledanje na stvar.
CPOJ
Hamo, imamo retarda
Alan brate, izvini ali glup si ko k
-
- Kontakt:
Lik ima povjerenja u pravosudje i drzavu mora da mu je stari halid genjac
A ono, Hitler nikad nije osuđen i volio je zivotinje, sta znam...
Kontao sam da je Alan normalan lik al ovo sto pise je za ustanove, covjeku ratni zlocinci nevini bili.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: greenwood, Invincibles14, LenyYoro15 i 24 gosta.