a ovi novinari su naivni ako misle da admin, koji im daje hljeb, ne zna nista o ip adresama isl
mi boljeg portala i foruma nemamo, kome se ne svidja

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne seri, ne uvlacim se niti imam zelju za tim, samo kazem ispadas gori kad se pravdašdelinjo je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:19samo ti noge virelol89 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:52Ne znam admine sto se uopšte pravdašadmin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:38Ovi sto kukaju cesto su bivsi, sadasnji ili wannabe novinari kojim smeta uspjeh portala. Cesto su to osobe koje traze sebi opravdanje sto nisu uspjeli u poslu, pa ono bili su predobri, iznad wande i dillette i pravi profesionalci, pa zato oni danas nisu uspjeli, a mi smecari evo vec 15tu godinu guramo.
Cesto su i sportski radnici, npr odbojkasi, rukometasi (kao sto kolega gore napisa) koji bi htjeli doci do neke promocije kroz sportsport.ba ali ne mogu od wande. Naravno, nije problem u njima, sto od sporta kojim se bave nisu u stanju napraviti zanimljivu stvar ili ostvariti bar donekle zapazen rezultat pa da ga ima smisla spomenuti, vec smo krivi mi jer ne trosimo svoje vrijeme na temu koja apsolutno nikog ne zanima.
User experience je mjerljiva stvar. Redizajn je donio znacajan napredak na tom polju.
Bit im može biti promocija sporta i svega navedenog, a bit im takođe može biti i ovo što rade sada - skupljanje klikova.Robust je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:43zar nije bit sportskog portala i to najčitanijeg u drzavi da promovise domace lige , sport , nego jedina stvar koju prenosite redovno od domaceg sporta je reklama sta je kome mozart poklonio , jer medijska promocija je jedan od uslova napretka , il npr sad ova saga oko prijateljske utakmice totalno mlaka reakcija od strane novinara il cirkus oko rekonstrukcije terena , nista nije spomenuto po tom pitanju a regularnost takmičenja dovedena u pitanjeadmin je napisao/la: ↑13 sep 2022, 14:38Ovi sto kukaju cesto su bivsi, sadasnji ili wannabe novinari kojim smeta uspjeh portala. Cesto su to osobe koje traze sebi opravdanje sto nisu uspjeli u poslu, pa ono bili su predobri, iznad wande i dillette i pravi profesionalci, pa zato oni danas nisu uspjeli, a mi smecari evo vec 15tu godinu guramo.
Cesto su i sportski radnici, npr odbojkasi, rukometasi (kao sto kolega gore napisa) koji bi htjeli doci do neke promocije kroz sportsport.ba ali ne mogu od wande. Naravno, nije problem u njima, sto od sporta kojim se bave nisu u stanju napraviti zanimljivu stvar ili ostvariti bar donekle zapazen rezultat pa da ga ima smisla spomenuti, vec smo krivi mi jer ne trosimo svoje vrijeme na temu koja apsolutno nikog ne zanima.
User experience je mjerljiva stvar. Redizajn je donio znacajan napredak na tom polju.
GiovanniGarofani je napisao/la: ↑13 sep 2022, 15:47ja sam ovdje na adminovoj strani, 100% je u pravu
Pa isto ti je i sa parovima i zadrugom, još je Mitrović hladno izjavio da su ljudi koji to gledaju idioti
Kao S.0urce postali jbt al bolje i to nego o sportu to kad pocnu pisati najezim se, nekakvi tracevi o Ronaldu,Messiju itdbombaysaphire je napisao/la: ↑13 sep 2022, 16:58
Ima pored ona, pokazuje šta je trenutno najpopularnije , šta ljudi najviše čitaju ...
A kome da pišu analize?f0rest1946 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 18:57Nikakve analize za utakmice, nista.
Zato nikad vise, uletit samo na forum i mjera.
kraljttbvb je napisao/la: ↑13 sep 2022, 20:00A kome da pišu analize?f0rest1946 je napisao/la: ↑13 sep 2022, 18:57Nikakve analize za utakmice, nista.
Zato nikad vise, uletit samo na forum i mjera.
Kod nas klubovi nisu u stanju najaviti svoju utakmicu na vlastitoj fb ili službenoj stranici, a kamoli da imaju nekoga ko će pisati analize ili voditi statistiku.
I sad neko treba to dzaba raditi...
ova tvoja zadnja kosarkaska?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.