FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

adriano_leite
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 01:31

Hitno trebamo pojacati klupu, jer normalno je da dodje do umora, a mi nemamo koga uvesti da preokrene tok utakmice. Trebaju nam Neymar i Ganso ili Aguero i Pjanic. Mislim da bi se ova 4 igraca odlicno uklopila u nas stil igre (2 da dovedemo, napadac i veznjak). Svi znamo kako bi paklen Aguero bio sa Villom i Messijem, ili Neymar sa Villom i Messijem. Dok bi Ganso ili Pjanic mogli zamijeniti nekog iz veze kada dodje do umora. Mislim da bi Pjana kod nas procvjetao i naslijedio Xavija.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 apr 2011, 01:53

Ljudi došo sam samo da vam prenesem pozdrave od Los Blancosa 2(zvanog blankosisa)koji je banovan pa me moli da samo prenesem pozdrave dok on ne dođe ,nemojte se ljutiti na mene nije provokacija ;)

PS on vas čita trenutno pa ga možete pozdraviti ,ako hoćete ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 21 apr 2011, 01:56

[youtube][/youtube]

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 02:11

U ovoj tekmi Villa nije puno mogao, bio je fantasticno zatvoren kao i svi igraci Barcelone, vidim neki ovdje vec traze zamjenu za njega ali vjerujte da ni jedan napadac na svijetu umjesto njega veceras ne bi nista vise napravio. Doduse mozda bi mogao Zlaja zbog svoje snage koja je potrebna kad igras protiv mesara, ali jbg njega otjerasmo.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 apr 2011, 02:18

izgleda da je postalo pravilo i navika da se poslije svake pobjede mourinhovog tima protiv barcelone pljuje po profesoru njegovoj taktici i igri kojom je on dosao do rezultata pa kakva god to igra bila,napadaLI bi ga i pljuvali i spominjai antifudbal kada bi mou napadao 90min,,, pa sta je vama fali vam vida i realnosti,mourinho ireal su citavo prvo poluvreme ubijali barcu u svakom segmentu igre,imali su 3/4 velike prilike i vrlo lahko je moglo poslije prvog poluvremena biti 3 gola u mrezi barce,ubio ih je mou u sredini terena,poklao sve barcine carobnjake nisu se mogli sa loptom sastaviti a kad bi dosli do nje sve bi se svodilo na jalova dodavanja,ygayio ih je po sredini,u drugom svjesno prepusta sredinu barci i pusta da napadnu i istrose se nekih 20min da bi im planski pred kraj utakmice napao i zabio odlucujuci pogodak,jos jedna pobjeda profesora nad indisponiranim pepom koji nema keca u rukavu i koji zna igrati samo po vec napamet naucenom sablonu koji glasi mi pobjedyujemo kada nam se protivnik prepusti i kada strepi od nas,cim nam se neko suprostavi mi neznamo kuda cemo sa loptom i samo se dodajemo i upadamo,mourinho je za pepa anstajn to svi vide i progutat ce ga u LP jer kolika je razlika izmedyu njih 2 to je nemjerljivo,jednostavno je smjesno kako pep nema mozga i kao sivonja gura kroy beton a zna da ce glavu razbiti,pa ova utakmica je apsolutna kopija proslosezonske sa interom kada mou na isti nacin ubija barcu pep izgleda ne,ma dovoljno razvijen mozak da to skonta,uglavnom jad i bjeda od padavicara iz 8-) :mrgreen: barce
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 apr 2011, 02:23

amell je napisao/la:izgleda da je postalo pravilo i navika da se poslije svake pobjede mourinhovog tima protiv barcelone pljuje po profesoru njegovoj taktici i igri kojom je on dosao do rezultata pa kakva god to igra bila,napadaLI bi ga i pljuvali i spominjai antifudbal kada bi mou napadao 90min,,, pa sta je vama fali vam vida i realnosti,mourinho ireal su citavo prvo poluvreme ubijali barcu u svakom segmentu igre,imali su 3/4 velike prilike i vrlo lahko je moglo poslije prvog poluvremena biti 3 gola u mrezi barce,ubio ih je mou u sredini terena,poklao sve barcine carobnjake nisu se mogli sa loptom sastaviti a kad bi dosli do nje sve bi se svodilo na jalova dodavanja,ygayio ih je po sredini,u drugom svjesno prepusta sredinu barci i pusta da napadnu i istrose se nekih 20min da bi im planski pred kraj utakmice napao i zabio odlucujuci pogodak,jos jedna pobjeda profesora nad indisponiranim pepom koji nema keca u rukavu i koji zna igrati samo po vec napamet naucenom sablonu koji glasi mi pobjedyujemo kada nam se protivnik prepusti i kada strepi od nas,cim nam se neko suprostavi mi neznamo kuda cemo sa loptom i samo se dodajemo i upadamo,mourinho je za pepa anstajn to svi vide i progutat ce ga u LP jer kolika je razlika izmedyu njih 2 to je nemjerljivo,jednostavno je smjesno kako pep nema mozga i kao sivonja gura kroy beton a zna da ce glavu razbiti,pa ova utakmica je apsolutna kopija proslosezonske sa interom kada mou na isti nacin ubija barcu pep izgleda ne,ma dovoljno razvijen mozak da to skonta,uglavnom jad i bjeda od padavicara iz 8-) :mrgreen: barce

ne navijam za te ekipe mimo BiH ali protiv barsine igre moze pricat samo slijepac i totalni nepoznavalac ove igre... za real sta reci? das milijardu za igrace i taktika ti je da se branis pa zar to nije bizarno?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 02:25

Kakav profesor i njegova taktika?
Carvahlo,Xabi, Ramos, Arbeloa, Pepe, Marcelo i Khedira, svi u bunkeru i receno im da igraju grubo i kad osvoje loptu da je brzo gurnu u napad.
Eto uspjelo mu je nakon petaka i nerijesenog da i pobjedi Barcelonu, sta sad treba mu se diviti zbog toga?
Smijesno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 02:30

thenaturalone je napisao/la:Kakav profesor i njegova taktika?
Carvahlo,Xabi, Ramos, Arbeloa, Pepe, Marcelo i Khedira, svi u bunkeru i receno im da igraju grubo i kad osvoje loptu da je brzo gurnu u napad.
Eto uspjelo mu je nakon petaka i nerijesenog da i pobjedi Barcelonu, sta sad treba mu se diviti zbog toga?
Smijesno.
Polako ne zuri,ima jos mahati usima.
Jedno je sigurno profa voli naguzit Barcu pa makar sa plasticnim,i to ta trane. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 apr 2011, 02:39

Kad su na pocetku utakmice prosli oni prljavi startovi igraca Reala, znao sam da nece na dobro.
Mourinho je uspio ono sto je zamislio. Ubiti fudbal, igrati se psihom, prljavo, napeto..... To je ono sto njemu odgovara i ocigledno da je to bio mozda i jedini nacin da se Barca zaustavi. Propisno ili ne, zaustavio je Barcu, onemogucio normalno igranje fudbala i na kraju pobijedio.

Sreca pa je Liga Prvaka drugacija. Rijetko prolaze onako prljavi startovi, to se kaznjava i na startu gubis utakmicu. Znaci, Real u Ligi Prvaka mora igrati bez svog najjaceg oruzja jer ce u protivnom biti razoruzani.

Barca ce ih pojesti u obadvije tekme Lige Prvaka! :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 02:41

SamoZeljo je napisao/la:Kad su na pocetku utakmice prosli oni prljavi startovi igraca Reala, znao sam da nece na dobro.
Mourinho je uspio ono sto je zamislio. Ubiti fudbal, igrati se psihom, prljavo, napeto..... To je ono sto njemu odgovara i ocigledno da je to bio mozda i jedini nacin da se Barca zaustavi. Propisno ili ne, zaustavio je Barcu, onemogucio normalno igranje fudbala i na kraju pobijedio.

Sreca pa je Liga Prvaka drugacija. Rijetko prolaze onako prljavi startovi, to se kaznjava i na startu gubis utakmicu. Znaci, Real u Ligi Prvaka mora igrati bez svog najjaceg oruzja jer ce u protivnom biti razoruzani.

Barca ce ih pojesti u obadvije tekme Lige Prvaka! :)
Zar takva prica nije bila i prije tekmi prosle godine protiv Intera. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 02:42

Sa Realom mu "dobro" ide, pvo primio petaka :lol: , drugu kuci igrao nerijeseno, evo trecu je dobio jedva u produzetku, sad ga dizete u nebesa i onda ti meni kazes da ne zurim :lol:
Smijesno.

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 21 apr 2011, 02:50

thenaturalone je napisao/la:Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede :evil:
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.
Haj nemoj pametovati kruha ti, kakvi prljavi startovi niste suta imali u prvom poluvremenu, de shvati to. Ta jaka Barcelona nije suta imala u okvir gola, mi kad smo izgubili ja sam dosao ovdje i cestitao, de sad i ti cestitaj prvacima!!!
PS: hajd umij se, dodji sebi.

BIG EDIT: 24 Prekršaji 26
samo 2 faula vise, pa ti prdi i dalje o startovima!!!
Zadnja izmjena: apocalyps, dana/u 21 apr 2011, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
BHF Bosanska Krajina!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 apr 2011, 02:52

thenaturalone je napisao/la:Sa Realom mu "dobro" ide, pvo primio petaka :lol: , drugu kuci igrao nerijeseno, evo trecu je dobio jedva u produzetku, sad ga dizete u nebesa i onda ti meni kazes da ne zurim :lol:
Smijesno.
Pa ti gore podnosis poraz,nego sam profesor. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 apr 2011, 02:55

thenaturalone je napisao/la:Sa Realom mu "dobro" ide, pvo primio petaka :lol: , drugu kuci igrao nerijeseno, evo trecu je dobio jedva u produzetku, sad ga dizete u nebesa i onda ti meni kazes da ne zurim :lol:
Smijesno.
slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 apr 2011, 03:07

Evo zasto je Messija porediti sa Maradonom potpuno besmisleno. Dok je Maradona sam resavao utakmice, Messi igra samo dok njegovo okruzenje igra. Danas se Iniesta i Xavi nisu videli onoliko koliko se obicno vide na terenu, i Messi je bio beskoristan. Zasluzena pobeda Reala koji je bio bolji, a Barsa je opet platila cenu svojoj prepotenciji. I na kraju, pocinje strasno da zivcira koliko kukaju Katalonci. Sudija svira za njih prekrsaj, oni imaju sta da mu dobace. Samo se previjaju, kukaju, foliraju, sve bi na neku foru.Kad sam gledao snimak prve utakmice Inter-Barsa u Milanu, obratio sam posebnu paznju na Xavija. Covek je sve vreme kao kuce isao za sudijom i nesto mu kvocao. Toliki pritisak na sudije niko ne vrsi. A sampion sveta u svemu tome je Busquets. Ljigavijeg fudbalera trenutno nema na svetu. To je p*cketina par exellence - najmanje od fudbala zna od svih u timu Barcelone, a ponasa se kao da je izmislio isti.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 03:09

apocalyps je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede :evil:
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.
Haj nemoj pametovati kruha ti, kakvi prljavi startovi niste suta imali u prvom poluvremenu, de shvati to. Ta jaka Barcelona nije suta imala u okvir gola, mi kad smo izgubili ja sam dosao ovdje i cestitao, de sad i ti cestitaj prvacima!!!
PS: hajd umij se, dodji sebi.

BIG EDIT: 24 Prekršaji 26
samo 2 faula vise, pa ti prdi i dalje o startovima!!!
Jel to najbolje sto mozes, te osnovskolske fore "de umij se" :lol:
Cuj kakvi startovi, Pepe Messiu isao direkt na zglob, bio je slow motion, to sto ti nisi vidio ili nisi zelio, sta ja mogu.
Arbeloa, namjerno nagazio Villu jos ga fol nesto dize, ko nije prepoznao namjeru Arbeloe nek se zapita sta sa njim nije u redu.
Arbeloa kod aut linije kad ga je Messi izbacio, isao direkt na njegove noge, lopta ga nije zanimala.
Carvalho dzonom na Piqueovo koljeno, jos onda fol on lezi "povrijedjen" , valjda mu se kramponi povrijedili dok ga je udarao sta li :roll:
To sam samo naveo prekrsaje za crveni.
Vi kad ste izgubili bili ste nadigrani, kad nas Real nadigra ja cu prvi cestitati, priznajem nadigrali su nas prvo poluvrijeme i na tome cestitam, ali samo na prvom poluvremenu, poslije ovu viktoriju pred njihovim golom sa sretnim ishodom po njih ne zelim cestitati.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 03:11

harishp je napisao/la:
Smijesno.
Pa ti gore podnosis poraz,nego sam profesor. 8-)
U zabludi si, ali dobro ako si ti sretan dok mislis da je tako, onda neka bude da je tako 8-)

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 03:15

MaGiCa je napisao/la:Evo zasto je Messija porediti sa Maradonom potpuno besmisleno. Dok je Maradona sam resavao utakmice, Messi igra samo dok njegovo okruzenje igra. Danas se Iniesta i Xavi nisu videli onoliko koliko se obicno vide na terenu, i Messi je bio beskoristan. Zasluzena pobeda Reala koji je bio bolji, a Barsa je opet platila cenu svojoj prepotenciji. I na kraju, pocinje strasno da zivcira koliko kukaju Katalonci. Sudija svira za njih prekrsaj, oni imaju sta da mu dobace. Samo se previjaju, kukaju, foliraju, sve bi na neku foru.Kad sam gledao snimak prve utakmice Inter-Barsa u Milanu, obratio sam posebnu paznju na Xavija. Covek je sve vreme kao kuce isao za sudijom i nesto mu kvocao. Toliki pritisak na sudije niko ne vrsi. A sampion sveta u svemu tome je Busquets. Ljigavijeg fudbalera trenutno nema na svetu. To je p*cketina par exellence - najmanje od fudbala zna od svih u timu Barcelone, a ponasa se kao da je izmislio isti.
haha, pa Messi je jedini i bio prava opasnost, samo mu se grubim faulom mogla uzeti lopta.
A kad smo vec kod Diega, 2 Diega ne bi mogla veceras nista vise napraviti nego sam Messi protiv ovakvog prgavog bunkera.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 apr 2011, 03:20

MaGiCa je napisao/la:Evo zasto je Messija porediti sa Maradonom potpuno besmisleno. Dok je Maradona sam resavao utakmice, Messi igra samo dok njegovo okruzenje igra. Danas se Iniesta i Xavi nisu videli onoliko koliko se obicno vide na terenu, i Messi je bio beskoristan. Zasluzena pobeda Reala koji je bio bolji, a Barsa je opet platila cenu svojoj prepotenciji. I na kraju, pocinje strasno da zivcira koliko kukaju Katalonci. Sudija svira za njih prekrsaj, oni imaju sta da mu dobace. Samo se previjaju, kukaju, foliraju, sve bi na neku foru.Kad sam gledao snimak prve utakmice Inter-Barsa u Milanu, obratio sam posebnu paznju na Xavija. Covek je sve vreme kao kuce isao za sudijom i nesto mu kvocao. Toliki pritisak na sudije niko ne vrsi. A sampion sveta u svemu tome je Busquets. Ljigavijeg fudbalera trenutno nema na svetu. To je p*cketina par exellence - najmanje od fudbala zna od svih u timu Barcelone, a ponasa se kao da je izmislio isti.
I ti volis Serie A? :lol:
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 21 apr 2011, 03:22

thenaturalone je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:zeznuo sam se haj ti jarane se okupaj, sigurno si jos upisan od one 102 minute.
Tvoji uvredljivi postovi vise govore o tebi nego o meni, ali dobro, nisi ti kriv, kriv je odgoj i tvoje drustvo koje je napravilo takvu osobu od tebe.
S tobom nemam sta vise pricati.
END
slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.