FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nesto gledam ovu klupu za rezerve, koliko ce to ljepse biti bez Bucana i Varee. Prilika za nove juniore svakako. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nego raja moram pitat ima li kakvih suplji u vezi Grbavice?? Eto juce neko postavi link nesto kao mogla bi se istocna tribina uraditi??? Ima li neko vise info o tome?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Husejinovic u WerderThe Game je napisao/la:Hrgovic u Wolfsburg, Berberovic u Bayer... ne znam ima li jos ko.sajo10 je napisao/la:Jesam li upravu kad kazem da bi Bajic bio drugi igrac iz nase lige koji bi se prodao direktno u jednu od liga petice posle slobodinog pitara?Peterski je napisao/la:Uspjeh bi ogroman bio da ode direktno u Francusku, ali s obzirom da nam se svake godine širi tržište, mogućnosti je neograničeno. Ima tu i Belgija i Češka i mnogo drugih gdje naši momci prave uspjehe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bogdanovicuuuu 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nema sanse , ali nasi momci ove sezoneakisarajevo92 je napisao/la:Zamisli ludila kad bi Vitez izdrzao

Željeznicar za život cijeli !
Kakva je posjeta ?
Re: RE: Re: FK Željezničar
Solidna s obzirom na protivnika i kakvih je posjeta bilo.BigSam je napisao/la:Kakva je posjeta ?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- fanatic1991
- Kontakt:
Vise mrzite Želju, nego sto volite SarajevoArmala je napisao/la:BICE ZELJO **** SAMPION, NAPUŠITE SE KURCA

Željeznicar za život cijeli !

Zadnja izmjena: sasistika, dana/u 23 maj 2015, 18:31, ukupno mijenjano 3 puta.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jel mi igramo u Vitezu danas
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja samo znam da nakon ove blamaze danas u Vitezu od strane sudija, treba odmah poslati hitan dopis UEFI jer ono sto se njima svira u utakmicama koje mogu direktno odluci SAMPIONA je zaista SMIJESNO .
Nije problem, evo Vam titula, ali UEFA IH MORA SUSPENDOVATI I ZABRANITI IGRANJE U EVROPI.
Pogledajte snimak i sve ce Vam biti jasno.
Takoder, onaj penal nad Bajicem nije sviran danas. Sudije grijesi, sudije su ljudi, ali danas nam svira tri nepostojeca offsida, a njima poklanjaju penal.
@zeljocity - Ne znam tko koga laze po pitanju te Grbavice, ali istocna tribina izgleda da je ogradena za goste od prije dva kola unazad, tako da iskreno ne znam koliko su uopste tacni ti natpisi novinara.
Nije problem, evo Vam titula, ali UEFA IH MORA SUSPENDOVATI I ZABRANITI IGRANJE U EVROPI.
Takoder, onaj penal nad Bajicem nije sviran danas. Sudije grijesi, sudije su ljudi, ali danas nam svira tri nepostojeca offsida, a njima poklanjaju penal.
@zeljocity - Ne znam tko koga laze po pitanju te Grbavice, ali istocna tribina izgleda da je ogradena za goste od prije dva kola unazad, tako da iskreno ne znam koliko su uopste tacni ti natpisi novinara.
Bez ikakve zayebancije i laznog ponosa ali stvarno ne osjecam se nimalo tuzan danas. Mozda jer i nisam ocekivao nista od vitezana ali ipak... Toliko mnogo su nam dali momci ovog proljeca. Ljudi dragi, sa jednom jos utakmicom ove sezone mi smo ne porazeni i dalje! Od nove godine 0 (!!!) yebeni poraza. Isli smo u Siroki Brijeg, Kosevo, Mostar x2... Sta reci osim hvala vam do poda momci.
Prije ove sezone nam je i Evropa bila ogroman uspjeh a do danas smo cak bili i u utrci za sampionsku titulu. Sa realno "nikakvom" ekipom" plavi voz je protutnjavao sirom drzave. Hvala Odovicu i strucnom stabu za ovu, zamalo pa reci, fantaziju. Nikad ponosniji mozda nisam bio navijac Zelje kao sto sam to danas. Iz utakmice u utakmicu su momci ostavljali srce na teren. I kad niko drugi nije vjerovao u njih, manijaci su i dalje bili uz svoj tim. Tako ce uvjek i biti.
Memija, Kjosevski, Hadziahmetovic, Sadikovic, Beganovic & Bajic. To je pravi put... Ovo su nasa djeca a oni igraju ko igraci od +25. Ljudi imamo rudnik blaga koji rijetko koji klub ima, i nadam se da cemo nastaviti na ovom putu i u iducim sezonama. Poboljsati nivo omladinski selekcija i kvalitet u prvom timu.
Neznam... Ima tu jos mnogo mnogo cega sto bi mogao napisati za naseg zeljkana ali da ne prelazi u patetiku zavrsio bi sa jednim interesantnim dogadjajem danas:
Gledam rezultate i slucajno tada Sarajevo povede i ja povisim ton. A otac ce sa strane reci "pa nema veze, moraju i oni nekada osvojiti"... U sustini je to tako, tradicije su tu da se ruse a Sarajevo je kako god ono bilo ove godine 99 % sampion. Ne moramo ga voliti, niti postovati ali pobjedi se ne gleda u zube. Osvojili su (opet kazem 99 %) titulu i treba im se cestitati.
A nasim momcima jos jednom kapa do poda za ovo proljece!
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Prije ove sezone nam je i Evropa bila ogroman uspjeh a do danas smo cak bili i u utrci za sampionsku titulu. Sa realno "nikakvom" ekipom" plavi voz je protutnjavao sirom drzave. Hvala Odovicu i strucnom stabu za ovu, zamalo pa reci, fantaziju. Nikad ponosniji mozda nisam bio navijac Zelje kao sto sam to danas. Iz utakmice u utakmicu su momci ostavljali srce na teren. I kad niko drugi nije vjerovao u njih, manijaci su i dalje bili uz svoj tim. Tako ce uvjek i biti.
Memija, Kjosevski, Hadziahmetovic, Sadikovic, Beganovic & Bajic. To je pravi put... Ovo su nasa djeca a oni igraju ko igraci od +25. Ljudi imamo rudnik blaga koji rijetko koji klub ima, i nadam se da cemo nastaviti na ovom putu i u iducim sezonama. Poboljsati nivo omladinski selekcija i kvalitet u prvom timu.
Neznam... Ima tu jos mnogo mnogo cega sto bi mogao napisati za naseg zeljkana ali da ne prelazi u patetiku zavrsio bi sa jednim interesantnim dogadjajem danas:
Gledam rezultate i slucajno tada Sarajevo povede i ja povisim ton. A otac ce sa strane reci "pa nema veze, moraju i oni nekada osvojiti"... U sustini je to tako, tradicije su tu da se ruse a Sarajevo je kako god ono bilo ove godine 99 % sampion. Ne moramo ga voliti, niti postovati ali pobjedi se ne gleda u zube. Osvojili su (opet kazem 99 %) titulu i treba im se cestitati.
A nasim momcima jos jednom kapa do poda za ovo proljece!
VOLIM TE ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
kakav snimak kakvi bakraci daj ohladite sa tom pricom, momci su odradili ono zacrtano pa i mnogo vise jer zamislite da smo 4 visila bi nam evropa, sarajevo sampion pa sta moraju i oni nekad uzeti titulu pogotovo sada kad su ulozili toliko para, zajebavat ce nas i to je normalno i mi smo njih mada malo manje jer nam nisu nijedne godine bili konkurenti al eto. Mozda mi uzmemo slijedece mozda za dvije, al to ko je sta nastimao samo jedno je bitno da i oni trebaju prestati sa pricom kako smo mi kupili titule i to je toDzoleZeljo je napisao/la:Ja samo znam da nakon ove blamaze danas u Vitezu od strane sudija, treba odmah poslati hitan dopis UEFI jer ono sto se njima svida u utakmicama koje mogu direktno odluci SAMPIONA je zaista SMIJESNO .
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.