Edit: nastavlja se ista transfer politika na koju smo navikli u zadnje dvije godine... Isti ljudi,iste greske,iste lazi...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1.70 visokOsmanhodzicBuco je napisao/la:evo veli kojašević da će nam ovaj biti najbolji igrač, odgovorno tvrdi.
Memara šalje skrivene poruke.MortemHz je napisao/la:Sad sam tek dosao kuci pa da ponovimMortemHz je napisao/la:Kako me znasMemara je napisao/la:Jedna za brata Mortema.
Sezona 1966/67![]()
![]()
hvala brate
Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakve veze ima koliko je visok?Cetkovic dobrodosao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Majkl=Dinokiozagorski je napisao/la:A ko bi drugi bio insajder ako nece. @majkl,sta se cudite! To je samo dokaz da ima nekoga u klubu ili da ga neko tipla ili ga dinokio pumpa!
Edit: nastavlja se ista transfer politika na koju smo navikli u zadnje dvije godine... Isti ljudi,iste greske,iste lazi...
Tako ste pisali i za bojana pavlovica pa momak se pokaza kao dobro pojacanje, ne sudite odma ebo ga ...DBR1987 je napisao/la:Iz kojeg animiranog filma je ovaj ? ... sta je ovo ...?![]()
sta smo ovo zapeli za crnogorce ...? jel radi mora ....?
f0rest1946 je napisao/la:Tako ste pisali i za bojana pavlovica pa momak se pokaza kao dobro pojacanje, ne sudite odma ebo ga ...DBR1987 je napisao/la:Iz kojeg animiranog filma je ovaj ? ... sta je ovo ...?![]()
Haj ziv bio procitaj moj post prije nego sto napises neku ortodoxnu glupost opet, zahvaljujem.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kakve veze ima koliko kr visok?Cetkovic dobrodosao
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
hahaha Džidiću kroz noge hladno moze proćiMortemHz je napisao/la:1.70 visokOsmanhodzicBuco je napisao/la:evo veli kojašević da će nam ovaj biti najbolji igrač, odgovorno tvrdi.momcina ce prolaziti kroz ljude
OsmanhodzicBuco je napisao/la:hahaha Džidiću kroz noge hladno moze proćiMortemHz je napisao/la:1.70 visokOsmanhodzicBuco je napisao/la:evo veli kojašević da će nam ovaj biti najbolji igrač, odgovorno tvrdi.momcina ce prolaziti kroz ljude
Sto se tice dolazaka ja sam samo popljuvao Kramara ...pa me @zip nalijepio ....pa sam ispao na kraju u pravu NAZALOST ...f0rest1946 je napisao/la:Tako ste pisali i za bojana pavlovica pa momak se pokaza kao dobro pojacanje, ne sudite odma ebo ga ...DBR1987 je napisao/la:Iz kojeg animiranog filma je ovaj ? ... sta je ovo ...?![]()
Hahahah jesi i ti skontaoBosnianKingdom je napisao/la:Ovaj svaki penal suta u gornji desni ugao...
A od cije la Mafie su Ahmetovic,Hodzic i Saric hhahaledesma je napisao/la:Više nije srpska mafija u klubu, sad je crnogorska... pa dokle više majku vam prokletu