FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
30.06.2016
neizbježno nije, ali najpametnije mislim da jeste. i za nas i za njega. teško je zadržati motivaciju, a i ako je zadrži, teško da će cijena rasti, zbog renomea lige. on treba ići na bolje, za svoje dobro, mi trebamo uzeti jedan milion i po do dva maraka (eventualno i neki procenat od budućih transfera) za svoje dobro i svi sretni. transfer od dva-tri miliona eura ne može doći odjednom kad je rekord lige duplo ili trostruko manji. nego mora malo postepeno, danas bajić, sutra memija, prekosutra amir...Astren je napisao/la:Nadam se samo odlasku Bajića, jer to se čini neizbježno i Kvesića jer je red da čovjek ode negdje i obezbjedi se. Ako se sad prodaju skoro svi mladi igrači, onda nisu ništa uradili, valja opet sve ispočetka.
Što se tiče destinacija za ove mlade igrače Turska i Dinamo zadnje opcije, Belgija najbolja varijanta.
Copa 90 na 6:24 i gasi

Dobar video Cope, mora se pohvaliti 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- samogrbavica
- Kontakt:
I ja realno.. Mnogo, mnogo vise materijala je bilo za snimitisamogrbavica je napisao/la:Nista specijalno vala. Ocekivao sam vise..
Željezničar živimo !
- samogrbavica
- Kontakt:
Bas je bilo materijala, posebno navijanja na jugu. Strasnog navijanja. Ovo nekako izgleda nista spec..katakomba je napisao/la:I ja realno.. Mnogo, mnogo vise materijala je bilo za snimitisamogrbavica je napisao/la:Nista specijalno vala. Ocekivao sam vise..
KHAJ PRICE
Strasno navijanje 

- bistrikboy
- Kontakt:
hahhaa kakav je ovo krst hadaljima (pored onoga na koreografiji)
Klip je okay,s tim da se mi haman nismo ni pojavili kako treba...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa kad pogledas samo kakvi likovi pisu na forumu, ima na opcim diskusijama, ovaj krst me nikako ne cudi. Degenski do p. m.
KHAJ PRICE
Posrbili se pogledaj im ekipebistrikboy je napisao/la:hahhaa kakav je ovo krst hadaljima (pored onoga na koreografiji)![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- samogrbavica
- Kontakt:

KHAJ PRICE
- fanatic1991
- Kontakt:
nadam se da nece memija i amir otici ove sezonesuper je napisao/la:riki je interesantan(rijeka,1 francuska i poljska),memija(dinamo),hadziahmetovic(turska i dinamo),ovi iz dinama dolaze u subotu da gledaju i pregovaraju s nasima

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nije do ljudi u klubu, nego do Zeljkovića.samogrbavica je napisao/la:Joj, i ova nasa uprava je nekad smijesna. Cuj, istekla mu radna dozvola.
Protiv Travnika cijena ulaznica za jug ce biti 3KM kako sam cuo
Trebalo bi ga onda udati ovog ljeta dok još možemo uzeti neke pare za njega i dati Kjosevskom šansuElegant je napisao/la:Do kada Antolovic ima ugovor ?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!