Kako sam ja čuo Memija je imao neke ponude iz Turske.SarajlijaTM je napisao/la:Koliko ja nacuh,odavno,da je ipak memija...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: RE: Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: FK Željezničar
A i ti se čudiš ovo tariguzu SinanovomŽeljooooo je napisao/la:Meni je ovo glup naslov pravo, valjda će klub dobiti ponudu a ne igrač, ne igra klub u igraču nego igrač u klubu , igrač može dobiti platu i razne druge bonuse propisane ugovorom..bagrcavi je napisao/la:šta je sad Sinan skontoU novom broju saznajte koji je igrač Želje dobio milionsku ponudu za nastavak karijere u Ligi petice.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
kakav novinar takav i naslovŽeljooooo je napisao/la:Meni je ovo glup naslov pravo, valjda će klub dobiti ponudu a ne igrač, ne igra klub u igraču nego igrač u klubu , igrač može dobiti platu i razne druge bonuse propisane ugovorom..bagrcavi je napisao/la:šta je sad Sinan skontoU novom broju saznajte koji je igrač Želje dobio milionsku ponudu za nastavak karijere u Ligi petice.![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Memija imao ponudu iz francuske.Virtu4l je napisao/la:Kako sam ja čuo Memija je imao neke ponude iz Turske.SarajlijaTM je napisao/la:Koliko ja nacuh,odavno,da je ipak memija...
@super daj sta u pp nisi se javio od zime

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kad su ovi Turci u pitanju i odlazak igraca za ubuduce da se ne ponovi Sehic, prvo pare pa onda ostalo.
Koliko se ovo vuce za Sehica.
Koliko se ovo vuce za Sehica.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ne znam sta da kazem za Kvesu, sta god da kazem malo je za ovu ljudinu
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
ne mijenja nam nista jer su i kroz ligu obezbjedili evropu jer ce zavrsiti na trecem mjestu i vec su svrstani tamo kao nenosioci dakle svejedno su ispod nasSouthboy je napisao/la:champions1921 je napisao/la:I Hajradinovic je odigrao jednu tekmu kada smo slavili titulu neke godine bez ugovora.. Posle otišao u Olimpik..MrRiccoli je napisao/la: Pa ne treba mu ugovor da bi igrao al vjerovatno nema igranja dok ne potpise, a u što bi realno igrao ako nema ugovora
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edit: gledam sad nagrada za osvajača kupa u Srbiji 10 mil dinara ili ti ga nešto više od 160k KM.. Baš me interesuje koliko će naš savez nagraditi osvajače kupa..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dobro se sjecam prije 2 godine ili tri kada je Amar nas vodio i kada smo bili u finalu sa Širokim ono,da je rekao prije toga jedan intervju parafraziram "kup se ne isplati igrati u nasoj drzavi,jer su mnogo veci troskovi odrzavanja utakmica i putovanje igraca" i tada je spomenuo cifru 30.000 km za osvajaca.E jedino moze biti mozda malo veca nagrada ili je to ostalo isto.Realno bijedno al eto
Edit:mjenja li čukaricki ista nama za evropu,da li su oni ikad igrali evropu,koji im je koeficijent,iz kojeg kola startaju oni?
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
riki je interesantan(rijeka,1 francuska i poljska),memija(dinamo),hadziahmetovic(turska i dinamo),ovi iz dinama dolaze u subotu da gledaju i pregovaraju s nasima
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Josip Kvesić

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mislim da Riki nece u Rijeku jer su oni doveli slovenskog reprezentativca,a prva ponuda Poljaka je odbijena. Mamic je namirisao lovu na Memiji i Hadžiahmetovicu i njih ne treba davati za kikiriki, nego postaviti pravu cijenu plus 10%-20% od narednog transfera..super je napisao/la:riki je interesantan(rijeka,1 francuska i poljska),memija(dinamo),hadziahmetovic(turska i dinamo),ovi iz dinama dolaze u subotu da gledaju i pregovaraju s nasima
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Svaka cast Josipu jos jednom. Stvarno ce mi biti zao kada nas ovaj momak napusti, sigurno je kupio sve nas svojim odnosom prema klubu i navijacima. Nadam se ipak da ce se isto tako nekada i vratiti u Zelju, siguran sam da momak zasluzuje da igra u mnogo boljoj ligi od nase.
Ne znam stvarno sta smjeraju u klubu, ali nadam se da nece biti neka rasprodaja ovog kadra i velike promjene. Mozda da se proda samo jedan od ovih mladica, Bajic je najblizi tome, a ove ostale (Memiju, Beganovica, Amira, Sadikovica) zadrzati po svaku cijenu. Siguran sam da Bajic nece otici za neke male pare za nase uslove i da bi nam taj transfer donio odredjenu sigurnost, a ostale mladice ostaviti i s njima krenuti u Evropu. Vidim da ste pisali da je i mali Zeric priljucen prvom timu i da ce potpisati, sigurno uz njega jos jedan ili dva mladica bljesnu i dokazu da mogu igrati, i to je ono sto trebamo raditi. Mozda dovesti dva iskusna igraca i posebno kvalitetna, naravno sve se ovo mijenja nekim odlascima ovih nesto iskusnijih. I to je pravi nacin, jer ne sumnjam da ce Memija otici poslije za vece pare nego Bajic, onda Amir za jos vece, pa Zeric, Mujagic, Hiros, Hasanovic i jos mnogo djecaka. Nama nece mnogo znaciti ako sada ostanemo bez Bajica, Memije i Amira, pa mozda i Kvesica, Antolovica, Varea, Bucan, Benjo itd. Ipak, vjerujem da ljudi u klubu znaju sta rade.
Ne znam stvarno sta smjeraju u klubu, ali nadam se da nece biti neka rasprodaja ovog kadra i velike promjene. Mozda da se proda samo jedan od ovih mladica, Bajic je najblizi tome, a ove ostale (Memiju, Beganovica, Amira, Sadikovica) zadrzati po svaku cijenu. Siguran sam da Bajic nece otici za neke male pare za nase uslove i da bi nam taj transfer donio odredjenu sigurnost, a ostale mladice ostaviti i s njima krenuti u Evropu. Vidim da ste pisali da je i mali Zeric priljucen prvom timu i da ce potpisati, sigurno uz njega jos jedan ili dva mladica bljesnu i dokazu da mogu igrati, i to je ono sto trebamo raditi. Mozda dovesti dva iskusna igraca i posebno kvalitetna, naravno sve se ovo mijenja nekim odlascima ovih nesto iskusnijih. I to je pravi nacin, jer ne sumnjam da ce Memija otici poslije za vece pare nego Bajic, onda Amir za jos vece, pa Zeric, Mujagic, Hiros, Hasanovic i jos mnogo djecaka. Nama nece mnogo znaciti ako sada ostanemo bez Bajica, Memije i Amira, pa mozda i Kvesica, Antolovica, Varea, Bucan, Benjo itd. Ipak, vjerujem da ljudi u klubu znaju sta rade.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne znam za vas, ali kad vidim kako josip uljepsa dan tesko bolesnom djecaku, ja zaboravim na momenat na sve i pomislim da nas klub stvarno ima ljudske velicine kao fudbalere... josipe svaka cast!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- corleone87
- Kontakt:
Sigurno bi bilo bolje za Amira i Memiju da ostanu bar jos jednu sezonu kod nas da steknu dodatnog iskustva u nogama..dok je Baja prekucao ovu ligu ali treba sacekati dobru ponudu za njega..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Josip je jedan veliki covjek. Zbog toga a i zbog igrackih kvaliteta bih volio da ovo ljeto napravi solidan transfer koji ce mu pomoci u nastavku karijere. Dobro bi bilo da ode u slovacku ili austriju jer je to odskocna daska za bundesligu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Samo da ne odu za klikere, dosta je vise toga i Turaka, jos cekamo pare za Sehica. Da ostanu za sljedecu sezonu bilo bi odlicnu jer je jako vazna, treba ce nam jak tim !
Do kada Antolovic ima ugovor ?
Do kada Antolovic ima ugovor ?
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 21 maj 2015, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
I sto se para tice a i sto se njih samih tice ne bih volio da odu u Tursku jer tesko da ce tamo neki napredak za dalje napraviti..ponukan iskustvima ranijih nasih igraca koji su otisli za Tursku kao i brojnih reprezentativaca koji su tamo igrali..Po meni za nase igrace je najbolje kad bi otisli u Češku,Austriju i tako te lige..Elegant je napisao/la:Samo da ne odu za klikere, dosta je vise toga i Turaka, jos cekamo pare za Sehica
Da ostanu za sljedecu sezonu bilo bi odlicnu jer je jako vazna, treba ce nam jak tim !
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
fin video su napravili
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nadam se samo odlasku Bajića, jer to se čini neizbježno i Kvesića jer je red da čovjek ode negdje i obezbjedi se. Ako se sad prodaju skoro svi mladi igrači, onda nisu ništa uradili, valja opet sve ispočetka.
Što se tiče destinacija za ove mlade igrače Turska i Dinamo zadnje opcije, Belgija najbolja varijanta.
Što se tiče destinacija za ove mlade igrače Turska i Dinamo zadnje opcije, Belgija najbolja varijanta.
Trenutno korisnika/ca: strucnjak9 i 14 gostiju.