Obskurni je napisao/la:Nešto sumnjam da bi za otprilike 10 miliona Sneijder prešao.
I da Nasri pređe, ne znam baš, nije mi to popunjavanje rupe koju je Scholes ostavio. Naravno da ona nikad nece biti popunjena kako treba, ali on mi baš nije tip igraca koji bi "zamijenio" Scholesa.
Transferi ova dva i Gibsona bi donijeli zaradu od oko 12 miliona Unitedu, sto znaci treba jos namiriti. Koga zamjeniti sa Scholesom da je dobar i da se moze dovesti!? Nasri bi opet bio najbolje rijesenje.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Stivi_Dzi je napisao/la:Sad mogu potvrdit da je Samir Nasri vas igrac, uskoro ce biti objavljeno na zvanicnoj stranici.
Slavite, Dobili ste strasnog igraca, po mom misljenju
Odakle ti ta informacija cisto informativno
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Ma znam to, ali maleni mi je onako, previše ofanzivan. Ne znam baš kako ce se nositi sa defanzivnim zadacima. Ako bi prešao, nadam se da bi ga SAF malo sredio kako bi bio uspješan u defanzivi a ne samo u ofanzivi.
drH je napisao/la:Nemogu da vjerujem da ce O'Shea igrati protiv United ccc... A jbg u fudbalu nema sentimentalnosti.
A mislim da ce dobiti velike ovacije kad budu igrali na Old Traffordu, tolike godine igre i vjernosti klubu navijaci znaju cijeniti. Nema sentimentalnosti u fudbalu ali ipak mi je zao sto odlaze, O' sheu nikad necu moci zaboraviti gol protiv Liverpoola i sta reci WES I JOHN HVALA VAM ZA SVE GODINE U KLUBU!
Brownova sezona 2007/2008 i asistencija u finalu LP se ne zaboravljaju, a O'Shea je bio konstantan i postigao je neke bitne golove tako da ovaj dvojac svaki navijac Uniteda mora cijeniti Oni su nekako dosta potcijenjeni od strane navijaca drugih klubova, ali navijaci Uniteda znaju njihovu vrijednost i hvala im za sve
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Brownova sezona 2007/2008 i asistencija u finalu LP se ne zaboravljaju, a O'Shea je bio konstantan i postigao je neke bitne golove tako da ovaj dvojac svaki navijac Uniteda mora cijeniti Oni su nekako dosta potcijenjeni od strane navijaca drugih klubova, ali navijaci Uniteda znaju njihovu vrijednost i hvala im za sve
Upravo tako ta sezona mu je bila najbolja i asistencija u finalu posebnu draz ima, O'Shea samo kada ga se sjetim na golu protiv Spursa na WHL.
Hvala i sretno momci.
Next Gibson, Obertan, Kusczak!
Ma brate malo sam ja ironicno to napisao Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.
Tribalian je napisao/la:Ma brate malo sam ja ironicno to napisao Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.
Tribalian je napisao/la:Ma brate malo sam ja ironicno to napisao Jer je ovaj forumas sto mu Majestic napisao da se ubije toliko samouvereno smejao na samo pominjanje transfera.A vest je objavljena jos juce ujutru da su ovi ponudili 20 miliona valjda i malo naduvali pricu da je to vec gotova stvar.
Haha jesi ti upoznao Paju
Nisam brate komunicirao sa njim,ali sam primetio da je jedna ako ne i najveca zvezda teme "Najsmesniji postovi na forumu"
Haha jesi ti upoznao Paju
Nisam brate komunicirao sa njim,ali sam primetio da je jedna ako ne i najveca zvezda teme "Najsmesniji postovi na forumu"
Eto imas tu srecu ili nesrecu da upoznas Paju
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Malo čudno da bi United mogao potrošiti preko £75m u ovom prijelaznom roku, no s obzirom kokliko se kvalitetnih igrača povuklo, koliko se rezervi prodalo mogla bi ta cifra biti i veća.
RiNo je napisao/la:United ponudio £20m, Arsenal traži minimum £25m. http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... ed-arsenal" onclick="window.open(this.href);return false; Mogao bi Nasri i u Cityu završit ako će se zahebavat oko £5m.
Malo čudno da bi United mogao potrošiti preko £75m u ovom prijelaznom roku, no s obzirom kokliko se kvalitetnih igrača povuklo, koliko se rezervi prodalo mogla bi ta cifra biti i veća.
Ma malo testiraju da vide mozel proci sa 20 mil. sigurno ce biti veca ponuda, pa da im se ne desi Ronaldhino transfer kada su u par miliona izgubili igraca. Potrosit ce United jos jer drugaciji tim gledamo slijedece sezone.