Malo sale od mene za kraj

Messi: "Jedno 2 crvena i tri penala i mozemo proci Milan"

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Toga me i strah u revansu,poucen ranijim iskustvima ali vidjet cemo.Elubrylla je napisao/la:Cestitke, jedini sam od svoje raje igrao na Milan dok su ostali bili uvjereni u Barcu.
Malo sale od mene za kraj![]()
Messi: "Jedno 2 crvena i tri penala i mozemo proci Milan"
Kakvo spavanje daj nam jos po pivu svimafrancobaresi je napisao/la:Rossoneri niste valjda zaspali ?![]()
Pa braćo draga nema spavanja u noći kad se slavi .![]()
i ja ga trazim majku mu,nista izgleda da cu morat cekat snimak tekme na OBN i dvojac bez kormilaraTitova-Juga je napisao/la:Ima li igdje video a da nije arapski komentator, da još malo svršavam prije spavanja
Warrick je napisao/la:i ja ga trazim majku mu,nista izgleda da cu morat cekat snimak tekme na OBN i dvojac bez kormilaraTitova-Juga je napisao/la:Ima li igdje video a da nije arapski komentator, da još malo svršavam prije spavanja![]()
Al bas MOCNI,ne znam brate trudio sam se da ge ne slusam komentarisao sa drugom sto vise sam mogao da ne slusam debilaTitova-Juga je napisao/la:Warrick je napisao/la:i ja ga trazim majku mu,nista izgleda da cu morat cekat snimak tekme na OBN i dvojac bez kormilaraTitova-Juga je napisao/la:Ima li igdje video a da nije arapski komentator, da još malo svršavam prije spavanja![]()
Moćni Vugdalić, je li istina da je provalio da Barca nema igrača da dadne zadnji pas. Kakav retardinjo !!!!
Ja sam onog Baloga slusao, nije nista bolji, ali barem je slusljiv za razliku od nepismenog krembilaWarrick je napisao/la:
Al bas MOCNI,ne znam brate trudio sam se da ge ne slusam komentarisao sa drugom sto vise sam mogao da ne slusam debila![]()
Najjači večerasElubrylla je napisao/la:
hahahahaha
Warrick je napisao/la:Mislim da nece bit opustanja brate,ono se jednom desilo i nikad vise,moramo uci u utakmicu kao da je 0-0 bilo to je najbitnije!!
Aliiiii prije toga idemo dobit derbi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.