FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Našoj ekipi fali borbenosti ..bez ikakve dileme. Ako nismo najkvalitetnija ekipa, onda sigurno nismo lošiji od bilo koje. Međutim, borbenosti i požrtvovanja nema. To je naš problem. Kako drugačije objasniti činjenicu da Radnički zabije 2 komada u gostima, da Iskra zabije, da Budućnost zabije, da sve druge ekipe zabijaju, a naši ne mogu ?
Druge ekipe možda nemaju kvalitet, ali imaju borbenost, kod nas je to skroz drugačije. Dok je tako, dugo bi mogli sanjati PLBiH.
Druge ekipe možda nemaju kvalitet, ali imaju borbenost, kod nas je to skroz drugačije. Dok je tako, dugo bi mogli sanjati PLBiH.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
U prvoj postavi igrali Brkic iz Kljuca i Cosic iz Mostara,a u drugom poluvremenu usao Hodzic iz Visokog.Sve ostalo su domaci igraci.merdanovic je napisao/la:Meni se je činio kao jak trener Ibraković no ovo što gledam ipak on je samo trener za ovu ligu.Ovaj Ključanin što vodi Podgrmeč je daleko najbolji trener u ligi i mislim da bi jedino jedan takav trener mogo Slobodu izvuci na pravi put...Ipak za Tuzlu kao grad i Slobodu kao klub ova liga nije..

Kako je isto, mi da nismo dobili dva gola iz kornera, mi bi sada imali 2 boda sa gostovanja. Tako da ti to nema logike.FKKC1932 je napisao/la:Mislim ja da vi imate prevelika očekivanja i da ste previše potcijenili ovu ligu (mislim na navijače). Sloboda je favorit uz Jedinstvo i Bratstvo, ali favoriti nisu uvijek pobjednici.
Ovo je tek početak sezone, pa ne vidim razloga da budete razočarani, osim ako ste očekivali svih 30 pobjeda.
Osim toga, primiti gol iz kornera je kao primanje bilo kakvog drugog gola. Ili bolje rečeno nakon kornera.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ko je slagao za precku.SaltCityAttack je napisao/la:evo na federalnom radiju su se ukljucili u Sanski Most ..kaze oko 100njak fukara mada ne vjerujem da je ta brojka ali ok ...pogodili smo precku i imali jos jendu 100% priliku dominiramo kako kaze objektivni domaci reporter..imali su i domacini jednu priliku takodjer

Sloboda imala jednu priliku i to kad je cini mi se 13 napravio solo prodor i dosao na 5 metara od golmana pa sutao na njega.Niste imali vise nijednu sansu.Ibricic vas je pojeo,dar-mar na terenu bio...
Ima dijasporu,kao i Sloboda.HzSM je napisao/la: Sarajevo ima navijaca ne samo sirom Bosne nego i sirom svijeta.
Podgrmec je lokalni klub i logicno da ce se pratiti domace utakmice,samo divljaci ne idu na stadione...
Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.
Sakib Malkočević! 

Pazi pazi pazi izgleda dolazi iz g.u zice u glavuTRUST je napisao/la:Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
TRUST je napisao/la:Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.
zar vi bas mislite da je do trenera ??? nas igracki kadar sastoji se od 4 ili 5 igraca koji posjeduju kvalitet , ostalo su sve neafirmisani , nekvalitetni igraci i juniori upitnih kvaliteta !!
SRECA pa su i ostali kiksali i prvi nam bjezi samo 2 boda , vec sljedece kolo prestic cemo bratstvo je oni igraju na strani a mi kod kuce protiv ekipe kojoj je radnicki danas uzeo bod u gostima .
mene je ovaj poraz zabolio kao ni jedan do sad , ali sta se moze GLAVU GORE - IDEMO DALJE !!! podrska IBRAKU !!!
Vjerovatno se mi svi isto osjecamo i niko sretni od mene da nas Ibrak uvede u PL. Mi imamo igrace kakve imamo pojacanja je Ibrak biro po imenima to nije lose,on ih trenira i sprema za utakmice,eto kazu igraci da su ekstra treninzi.Ako su ekstra treninzi on doveo pojacanja,znaci ako ide lose koga prvog krivimo krivimo trenera. Isto ko sto ce se slaviti i govorit Ibrakovicu majstore legendo itd ako nas uvede u Pl a cak i prije toga ako napravi dobru seriju. Sad igramo kuci tu nesmiju ni sanjat da kiksaju trebo bi odma dobit otkaz,a onda novo gostovanje i valjda makronda bod bude samo da krenu ti bodovi sa strane.Sloboda je najvaznija i ona je iznad svakog igraca trenera uprave legendi i svega. Mi navijaci se trebamo tako postavit,jednostavno zelimo igru zelimo pobjede i zelim sa stilom povratak jer samo tako Sloboda zasluzuje.RUDARSKA2 je napisao/la:TRUST je napisao/la:Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.
zar vi bas mislite da je do trenera ??? nas igracki kadar sastoji se od 4 ili 5 igraca koji posjeduju kvalitet , ostalo su sve neafirmisani , nekvalitetni igraci i juniori upitnih kvaliteta !!
SRECA pa su i ostali kiksali i prvi nam bjezi samo 2 boda , vec sljedece kolo prestic cemo bratstvo je oni igraju na strani a mi kod kuce protiv ekipe kojoj je radnicki danas uzeo bod u gostima .
mene je ovaj poraz zabolio kao ni jedan do sad , ali sta se moze GLAVU GORE - IDEMO DALJE !!! podrska IBRAKU !!!
Ovi ljudi sa strane sto komentarisu,ima tu i dobronamjernih komentara,naravno ima i bit ce provokacija jer sami smo sebi krivi sto smo ovako nisko pali...
Realno nasa igra je velika qarina,od 360 min. mi smo odigrali 30-40 dobrih protiv Gorazda,ovo ostalo je vrlo lose,ali za ovu ligu i ne treba neka ljepota u igri ali tu nema zara i borbe da se oduze navijacima na podrsci i da grizu teren,koliko god bili losi igraci mogu se borit pa sta bude...
Svi se trebamo pomirit pa tako i igraci da ce sudija uvijek makar malo gurat domacina,ali kad nasi igraci se setkaju e to je veci problem,je li tu do motivacije ili uslovi nisu idealni ko ce ga znat,ali svi se moraju sabrat da odemo iz ove lige sto prije,jer fakat strah me i pomislit sta ce bit ako ne udjemo iz prve...
Sto se tice Ibraka,meni je onako drag lik,ali mislim da on nije sposoban da nas uvede u PL,dat mu mozda sansu jos slijedece gostovanje i tu 3 boda il cao,Sok je po meni idealan da razdrma ovo sve i da ih digne,jer znamo da je i od vecih g.ovana pravio nesto a i zna odlicno igrat na rezultat,a to nam i treba u ovom trenutku,mi nemamo ovdje puno vremena za cekanje,zaljenje i kukanje,pobjeci ce nam neko od konkurenata i onda smo ga tek nayebali...
Realno nasa igra je velika qarina,od 360 min. mi smo odigrali 30-40 dobrih protiv Gorazda,ovo ostalo je vrlo lose,ali za ovu ligu i ne treba neka ljepota u igri ali tu nema zara i borbe da se oduze navijacima na podrsci i da grizu teren,koliko god bili losi igraci mogu se borit pa sta bude...
Svi se trebamo pomirit pa tako i igraci da ce sudija uvijek makar malo gurat domacina,ali kad nasi igraci se setkaju e to je veci problem,je li tu do motivacije ili uslovi nisu idealni ko ce ga znat,ali svi se moraju sabrat da odemo iz ove lige sto prije,jer fakat strah me i pomislit sta ce bit ako ne udjemo iz prve...
Sto se tice Ibraka,meni je onako drag lik,ali mislim da on nije sposoban da nas uvede u PL,dat mu mozda sansu jos slijedece gostovanje i tu 3 boda il cao,Sok je po meni idealan da razdrma ovo sve i da ih digne,jer znamo da je i od vecih g.ovana pravio nesto a i zna odlicno igrat na rezultat,a to nam i treba u ovom trenutku,mi nemamo ovdje puno vremena za cekanje,zaljenje i kukanje,pobjeci ce nam neko od konkurenata i onda smo ga tek nayebali...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- IgorVisent
- Kontakt:
Slijedece kolo Bratstvo igra protiv Krajisnika, obrati paznju na tabelu, Krajisnik ubjedljivo najgori. Tu ide dvica ko kucaRUDARSKA2 je napisao/la:TRUST je napisao/la:Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.

Diavolo. ACM
Care ba zaboli nas kako će i skim će igrati bratstvo. piši o tome na temi bratstva. Imamo mi i svojih problema a ne pišemo po tvojoj temi.IgorVisent je napisao/la:Slijedece kolo Bratstvo igra protiv Krajisnika, obrati paznju na tabelu, Krajisnik ubjedljivo najgori. Tu ide dvica ko kucaRUDARSKA2 je napisao/la:TRUST je napisao/la:Ovako se u PL nemoze pa opet poraz novi na strani sreca u nesreci sto su nam konkurenti kiksali. Iskreno jos jedno gostovanje Ibraku treba dat ako tam izgubi kako znamo i umijemo Soka treba vratit il nekog treceg al da je dokazan kvalitet.
Pupi04 je napisao/la:Ovi ljudi sa strane sto komentarisu,ima tu i dobronamjernih komentara,naravno ima i bit ce provokacija jer sami smo sebi krivi sto smo ovako nisko pali...
POTPISUJEM POST ... jedino sto ja ibraku dajem podrsku , a sto se SOKA tice , ja ga gotivim pravo , ali covjek je selektor juniorske reprezenzacije i dize veliku lovu , ne vidim razlog da radi 300KM u slobodi !!!
- IgorVisent
- Kontakt:
Care, forum je za sve, tema je za svedjulba je napisao/la:IgorVisent je napisao/la: Care ba zaboli nas kako će i skim će igrati bratstvo. piši o tome na temi bratstva. Imamo mi i svojih problema a ne pišemo po tvojoj temi.

A citirao sam momka koji je spomenuo Bratstvo, ocito da nekog zanima kako i s kim ce Bratstvo igrat, jer se i jedni i drugi bore za prvo mjesto.
Meni je zao sto se isfrustrirani, u problemima, ali pokusajte bit kulturni, ne tjerat ljude s teme, jer ja vam nista lose nisam rekao, nit sam uvrijedio Slobodu na bilo koji nacin. Imas pozdrav, sve najbolje.
Diavolo. ACM
+1Pupi04 je napisao/la:Ovi ljudi sa strane sto komentarisu,ima tu i dobronamjernih komentara,naravno ima i bit ce provokacija jer sami smo sebi krivi sto smo ovako nisko pali...
Al' meni zaista nije jasno što neki misle da nas interesuje s kim igra Bratstvo i informacije iz tog kluba, kada je tema FK SLOBODA TUZLA.

Što se tiče trenera, meni su i Vojvoda, i Ibrak bili iznimno dragi, no brate luzeri su i to treba priznati. Nisu sposobni igrati na rezultat i labilni su kao stručnjaci. Znaju podići euforiju i dovesti navijače na stadion, stoga bi im, po meni, radije pristajao posao (sportskog) direktora ili menadžera u klubu.

Dakle, dati Ibrakoviću još priliku na Tušnju protiv Čapljine i u gostima u Livnu, kontra Troglava. 6 bodova, ili glavu na panj.

Nesposobne ckapi koje ne mogu pobjedit neki Podgrmec ,te neke legende koje ce vratit sjaj SLobodi,nabijem ih na tuki jednog po jednog nista ne rade,hebo ih Imamovic sve redom

I ove manekene na terenu koji ne mogu dati gola nekom Podgrmecu neka ih je sram i stid.. bitno je razvaljivat po vivi,pashi,plazi za Bajram,a sto sto su umislili da su igraci nema nikakve veze.. BOZE BRUKE I SRAMOTE!! NESPOSOBNI LJUDI U UPRAVI,KAO I NA TERENU !!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Care, ovdje griješiš, i to opako. Forum jeste za sve, ali tema je za ono za šta je namjenjena i oftopičarenje se, prema pravilima foruma naravno, oštro kažnjava.IgorVisent je napisao/la:Care, forum je za sve, tema je za sve
Btw, Bravo @harry_90, podsjeti me da spomenem i ove "legendice".

Pa tabela i bodovi su relevantni tek u drugom dijelu sezone. To vam mogu potvrditi navijači Krajine.
Ne znam zbog cega Ibrakovica treba otjerati,covjek nema s kim da radi,otjerali su Mutapcica,pogledaj bgti igraca na terenu sve sami manekeni osim onog momka sto je dosao iz Celika,sta rade legende kluba,bitno je galamit na pressici povodom ispadanja Slobode iz PL,a oni su to sve mirno posmatrali i odjednom se ukazuju pred izbog Secer,Meske i Lica
oni ako vrate sjaj Slobodi osjecu sebi tuki na djelove
Dosao nam Mesic najveca ljenguza na terenu vuce se ko prebijena macka po terenu k.urca i napadaca za njega je Mujic klasa ...
Ojjj hljebe i Bozee od Podgrmeca izgubitt

Dosao nam Mesic najveca ljenguza na terenu vuce se ko prebijena macka po terenu k.urca i napadaca za njega je Mujic klasa ...
Ojjj hljebe i Bozee od Podgrmeca izgubitt

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 7 gostiju.