Ovo je provokacija[emoji23]Android je napisao/la:
KUP JE NAŠ!!!
Sent from my Picasso using Tapatalk
Ovo je provokacija[emoji23]Android je napisao/la:
KUP JE NAŠ!!!
Zar nije u utorak hahaskripar96 je napisao/la:Sutra od 16 na mostu pretprodaja karata krece. I istok otvoren
Eto nekako napisah sutra.... utorak sam mislio[emoji4] [emoji1] [emoji1]Android je napisao/la:Zar nije u utorak hahaskripar96 je napisao/la:Sutra od 16 na mostu pretprodaja karata krece. I istok otvoren
Android je napisao/la:Koji kontinent jos fali? Hahahah
Svaka cast na ideji onima koji su se sjetili ovoga, bas fora
Taman sam mislio reci. Covjek se pokazao, a nasi mu nikad nisu dali priliku. Gore u Krupi 2 eurogola zabioAndroid je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Jel se meni cini ili smo pogrijesili sto smo pustili Barica [emoji38]
Hvala kolegi s foruma @Virtu4l što nam je ustupio ovu slikuAndroid je napisao/la:
KUP JE NAŠ!!!
HahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahOrjuna je napisao/la:Hvala kolegi s foruma @Virtu4l što nam je ustupio ovu slikuAndroid je napisao/la:
KUP JE NAŠ!!!
Istok je ovo gdje i gostujući budu?Android je napisao/la:A mogli su vala i sutra staviti hah
Upravu si, Istok je rezerviran obicno za goste, odavno, tj nepamtim kad je bio za domace otvoren. Jug otvore kad je derbi utakmica, sa Zeljom u polufinalu je bio otvoren.BelminM23 je napisao/la:Istok je ovo gdje i gostujući budu?Android je napisao/la:A mogli su vala i sutra staviti hah
Vala nisam dugo taj dio iza gola vidio sa navijačima, biti će lijepo gledati ovaj meč na Areni, zbog slike, još uz to teren perverzija, stadion pun, baš ću uživati pratiti meč.
A koliko sam upratio i jug je često zatvoren? Znam pisalo se nešto pred Željezničar da će biti otvoren.
Neka bolji osvoji kup.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, laszlo, supervizor i 79 gostiju.