Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Serie A
Palermo nema kvaliteta za ostanak, pretanko je ono danas u ovako bitnoj tekmi, defanzivni dio veznog reda i posebno odbrana nisu u stanju pokupiti ni jednu "Niciju" loptu na sredini i tako omoguciti ekipi da stvori pritisak i zadrzi loptu na polovini protivnika. Danas kako god Bolonja nabije loptu odozdo ona dodje do igraca Bolonje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Pinilla: 'I dived!'
By Football Italia staff
Cagliari beat Inter today with a Mauricio Pinilla brace, but the striker happily admits he “dived” for the opening penalty.
The Chilean tumbled over Matias Silvestre’s leg when it was still 0-0, but that spot-kick opened the door for the eventual 2-0 victory.
“I controlled the ball and changed direction in the box, then when I felt the touch of course I dived,” confessed Pinilla on Sky Sport Italia.
“Whenever you get touched in the box, it is always a penalty, it’s just that the striker has to be smart to earn it.
“We achieved an important result today, so I am happy for my teammates and the fans.”
Dive good, dive smart.
By Football Italia staff
Cagliari beat Inter today with a Mauricio Pinilla brace, but the striker happily admits he “dived” for the opening penalty.
The Chilean tumbled over Matias Silvestre’s leg when it was still 0-0, but that spot-kick opened the door for the eventual 2-0 victory.
“I controlled the ball and changed direction in the box, then when I felt the touch of course I dived,” confessed Pinilla on Sky Sport Italia.
“Whenever you get touched in the box, it is always a penalty, it’s just that the striker has to be smart to earn it.
“We achieved an important result today, so I am happy for my teammates and the fans.”
Dive good, dive smart.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Pippo Inzaghi school. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Trequartista je napisao/la:Pippo Inzaghi school.
Prvi svršenik Akademije i Instituta za ofsajd "Filipo Inzaghi".
Položio sa 6-icom, njegov diplomski rad slijedi...
[youtube][/youtube]
- IlPrincipe
- Kontakt:
4 - There's been an Italian manager in each of the last four FA Cup finals. School. 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Samo jos jedan dokaz da nema boljih trenera od Italijana.IlPrincipe je napisao/la:4 - There's been an Italian manager in each of the last four FA Cup finals. School.
- francobaresi
- Kontakt:
Samo Allegri može ostaviti Milan bez LP-a .
Taman sam pomislio da se opametio i da neće praviti gluposti . Večeras me šokirao , čuj Flopinho u prvih 11 a Stephan na klupi
Taman sam pomislio da se opametio i da neće praviti gluposti . Večeras me šokirao , čuj Flopinho u prvih 11 a Stephan na klupi

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Izgleda da je Saravi karton od suspenzije pa ga cuvaju za Juve, uvijek zabije Juventusufrancobaresi je napisao/la:Samo Allegri može ostaviti Milan bez LP-a .

Valjda je to istina, tako procitah.Forza Milan, donesite nam skudeto

- francobaresi
- Kontakt:
Ma momak već 2-3 mjeseca čeka na taj žuti koji bi ga suspendovao ali nikako da ga dobije . Pa ne bi valjda ni večeras . 

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ma sve i da ga zaista cuva zbog tih zutih kartona, koja logika je ostaviti najboljeg igraca na klupi i to u mozda najvaznijoj utakmici sezone? Jos da stvar bude bolja, Robinho nam je trenutno igrac manje na terenu
Inace dobra i dinamicna utakmica, prilike na sve strane, moze se reci da su oba gola zasluzena.

Inace dobra i dinamicna utakmica, prilike na sve strane, moze se reci da su oba gola zasluzena.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije losa utakmica ... moze se ocekivati svasta u drugom poluvremenu. Mislim da ce Napoli uzeti cijeli plijen. Konkretniji su iako Milan prividno napada.
Mada bi realno, volio da Milan pobijedi.
Mada bi realno, volio da Milan pobijedi.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Zar ono nije bio penal za Napolia, mislim ruka na Flaminia?.. Inace ok tekma,,Napoli opasni u kontri, milan tanak u napad..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Penal ko suza, a sudac stoji na 5 metaraAvantiSignora je napisao/la:Zar ono nije bio penal za Napolia, mislim ruka na Flaminia?.. Inace ok tekma,,Napoli opasni u kontri, milan tanak u napad..

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- francobaresi
- Kontakt:
Prije da je lopta napucala Flaminia nego sto je on imao namjeru da igra rukom .
Da je to svirao onda bi sigurno svirao i ono povlačenje Pazzinia u šesnaestercu Napolia . Zato je i bolje da ne pravi nikakve kompenzacije i te gluposti .
Da je to svirao onda bi sigurno svirao i ono povlačenje Pazzinia u šesnaestercu Napolia . Zato je i bolje da ne pravi nikakve kompenzacije i te gluposti .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlCapitano
- Kontakt:
Kad Flamini igra rukom u svom sesnaestercu - to nije penal.IlCapitano je napisao/la:Pazzini je povlačio Britosa, ne obrnuto.
Kad Pazzini povlaci Britosa u tudjem sesnaestercu - to je penal.

Logicno 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Sportfanatik
- Kontakt:
Flamini djeca ti naopako odala, konju jedan
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
Start mutav ali realno nije ga ni pipnuo , izbio je loptu pa onda praktički između nogu mu prošao .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Neka ga je iskljucio, jel treba nekoga poslati u invalidska kolica da bi dobio crveni?
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.