FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Portillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 00:56

Gledajte kasnije reprizu, mozda ovo i bude gol :lol:
slika

Nea sta, glupo je i neljudski cestitat, znam za tu gorcinu, isto sam dozivio milion puta, ali ... ma ne znam, kako hocete jbg.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 apr 2011, 00:57

Arbeloa je strpao Villu u slika.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 01:00

Nail for Real je napisao/la:Arbeloa je strpao Villu u slika.
Mogao je i na duzi period u bolnicu, jer onaj start na nogu Ville je bio zivotinjski...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 21 apr 2011, 01:01

ma samo lagano, i corava koka zrno nadje :D, pustite ljude nek uzivaju, rijetki su to trenutci..

vidim sad svi pametni nesto, znaju kako je trebalo..., ja to gledam samo kao los dan, nista drugo, naplatit ce to barca sve, samo laganini ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 apr 2011, 01:02

adriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komada ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 21 apr 2011, 01:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede :evil:
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.
Ti ocekujes da Mou za godinu dana uklopi igrace kao kod Barce koja ima igrace koji igraju od kadetskih dana...Ako Mou bude na klupi jos koju godinu tek onda mozes ocekivati nadigravanje Reala sa Barcom...
Ja eto jadna majko, za godinu dana se nisu mogli upoznati i uigrati da se bar pokusaju nadmetati sa Barcelonom, sta ces sve ima prosjecne igrace :roll: nek ih je zato uspio za godinu dana nauciti kako se igra prljav fudbal, lakse mu je ici linijom manjeg otpora pa ih uciti tim prljavim stvarima nego pokusati igrati bolje nego Barcelona.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 21 apr 2011, 01:03

Nek su i "oni" docekali svojih 5 minuta slave, al ono bas 5 minuta ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 01:04

legenda reala je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komada ;)
To je onda strah, ne znam zasto se onda qrcite ako vas je strah igrati prave fudbalice sa nama.

Mes Que Un Club!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 apr 2011, 01:04

Pa to se podrazumjeva i ne znam kako vam ne dosadi ponavljati istu pricu oko toga :shock: dosadilo više :oops:
Tebi cu cestitati na pobjedi jer si OK momak , ostalim provokatorima necu.

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 21 apr 2011, 01:07

T-MAC je napisao/la:
Mulder je napisao/la:The Special One- shvatate katalonci!?
ne shvatamo !!!
1-0 ??? hahahahahahaha
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 01:08

izzo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komada ;)
Pa to se podrazumjeva i ne znam kako vam ne dosadi ponavljati istu pricu oko toga :shock: dosadilo više :oops:
Sve je postalo biznis u danasnjem vremenu, sve je to ok, ali kako neko moze biti ponosan na to? Pa ja ne bih mogao gledati svoju Barcu kada bi propagirala takav stil igre, jednostavno bi mi se gadilo gledati to mucenje.

Mes Que Un Club!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 21 apr 2011, 01:09

PA stvarno je Mou picka kad je sa par novih igraca,novom filozofijom,novim sistemom igre se nije pokusavao nadigravati sa barcelonom..
barcelonom gdje se vecina igraca dodava medjusobno od 8 godine...
al dobro razumijem...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 apr 2011, 01:09

Porque no, izzo :lol: ?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 apr 2011, 01:10

Barca je dokazala u ovom mecu opet da je ispred Reala,u drugom poluvremenu igrala se viktorija pred golom Casillasa ali su se uspjeli izvuci,da bi Real nakon 50 i nesto minuta prvi put zaprijetio ozbiljno Barci i postigao gol.Silni milioni baceni na neka pojacanja,koja nisu u stanju u drugom poluvremenu napravit dvije sanse pred golom Barcelone,sramota !!Ocekujem prolaz Barce u ligi prvaka,jer Real je iza Barce jos uvijek,ni milioni ne pomazu,ali najbolje se vidjela ta radost kad je sudija svirao kraj,ko da su u jednoj sezoni sve trofeje osvojili koliko slave jbt.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2011, 01:10

@adriano_leite-mozda jednog dana i shvatis da u fudbalu veliku stvar igra taktika i opcenitu u svim sportovima danas...to je najbolje Nadal objasnio "Mourinho i Real su u prvom dijelu sezone gostovali kod Barcelone i izgubili 5-0, pa mi je sasvim normalno da se nešto moralo mijenjati. To je kao da ja izgubim 6-0, 6-0 u tenisu. Dakako, da bi u idućem meču protiv istog suparnika napravio nešto sasvim drugačije" ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 apr 2011, 01:11

adriano_leite je napisao/la:
izzo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komada ;)
Sve je postalo biznis u danasnjem vremenu, sve je to ok, ali kako neko moze biti ponosan na to? Pa ja ne bih mogao gledati svoju Barcu kada bi propagirala takav stil igre, jednostavno bi mi se gadilo gledati to mucenje.
Ukratko receno...ko te pita za stil i nacin igre?? ne yebe niko umjetnicki dojam vec se samo rezultat gleda i ne biraju se sredstva za to...pa ne može svako igrati ko Barca jer sa ovaj stil razvijao decenijama...Real i ostali timovi imaju svoju furku i svoj stil i vozdra...šta treba?' da nas pitaju kako trebaju igrati :lol: :lol:

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 21 apr 2011, 01:12

100% si u pravu iako si Realov navijac... sve je stvar ukusa i to je to. Pravi realovi navijaci vole atraktivan fudbal i osvajanje titula, a neki vole Real samo zbog Josea, njegove taktike i zajebancije i zele samo titule, ali da se Barselona nalazila u istoj situaciji kao Real proteklih godina, ne bih bio sretan zbog odvratne igre i taktike, al trofeji su tu. Cilj opravdava sredstvo i to je to. Najrealnije je da je na penale zavrsila utakmica, a pobjeda i jednih ili drugih ne bi bila ne zasluzena. Pozz...

Visca El Barca ! ! !

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 21 apr 2011, 01:18

Ja nebi Villu otpisivao covjeku je tek prva sezona u Barci i nije fer da se sva "kola" slome na njemu .... al' ono sto nama fali je klupa .... Moje zelje za narednu sezonu Aguero ili Torres i definitivno BALE kao prva opcija tada bi u najmanju ruku bili strasni ...

Drago mi je sto je Madrid pobjedio jer puno mojih extra prijatelja navija za Madrid a znam kako je meni bilo navijati za Barcelonu u godinama suse .... nikada necu zaboraviti naslov : " Barcelona prijavljuje ekipu za intertoto kup " :D :D

Zato cestitke Madridu bili su ravnopravni vise borbeniji i srcaniji dok Pep mora poraditi nesto na motivaciji jer Mesi - Vila - Pedro + donkle Iniesta nisu bili nesto pretjerano ofanzivno raspolozeni ( kako ce i biti pored onog autobusa ) al' opet rece jedan mudar trener sutra je Četvrtak ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 apr 2011, 01:21

Tesko se skroz dolazi u sanse.Drugo poluvrijeme fantasticno,veliki pritisak i par dobrih sansi.Ali opet,tesko to nekako ide.Kombinuje se u sredini odlicno,ali nema tog zavrsnog pasa,tesko je naci rupu.Momci su se borili,nema sta i nemam sta zamjeriti.Barca je isto tako mogla pobjediti,jedan potez je odlucio utakmicu i to je to.

Villa skroz los,najlosiji u ove 2 utakmice,a inace forma mu je nikakva,totalna kriza.Valjda ce se malo trgnuti i zapeti u LP,jer ovako ne moze.Ne moze Messi sam sve odraditi nikako.Messi stalno pokusava,fantasticne prodore ima,ali nema Ville da mu odigra tu nesto,da se otkrije.Mada je on igracina i majstor,ali tako je kako je.Bice bolje ako Bog da.

Nadam se da ce ove 2 utakmice i ovaj poraz posluziti i da ce se nesto nauciti iz ovog.Sad se ne smije pasti,idemo dalje,spremiti se za LP,pa sta Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 apr 2011, 01:25

Pedro je imao dvije šanse, ali je Iker jednu izvadio iz gola :o ...Villa slabo skroz, ali konstantno su po dvojica bila na njemu -nije se mogao ni okrenuti...Messi ih je nizao ko tespih u par navrata, ali ne može ni on sam protiv svih.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.