Nea sta, glupo je i neljudski cestitat, znam za tu gorcinu, isto sam dozivio milion puta, ali ... ma ne znam, kako hocete jbg.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mogao je i na duzi period u bolnicu, jer onaj start na nogu Ville je bio zivotinjski...Nail for Real je napisao/la:Arbeloa je strpao Villu u.
Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadaadriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
Ja eto jadna majko, za godinu dana se nisu mogli upoznati i uigrati da se bar pokusaju nadmetati sa Barcelonom, sta ces sve ima prosjecne igraceHZ_ilidzaa je napisao/la:Ti ocekujes da Mou za godinu dana uklopi igrace kao kod Barce koja ima igrace koji igraju od kadetskih dana...Ako Mou bude na klupi jos koju godinu tek onda mozes ocekivati nadigravanje Reala sa Barcom...thenaturalone je napisao/la:Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede![]()
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.
To je onda strah, ne znam zasto se onda qrcite ako vas je strah igrati prave fudbalice sa nama.legenda reala je napisao/la:Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadaadriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
Pa to se podrazumjeva i ne znam kako vam ne dosadi ponavljati istu pricu oko togalegenda reala je napisao/la:Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadaadriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
1-0 ??? hahahahahahahaT-MAC je napisao/la:ne shvatamo !!!Mulder je napisao/la:The Special One- shvatate katalonci!?
Sve je postalo biznis u danasnjem vremenu, sve je to ok, ali kako neko moze biti ponosan na to? Pa ja ne bih mogao gledati svoju Barcu kada bi propagirala takav stil igre, jednostavno bi mi se gadilo gledati to mucenje.izzo je napisao/la:Pa to se podrazumjeva i ne znam kako vam ne dosadi ponavljati istu pricu oko togalegenda reala je napisao/la: Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadadosadilo više
![]()
Tebi cu cestitati na pobjedi jer si OK momak , ostalim provokatorima necu.
Ukratko receno...ko te pita za stil i nacin igre?? ne yebe niko umjetnicki dojam vec se samo rezultat gleda i ne biraju se sredstva za to...pa ne može svako igrati ko Barca jer sa ovaj stil razvijao decenijama...Real i ostali timovi imaju svoju furku i svoj stil i vozdra...šta treba?' da nas pitaju kako trebaju igratiadriano_leite je napisao/la:Sve je postalo biznis u danasnjem vremenu, sve je to ok, ali kako neko moze biti ponosan na to? Pa ja ne bih mogao gledati svoju Barcu kada bi propagirala takav stil igre, jednostavno bi mi se gadilo gledati to mucenje.izzo je napisao/la:Pa to se podrazumjeva i ne znam kako vam ne dosadi ponavljati istu pricu oko togalegenda reala je napisao/la: Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadadosadilo više
![]()
Tebi cu cestitati na pobjedi jer si OK momak , ostalim provokatorima necu.
100% si u pravu iako si Realov navijac... sve je stvar ukusa i to je to. Pravi realovi navijaci vole atraktivan fudbal i osvajanje titula, a neki vole Real samo zbog Josea, njegove taktike i zajebancije i zele samo titule, ali da se Barselona nalazila u istoj situaciji kao Real proteklih godina, ne bih bio sretan zbog odvratne igre i taktike, al trofeji su tu. Cilj opravdava sredstvo i to je to. Najrealnije je da je na penale zavrsila utakmica, a pobjeda i jednih ili drugih ne bi bila ne zasluzena. Pozz...legenda reala je napisao/la:Izzo pojasni mu molim te da je fudbal postao biznis i da nikog više nije briga kako igraš i da ti niko ne može zabraniti kako ćeš se ti suprostaviti protivniku i da protiv ove Barcelone nema druge igre nego ovako sa njima se ne možeš nadigravati jer ćeš primiti pet komadaadriano_leite je napisao/la: To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.