La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Donnie Darko
Kontakt:

Re: La Liga

Post Postao/la Donnie Darko » 29 okt 2018, 21:51

messilla je napisao/la:
sljivo je napisao/la:Luzer stoljeća, službeno.

Pero ujebo i Španiju i Real. :lol:
Ostaju mu ti milioni, ali slaba utjeha. :mrgreen:

Noga u Spaniji dan pred svjetsko pa noga u Realu nakon dva mjeseca. :urnebes: :tokralju:

Tesko da je neko ovo mogao predvidjeti, ne znam koja je bila prognoza Policajca?

Pero pokusava da izvuce potez u rangu Zidanea iz rukava, samo sto je sada u pitanju yebeni Santiago Solari. :mrgreen:
Teško se moglo predvidjeti pred Svjetsko dok je još bio selektor Španije.

Ima nas dosta koji smo prognozirali brz otkaz u Madridu, ali to je fakat bilo prilično predvidivo da mi se i ne traži post.

Čovjek je šutnut iz **** Porta pobogu.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 okt 2018, 21:53

Donnie Darko je napisao/la:
messilla je napisao/la:
sljivo je napisao/la:Luzer stoljeća, službeno.

Pero ujebo i Španiju i Real. :lol:
Ostaju mu ti milioni, ali slaba utjeha. :mrgreen:

Noga u Spaniji dan pred svjetsko pa noga u Realu nakon dva mjeseca. :urnebes: :tokralju:

Tesko da je neko ovo mogao predvidjeti, ne znam koja je bila prognoza Policajca?

Pero pokusava da izvuce potez u rangu Zidanea iz rukava, samo sto je sada u pitanju yebeni Santiago Solari. :mrgreen:
Teško se moglo predvidjeti pred Svjetsko dok je još bio selektor Španije.

Ima nas dosta koji smo prognozirali brz otkaz u Madridu, ali to je fakat bilo prilično predvidivo da mi se i ne traži post.

Čovjek je šutnut iz **** Porta pobogu.
Pa Spaniju je preporodio bio.

Ali ne mozes igrat pozicioni nogomet u Rejalu s ovim igracima, a pogotovo igrati ga protiv Barcelone kojima je to u krvi.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 okt 2018, 21:55

messilla je napisao/la:
Kako se samo Pero mucki poigrao sa covjekom i navukao ga na tanak led :tokralju: strašno.

Julen je ispao debil na kub. A mogao je biti selektor Španije.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 okt 2018, 21:58

Realno niko ne odbija Real Madrid pa da vodi Njemačku i Španiju skupa. Al boli ga, vjerovatno će se opariti za ovo vremena dok ne nađe drugi posao.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 29 okt 2018, 21:59

sljivo je napisao/la:Realno niko ne odbija Real Madrid pa da vodi Njemačku i Španiju skupa. Al boli ga, vjerovatno će se opariti za ovo vremena dok ne nađe drugi posao.
šta nije conte bukvalno danas odbio madrid?

ili imam loše izvore

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 okt 2018, 22:00

let3 je napisao/la:
messilla je napisao/la:
Kako se samo Pero mucki poigrao sa covjekom i navukao ga na tanak led :tokralju: strašno.

Julen je ispao debil na kub. A mogao je biti selektor Španije.
Debil sa 18M eura u dzepu. :mrgreen:

@sljivo pa mogao je objaviti nakon SP, to isto da ja radim u jednoj firmi a vec sklopio ugovor s drugom i to javno iznosim.

Ne znam sta je Pero htio uraditi sa tim potezom. Pametan nije bio sigurno.

Da odbio je Conte, htio ugovor na 2 godine i odrijesene ruke, Ramo brat rekao NE :kafa:
27.10.2020

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 29 okt 2018, 22:02

Tužan dan :(
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 29 okt 2018, 22:06

Ne znam, previše mi cure informacije da bih povjerovo u njih, ne dogovaraju se na autobuskoj. Kontakta vjerovatno jeste bilo ali još je rano, Konte vjerovatno računa da i on ne ispadne levat ili ako ispadne da bar dobro naplati.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 29 okt 2018, 22:06

sljivo je napisao/la:Realno niko ne odbija Real Madrid pa da vodi Njemačku i Španiju skupa. Al boli ga, vjerovatno će se opariti za ovo vremena dok ne nađe drugi posao.
Moguce, ali kontekst u kojem se sve to izdešavalo sa Julenom je prava filmska prica.
Tri sedmice uoci Mundijala produžuje sa španskim savezom, neki planovi, ovo ono, dan uoci pocetka Mundijala mu Pero prilazi poput Mefista i navlaci ga na đavolji deal, poigrao se sa njim, Julen nasjeda, mediji provale tu duplu igru, ovi ga odmah proglašavaju izdajnikom selekcije i daju mu nogu, što je sasvim za ocekivati jel...i sad dva mjeseca poslije i Mefisto mu daje nogu :rol: šutne ga ko zadnje gov.no.
Kako je sudbina nekad okrutna.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 29 okt 2018, 22:16

taman angela merkel može preuzeti :mrgreen:

lopetegui .... ko ga je.be kad je glup

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 29 okt 2018, 22:21

BoixosNois1899 je napisao/la:Šta uradi 10 godina dominacije u ligi. :rol:

Ali tek će biti spektakl kad dobije nogu u Realu za nekih 5-6 mjeseci. Kako uništiti karijeru u 2 dana by Julen Lopetegui :urnebes:
Jbt ovo sad izgleda i kao optimistična prognoza. :rol:
Od starta je ovo mirisalo na Beniteza. Izgleda da Španci fakat ne znaju voditi Real. Zadnji koji je nečemu valjao je bio del Bosque prije skoro dvije decenije. :crazy:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 okt 2018, 22:34

Na drogama klub. Napisati ovakvu izjavu prilikom saopštenja javnosti da je trener dobio otkaz je van svake pameti. Ovo samo pokazuje koliko je Perez senilan jer i dalje vjeruje da ovom timu ne trebaju pojačanja, da ima dobre igrače.
Ovo je baš pišanje po Julenu, u ovoj izjavi samo njega krive i nikoga drugog. :eh: :facepalm:

slika

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 okt 2018, 23:03

Pa propalica od trenera je napravio najbolji moguci potez potpisivanjem sa Realom, da je ostao izbalimiro bi se na SP pa ga nijedan ozbiljan klub zaposlio, ovako je lagono pokupio 20m za 4 mjeseca uzasno odradjenog posla i bgk.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 29 okt 2018, 23:53

andro234 je napisao/la:Pa propalica od trenera je napravio najbolji moguci potez potpisivanjem sa Realom, da je ostao izbalimiro bi se na SP pa ga nijedan ozbiljan klub zaposlio, ovako je lagono pokupio 20m za 4 mjeseca uzasno odradjenog posla i bgk.
Spanija je stvarno izgledala mocno pod njim, preporodio je tim, uveo neke mladje igrace, pa 10 puta su bolje igrali u kvalifikacijama nego na prvenstvu.

Problem je sto igru Spanije ne mozes preslikati u Rejal jer nemas takve tipove igraca. Godinama su nauceni da igraju drugacije.
27.10.2020

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 30 okt 2018, 00:38

Kad se sjetim ovog Solaria sa Japanske na PS1. Spor k'o kuratz ali imao dobru tehniku

On i Diego Tristan su mi bili ubjedljivo najmrzi :rol:

Wenger preuzima Rejal
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 okt 2018, 18:30

slika

kakav gospodin :tokralju: :tokralju:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 30 okt 2018, 18:31

Solari sa 37% pobjeda je najlosiji trener Castille u historiji

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 30 okt 2018, 19:18

Sve što više gledam ove golove, više mi djeluje da su pojedinci namjerno sabotirali tekmu da Lopetegui dobije otkaz.

Bejl prije nego što Rakitić i primi loptu (tek 2 sek poslije je pošalje) signalizira Nachu da prati Albu koji tek kreće, ovaj to ne uradi. Čak ni ne pokuša, nego nekako bezvoljno trči za Albom iako je imao dovoljno vremena da krene prije Albe. i zatvori ga.
slika
Na samom kraju akcije ni ne ispruži nogu da proba izblokirati pas, iako je jako blizu lopte.
slika
Ramos u jednoj utakmici:
- napucava Nacha na 16 metara luđačkim pasom, Barca ne iskorištava šansu
slika
- dodaje loptu ravno u noge Rafinhi na rubu 16, ali ovaj promaši čitav gol iako mu niko ne ide u blok
slika
- prima loptu prsima pored Suareza i Roberta, iako bi i poluamater u tom slučaju izbio loptu glavom. Čak se uspije i okliznuti u procesu
slika
Ne znam, možda overreacham, ali previše amaterizma, čak i od Realove odbrane. :hmmmmm:

Kanye
Kontakt:

Post Postao/la Kanye » 30 okt 2018, 19:25

Blejzer10 je napisao/la:Sve što više gledam ove golove, više mi djeluje da su pojedinci namjerno sabotirali tekmu da Lopetegui dobije otkaz.

Bejl prije nego što Rakitić primi loptu signalizira Nachu da prati Albu koji tek kreće, ovaj to ne uradi. Čak ni ne pokuša, nego nekako bezvoljno trči za Albom iako je imao dovoljno vremena da krene prije Albe. i zatvori ga.
slika
Na samom kraju akcije ni ne ispruži nogu da proba izblokirati pas, iako je jako blizu lopte.
slika
Ramos u jednoj utakmici:
slika
- dodaje loptu ravno u noge Rafinhi na rubu 16, ali ovaj promaši čitav gol iako mu niko ne ide u blok
slika
- prima loptu prsima pored Suareza i Roberta, iako bi i poluamater u tom slučaju izbio loptu glavom. Čak se uspije i okliznuti u procesu
slika
Ne znam, možda overreacham, ali previše amaterizma, čak i od Realove odbrane. :hmmmmm:
Postaviću ovo na rmb. :kafa:
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 30 okt 2018, 19:57

Kanye je napisao/la:
Blejzer10 je napisao/la:Sve što više gledam ove golove, više mi djeluje da su pojedinci namjerno sabotirali tekmu da Lopetegui dobije otkaz.

Bejl prije nego što Rakitić primi loptu signalizira Nachu da prati Albu koji tek kreće, ovaj to ne uradi. Čak ni ne pokuša, nego nekako bezvoljno trči za Albom iako je imao dovoljno vremena da krene prije Albe. i zatvori ga.
slika
slika
Ramos u jednoj utakmici:
slika
slika
slika
Postaviću ovo na rmb. :kafa:
Pa naravno, sta ce jedan nepoznati Lo5egui pokazat ili naucit brata Ramu koji ima 4 LP :kafa:
27.10.2020

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.