Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pape lagano iskulirao Blattera i ovu mafijasku organizaciju...FICK FUFA!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ovo za kasnjenje je klasicna suplja. Sa nekim iz saveza se sigurno poreckao oko necega. Samo naivni mogu vjerovati da je zaista zakasnio na let. Pa leti citav zivot sa tog aerodroma i dobro zna sta se sve moze desiti i koloko mu zaista vremena treba. Ako je zaista zakasnio, onda je totalno neodgovoran i savez ga treba novcano kazniti za to. Ova bruka nam nije trebala.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti
zbog cega ljudi pokvarise temu i napravise tragediju

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Smiješno mi ovo 'ako se treba izviniti'. Jok, ne treba, to se oni tamo skupili da roštiljaju, ne da izvlače grupe-
Bruka.

Bruka.
Nije tragedija, ali je neozbiljnost. Nije cimburijada u Zenici, već je u pitanju svjetsko prvenstvno.Yucca je napisao/la:Da nas nema trebalo bi nas izmisliti![]()
od cega ljudi pokvarise temu i napravise tragediju
![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
live je napisao/la:Nije tragedija, ali je neozbiljnost. Nije cimburijada u Zenici, već je u pitanju svjetsko prvenstvno.Yucca je napisao/la:Da nas nema trebalo bi nas izmisliti![]()
od cega ljudi pokvarise temu i napravise tragediju
![]()
Pa brazilci ozbiljno kasne sa izgradnjom stadiona pa opet nema problema, igrace se nekako pa makar na obliznjim livadama.

Aha posvadjao se sa Beusom ko ce biti sa Slavicom u sobi.pisac je napisao/la:Ovo za kasnjenje je klasicna suplja. Sa nekim iz saveza se sigurno poreckao oko necega. Samo naivni mogu vjerovati da je zaista zakasnio na let. Pa leti citav zivot sa tog aerodroma i dobro zna sta se sve moze desiti i koloko mu zaista vremena treba. Ako je zaista zakasnio, onda je totalno neodgovoran i savez ga treba novcano kazniti za to. Ova bruka nam nije trebala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma cisti supljak da je zakasnio. Nesto kontam kad tih 9.5 miliona legne na racun nsbih auu ima da bude krvi, jer do sada nisu navikli da barataju tim ciframa, fakat bi moglo biti fatalno za nekoga. Ne gine raspad sistema.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Tema je vrhunska!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ČELNICI FIFA-E ŽALE ŠTO SUŠIĆ NEĆE PRISUSTVOVATI ŽRIJEBU! NEMA GOVORA O SANKCIJAMA!
Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra će na žrijebanju grupa za Svjetsko prvenstvo predstavljati potpredsjednik NFSBIH Darko Ljubojević koji će zamijeniti odustnog Safeta Sušića.Nakon što su saznali da Sušić neće stići u Brazil na žrijebanje članovi delegacije našeg Saveza u strahu od eventualnih sankcija umjesto Sušića su za predviđene seminare i sam žrijeb registrovali gospodina Ljubojevića, a predstavnicima krovne kuće bh. fudbala naknadno je objašnjeno kako razloga za strah od sankcija nema, iako organizatori seminara i manifestacije žale što legenda europskog fudbala Safet Sušić neće prisustvovati na predviđenim aktivnostima.Podsjećamo, zbog gužve u saobraćaju Safet Sušić na let za Brazil stigao je pola sata prije uzlijetanja aviona, no zbog sigurnosnih procedura nije mu omogućeno da uđe u sam avion
Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine sutra će na žrijebanju grupa za Svjetsko prvenstvo predstavljati potpredsjednik NFSBIH Darko Ljubojević koji će zamijeniti odustnog Safeta Sušića.Nakon što su saznali da Sušić neće stići u Brazil na žrijebanje članovi delegacije našeg Saveza u strahu od eventualnih sankcija umjesto Sušića su za predviđene seminare i sam žrijeb registrovali gospodina Ljubojevića, a predstavnicima krovne kuće bh. fudbala naknadno je objašnjeno kako razloga za strah od sankcija nema, iako organizatori seminara i manifestacije žale što legenda europskog fudbala Safet Sušić neće prisustvovati na predviđenim aktivnostima.Podsjećamo, zbog gužve u saobraćaju Safet Sušić na let za Brazil stigao je pola sata prije uzlijetanja aviona, no zbog sigurnosnih procedura nije mu omogućeno da uđe u sam avion
Vise je puta pokazao da svoj posao ne shvata ozbiljno. Ne gleda potencijalne reprezentativce, ne analizira protivnike i evo sada ovo kao tacka na i. On prima platu 12 mjeseci u godini, ali on nesto radi samo za vrijeme utakmica, jedva i to.
Vjerovatno mu se nije islo u Brazil i onda ovo izmislio. Pa kakav debil moze zakasnit na avion? Letio sam jedno 40 puta, ni jedan jedini put nisam bio ni blizu, niti poznajem osobu koja je zakasnila na prvi let. Drugo je ako negdje presjedas pa radi kasnjenja prvog aviona ne stignes. Ali ovaj je uspio zakasnit na prvi let. Moze seljak zivit u Parizu, ali uvijek ce bit seljak u dusi.
Vjerovatno mu se nije islo u Brazil i onda ovo izmislio. Pa kakav debil moze zakasnit na avion? Letio sam jedno 40 puta, ni jedan jedini put nisam bio ni blizu, niti poznajem osobu koja je zakasnila na prvi let. Drugo je ako negdje presjedas pa radi kasnjenja prvog aviona ne stignes. Ali ovaj je uspio zakasnit na prvi let. Moze seljak zivit u Parizu, ali uvijek ce bit seljak u dusi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- samovasposmatram
- Kontakt:
ee moj pape, calovino jedna, sramoto nasa, pa nije ti to skolska ekskurzija pa da 'slucajno' zakasnis!! trebo si ti 7 dana unaprijed da budes tamo i to na svom trosku!! Africke zemlje stignu na vrijeme a ti kasnis, ccccccccc. Sta ces igracima uradit ako zakasne slucajno na okupljanje??
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
Sent from my GT-P5113 using Tapatalk
WHUFC
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovim je pokazao ne odgovornost !
Ako vec tolike godine zivi u Parizu , trebao je isplanirati da krene ranije zbog mogucih zastoja u saobracaju !
Ovako je bas sumnjivo
A GLAVNA STVAR , CAK DA JE SVE ISTINA KAO STO ON KAZE MOGAO JE SA PRESJEDANJIMA O SVOM TROSKU DOPUTOVATI , PA MAKAR I PREKO AMERIKE I SL. ZNACI FRAJER NIJE DO KRAJA ISKREN
Ako vec tolike godine zivi u Parizu , trebao je isplanirati da krene ranije zbog mogucih zastoja u saobracaju !

Ovako je bas sumnjivo

A GLAVNA STVAR , CAK DA JE SVE ISTINA KAO STO ON KAZE MOGAO JE SA PRESJEDANJIMA O SVOM TROSKU DOPUTOVATI , PA MAKAR I PREKO AMERIKE I SL. ZNACI FRAJER NIJE DO KRAJA ISKREN

A ljudi ljudski, pa trebao je biti tamo i volio bih da ga vidim tamo medju drugim "vaznim" ljudima, ali nije kraj svijeta.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- ZgemboAdislic
- Kontakt:

"Ako se treba izviniti".. Covjek kasni i na izvinjenje.
Nije mu se išlo u Brazil ili se nekome iz saveza išlo.
Pa šta ako nije otišao, nije utakmica u pitanju, ovako može od kuće guglati sastave ekipa koji će biti sa nama u grupi.
Sir Safet like a boss
Pa šta ako nije otišao, nije utakmica u pitanju, ovako može od kuće guglati sastave ekipa koji će biti sa nama u grupi.
Sir Safet like a boss

Ah kad se Pele ogradio od izvlacenja zasto ne bi i Safet..... Ima tu svega pomalo!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- savatihotece
- Kontakt:
Neozbiljno do bola.
Ne plasira se na svjetsko prvenstvo svaki dan. Sada i bog te pitao kada opet.
Dozvoliti sebi takav luksuz i ne otići na izvlačenje nije lično pitanje g-dina Safeta Sušića, već je to stvar ugleda i ozbiljnosti kompletne fudbalske organizacije BiH, koja treba da se izvini ne FIFI, već svim navijačima BiH za ovaj nedopustivo budalasti propust.
U startu će nas početi shvatati neozbiljno, a rekao bih da radi ovakvog postupka našeg selektora to i zaslužujemo.
Ebo ti nas.
Ne plasira se na svjetsko prvenstvo svaki dan. Sada i bog te pitao kada opet.
Dozvoliti sebi takav luksuz i ne otići na izvlačenje nije lično pitanje g-dina Safeta Sušića, već je to stvar ugleda i ozbiljnosti kompletne fudbalske organizacije BiH, koja treba da se izvini ne FIFI, već svim navijačima BiH za ovaj nedopustivo budalasti propust.
U startu će nas početi shvatati neozbiljno, a rekao bih da radi ovakvog postupka našeg selektora to i zaslužujemo.
Ebo ti nas.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
valjda ne okasnimo na prvu utakmicu na svjetskom prvenstvu mozda de u kafani zabriju,joj bruke bogte vidio prvi put se plasiramo na jedno prvenstvo i odma ispadamo seljaci.pa yebote safete paris i evian hajdi da si gledo teplice pa okasnio mogo bi ti halaliticcccccccc
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pa bolje je da nas shvate neozbiljno tj. podcijene 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.