Moderator/ica: vlakanje
Dule 078 je napisao/la:Imaju dobrog golmana,onog malog suljica sa brojem 99 i onoga sa brojem 5,ne znam kako se zove. Trebalo bi ih ove zime dovesti u sampiona.
Nisu sarajlije bili toliko losi u prvom pol,mada ni tada nisu imali nijedan udarac ni sansu,ali igrali su fudbal,ali u drugom je bila totalna dominacija,i tacno se vidjelo ko je tu sampion a ko ne moze uopste preci centar.Citavo poluvrijem gol je visio u vazduhu,nesreca i defektni sudija su nas sprijecili da ne pobjedimo u regularnom toku,ali za sve ostalo tu je Avduka!
jeste sampioni al kuci kad igrate nesto se slabo sjecam da ste tako igrali na AFH ,dva puta presli centar i to je to a danas vas je spasio avduka tj .jedan balija sto bi reko sipovac i vidim opet su u modi ratne zastaveDule 078 je napisao/la:Imaju dobrog golmana,onog malog suljica sa brojem 99 i onoga sa brojem 5,ne znam kako se zove. Trebalo bi ih ove zime dovesti u sampiona.
Nisu sarajlije bili toliko losi u prvom pol,mada ni tada nisu imali nijedan udarac ni sansu,ali igrali su fudbal,ali u drugom je bila totalna dominacija,i tacno se vidjelo ko je tu sampion a ko ne moze uopste preci centar.Citavo poluvrijem gol je visio u vazduhu,nesreca i defektni sudija su nas sprijecili da ne pobjedimo u regularnom toku,ali za sve ostalo tu je Avduka!
A ja želim Velež.Iz jednog razloga.Prave su kante i prosli bi ih s juniorimatepsija je napisao/la:Želim Borac u polufinalu....iz više razloga
Sa Brotnjom sigurno nećemo igratiGrdan je napisao/la:Tko dobije Velež ide u finale.
astra1922 je napisao/la:nek ste ih izbacili samo kradu bodove od sirotinje
Nisu ove ekipe izjednačene,mi smo bolji,izbacili vas iz kupa,a ja vam iskreno zelim bolje partije sljedece godineadnanhz je napisao/la:los dan ili sta drugo da vam je supljak cinjenica jest da su ove ekipe izjednacene i da jedan igrac il golman raspolozen moze odlucit utakmicu ko sto je danas bilo e 2 puta se lopta od stativu pa u golmana odbija i gosretno vise nego spretno "bh sampioni"
Moćni klub FK BoracVAM je napisao/la:A ja želim Velež.Iz jednog razloga.Prave su kante i prosli bi ih s juniorimatepsija je napisao/la:Želim Borac u polufinalu....iz više razloga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.