Mozda nije to los prijedlog. Ali Rahimicu treba neko "domaci" inace ce ga vukovi pojesti. Rahimic je citav zivot proveo u Njemackoj, navikao na red i rad. Zato mozda i jeste postencina. Ali burazeru on jedva prica bosanski recimo. A u prljave igre sa Vicom i politikom sam znas sta ce biti...killafrommanilla je napisao/la: ↑11 avg 2024, 17:10Ma dok je ovaj predsjednik ne mozemo ispasti. Mozemo se uvijek spasiti kao Zeljo, ostaviti klub na milost i nemilost Vici i Vladi Jagodicu da nas kupljeni bodovi ostave u ligi. A to je za mene gore nego casno i posteno ispasti.
Mozda je rjesenje presjeci vezu izmedju Kevelja i Rahimica za pocetak? Rahimic stvarno djeluje kao ok lik i neko ko i nije iskvaren. Njegov ostanak u UO bi nam mogao donijeti dobrog dosta, samo se trebamo rijesiti Kevelja
Rahimic naravno treba ostati ali nama treba neko "lokalni" sto ce moci izaci na kraj sa ovim **** oko fudbalskog saveza, politike, kantona.Poduzetnik sto moze sa politikom i poznaje sport.
Ne znam stvarno evo dumam ali tesko.Treba nam jedan novi Jole Musa a sada je pitanje ima li takve osobe? Hasic je bio do nekle samo sto je Musa uz Velez bio od rodjenja dok je Hasic poceo pratiti fudbal u 55oj godini. Isto kao i Kevelj.
Nekako povezati Dzemila Sosu, Rahimica, mozda cak vratiti Ibru i postaviti ga kao scouta/direktora/omladinsku skolu mu dati. Ima ti neki imena samo mi fali neko sto moze preuzeti celo uprave.
Ali reci NE:
Kadri
Kuduzovicu
Zvonicu
Vladavicu
Piki
Zajmovicu
Velagicu
Remeticu
Pudaru (mozda kao trener golmana jedino)
Daleko im kuca.