I još komentator reče da nismo izgubili 48 utakmica kad povedemoTshabalala je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:38Raspad sistema, morao je neko gore reci da cemo rutinirati sve
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Sviraj kraj sudija jbt. Sreca pa ganeri ne dobise jucer.
Cini mi se da su u pocetku sezone imali mnogu bolju kontrolu nad igrom, tempo je bio sporiji pa su na trenutak utakmice bile i dosadne za gledati. Sad nekako kao da se vratila Kloppova era i divljanje tamo amo, upali su Fulhamu u masinu skroz.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Od one povrede Konatea protiv Reala mi pocinjemo primati stvarno jeftine golove. Moglo se tolerisat, ali sada se to vec desava svaku utakmicu.
I proslu utakmicu od Beta napravise Kanea
I proslu utakmicu od Beta napravise Kanea
Srce, čast i ponos!
Ko vise fali ovoj ekipi,Trent ili Zubimendi? 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma mozemo bez Trenta
Lik je bukvalno pola ove ekipe

Lik je bukvalno pola ove ekipe
Ne vidis sta imaš dok ne izgubiš. Sreca pa ide ljeto pa ce se pojacanjima moci malo promjeniti ekipa.
Ma imamo mi Ibea vibes
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Mislim da je ova igra danas (a usput i rezultat na poluvremenu) rezultat te utakmice jučer. Kontaju "Ako Arsenal nije dobio, ne moramo ni mi danas dati 100% od sebe".Tshabalala je napisao/la: ↑06 apr 2025, 15:41Sviraj kraj sudija jbt. Sreca pa ganeri ne dobise jucer.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Salah zadnje 3 4 tekme daleko najgori na terenu, mora da je potpisao kontrakt sa name ili drugim
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- SoloControTutti
- Kontakt:
Realno dvije razlicite polusezone, u prvom dijelu odlicna igra vecinom, dominacija i kontrola, dobra energija itd. U drugom dijelu sezone pa mogu slobodno reci vec od januara je pocelo lagano ali od marta pogotovo mucenje, bez energije i pad forme pojedinaca ali ovo danas je najgore poluvrijeme sezone, amaterski, bezvoljno, dosadno i negledljivo, mozda i najveci broj gresaka za poluvrijeme koje su direktno ugrozile gol, tesko da je i posljednja rojka na tabeli imala ovako losu statistiku za jedan half.
Sad najiskrenije ako ne ubaci Chiesu od starta drugog poluvremena umjesto bilo koga onda odigledno lik hejta ovog iz nekog razloga, Elliot, Diaz i Darwin sve treba ubaciti cisto za kaznu, ionako ce ga popusiti ovu tekmu. Bradley umjesto Jonesa da ne zaboravim...
Sad najiskrenije ako ne ubaci Chiesu od starta drugog poluvremena umjesto bilo koga onda odigledno lik hejta ovog iz nekog razloga, Elliot, Diaz i Darwin sve treba ubaciti cisto za kaznu, ionako ce ga popusiti ovu tekmu. Bradley umjesto Jonesa da ne zaboravim...
Baš tako. Ovo nije igra iz prvog dijela prvenstva. Igraju ko muhe bez glave.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Izbaci salaha, i neigra mu se od ramazana. Ubaci Chiesu, makar ce trcati. isto tako onog skotskog cirkusanta izbaciti, a ubaciti Timkasa, jer nas je skotski kloc vec 8 golova kostao a ima 0 assistencija
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Gledajući nekako iz te perspektive postavlja se pitanje - jesmo li jednostavno iz nekog neobjašnjivog razloga za toliko levela pali u igri ili smo cijelu sezonu, tj. taj prvi dio igrali toliko iznad naših mogućnosti, plus imali sreće tu i tamo?
Inače, (naivno) vjerujem da se ovdje može doći do boda
Jel ovo Jones desni bek????
Dosta igraca iz ove ekipe ne zasluzuje biti tu sljedece sezone.
Srce, čast i ponos!
Chiesa se javljao Slotovoj kcerki ne vidim drugo objasnjenje
- JayCatwright
- Kontakt:
Salahu ako ponude novi ugovor zabraniti mu da posti
Trenutno korisnika/ca: Civa, FieldsOfAnfieldRoad, Google Adsense [Bot], kakarut, LiverpoolREDS, nerkolfc, SoloControTutti, StevieG8, TheTruth34, tutankamon1905, Venom i 39 gostiju.