FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

UPS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la UPS » 21 apr 2011, 00:38

Bianconeri1988 je napisao/la: Ja ne navijam za Real, a ni za Barcu, ne gotivim ni jednu ekipu uz Inter i Bayern to su mi najmrže ekipe, samo sam iznio svoje mišljenje...Danas se gleda samo rezultat, a ne igra, u historiji će biti zapisano samo to da je Real osvojio Kup kralja, a na koji način to je skroz nebitno, ko je imao koje zadatke, koliko defanzivaca je igralo i ostali detalji su skroz nebitni...

Messi će vjerovatno gol zabiti, ali pod uslovom da ne igra Pepe, jer Pepe mu ne da da diše, trebaš priznati...A i sumnjam da će Mourinho bilo šta promjeniti, Mourinho igra da ne primi gol, a ne da zabije, to svako zna...
Tacno, pisu se trofeji i pobjede. Pa ipak, svima je drazi trofej spanije na prvenstvu nego grcke iako nismo navijaci ni jednih ni drugih ;) Ako je real spao na to da se defanzivom domogne titula, e to je bas jadno. Za inter mi je jasno, takav klub. zadnji trofej osvojili prije 40 godina, ok - ali Real?? Ja jos zamisljam Real sa Raulom, Figom, Ronaldom i Zidaneom koji su IGRALI. Ovaj danas Real je SMECE,odvratno
Bas zato ljudi sirom svijeta u zadnjih nekoliko godina vise vole Barcu nego Real

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 00:42

[youtube][/youtube]
Evo kako se igra pravi fudbal...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 apr 2011, 00:43

enobarca je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:U Realu su vrijedni spomena mesari i Ronaldo u Barceloni Xavi Messi i sudije..
...a u Arsenalu nitko nije vrijedan spomena osim fabregasa kojeg ste uzeli od nas... ;)
cak ni Robin koga Valdez sanja ili mozda Jack koga Xavi sanja ??? :lol: :lol: djabe ne mogu nasi igraci u svijetla pozornice kad su to sve sudije zauzele..
Celik!3,2,2.

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 21 apr 2011, 00:44

šteta večeras sam navijao za fudbal ali pobijedio je anti-fudbal...nevjerovatna postavka sa 7 defanzivno orijentiranih igrača jednostavno nije moglo da se prođe.Barci treba bolji i čvršći napadač Villa užasan večeras totalno van forme ne znam kako nema niko da bude centralni napadač (Krkić je povrijeđen mislim).I ne znam koji je vrag Pepu sa Pintom na golu početi :?

Volio bih da prođete u CL ali bude li Morinho ovako opet igrao i ovaku taktiku postavio..čisto sumnjam :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 apr 2011, 00:44

Vanzemaljci ba, djeste :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 apr 2011, 00:44

Portillo je napisao/la:Vanzemaljci ba, djeste :D
eo nas 'arane..
đe's ti... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 apr 2011, 00:45

Portillo je napisao/la:Vanzemaljci ba, djeste :D
gdje si ti bio nakon petice ?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 apr 2011, 00:45

Sad ide jedan val navijaca farse po forumu koji ce da omalovazavaju ovu pobjedu ali nema veze, ovako je sladje, kad je tako ocigledno da vas je sram :$ taj vas je kako vi kazete "slabi", "jadni" real veceras stisnuo u cosak, pobjedio vas real, jao pa ne mogu da vjerujem, to se jednoj svemogucoj barci desilo wtf :roll:

HALA MADRID !

Si, si, si, Copa esta aqui !
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 21 apr 2011, 00:45

Jeste li i veceras igrali sa pola snage?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 00:46

UPS je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: Ja ne navijam za Real, a ni za Barcu, ne gotivim ni jednu ekipu uz Inter i Bayern to su mi najmrže ekipe, samo sam iznio svoje mišljenje...Danas se gleda samo rezultat, a ne igra, u historiji će biti zapisano samo to da je Real osvojio Kup kralja, a na koji način to je skroz nebitno, ko je imao koje zadatke, koliko defanzivaca je igralo i ostali detalji su skroz nebitni...

Messi će vjerovatno gol zabiti, ali pod uslovom da ne igra Pepe, jer Pepe mu ne da da diše, trebaš priznati...A i sumnjam da će Mourinho bilo šta promjeniti, Mourinho igra da ne primi gol, a ne da zabije, to svako zna...
Tacno, pisu se trofeji i pobjede. Pa ipak, svima je drazi trofej spanije na prvenstvu nego grcke iako nismo navijaci ni jednih ni drugih ;) Ako je real spao na to da se defanzivom domogne titula, e to je bas jadno. Za inter mi je jasno, takav klub. zadnji trofej osvojili prije 40 godina, ok - ali Real?? Ja jos zamisljam Real sa Raulom, Figom, Ronaldom i Zidaneom koji su IGRALI. Ovaj danas Real je SMECE,odvratno
Bas zato ljudi sirom svijeta u zadnjih nekoliko godina vise vole Barcu nego Real
kume nisu oni smece nego trener je smece pravoo ba frajer gdje god dodze igra sa 7 stopera a igraci su mrak 8-) 8-)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2011, 00:48

Nail for Real je napisao/la:Jeste li i veceras igrali sa pola snage?
:lol: :lol: :lol:

Uh, ovo se zove "doček". :mrgreen:

Btw, nikad slabiju Barcu nisam gled'o nego u prvom poluvremenu. Nisu izveli niti jednu jedinu akciju. Drugo poluvrijeme jeste bilo mnogo bolje, no Messi i društvo nisu bili raspoloženi. Real je ovo znalački iskoristio i to je to. Vama ostaje nada da ćete ih proći u polufinalu CL (ligu više i ne računam, jer se tu sve zna).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

DAVID VILLA
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA » 21 apr 2011, 00:48

zao mi je sto smo izgubili,ali takva je sudbina bila veceras,moramo se s tim pomiriti...pred nama su druge utakmice i nikada ne smijemo izgubiti povjerenje u Barcu i igrace...sto se tice utakmice bila je odlicna,steta je sto mi nismo dali gol u produzetku ali nije bitno...Idemo dalje..Visca BARCA!!!! ;)
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 21 apr 2011, 00:50

thenaturalone je napisao/la:Dok je sa jedne strane Barcelona htjela igrati fudbal, sa druge je strane Real isao na zglob protivnickog igraca, jbg valja im igrati jos dvije utakmice i za uhar im je da jos nekoga povrijede :evil:
Sramota, Mourinho je jako zajeban "igrac" i ne bira sredstva kad treba doci do cilja, bit ce zajebano polufinale CL, ne zbog toga sto Real kvalitetom moze parirati Barceloni, vec upravo zbog ovih prljavih stvari koje samo krase Mourinha i ekipe koje on vodi.
Ti ocekujes da Mou za godinu dana uklopi igrace kao kod Barce koja ima igrace koji igraju od kadetskih dana...Ako Mou bude na klupi jos koju godinu tek onda mozes ocekivati nadigravanje Reala sa Barcom...

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 21 apr 2011, 00:51

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 16 maj 2015, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 21 apr 2011, 00:52

al sta se desava sa villom ? op'o je u formi, al ono skroz :cry: :?
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2011, 00:53

...mislim da barca treba dovesti jednog klasicnog napadaca koji kad mu se ukaze prilika za gol daje gol...ja bi volio da Torres(ali onakav kakva je prije bio) dodje,ali sumnjam u to(odavno je u losoj formi,a i preskup je)...kad se samo sjetim kako je igrao u liverpulu ili u spaniji kad je bio u formi...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 21 apr 2011, 00:53

UPS je napisao/la:

Taj Real kojeg ti sada zamišljaš ti je današnja Barcelona, to ti je tako, sve se vrti iz kruga u krug, a Barca ima takav stil igre, protiv njih ako se otvoriš osuđen si na poraz, jednostavno ako hoćeš pozitivan rezultat moraš igrati defanzivno...Uostalom za večerašnji poraz krivicu snosi Guardiola, on je znao kako će se Real postaviti, vidio je to u subotu, a nije ništa promjenio...Real je lagano igrao strpljivo, iskoristio priliku i dobio...doduše i oni su pokazali malo više napadačkog stila u prvom poluvremenu, a drugom to je bilo drugačije...

Stoji ovo sve što ti kažeš, to je jadno itd, ali ko se zadnji smije najslađe se smije, to je večeras bio Real...To sam nekako skontao iz iskustva :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 apr 2011, 00:54

ek0 je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ovakva igra je sramotna, ovo je unistavanje fudbala, mesarosi tuku, samo cekam kad ce neko nekom nogu slomiti. Messi vodi loptu, dribla, Pepe mu staje na clanak, sudija ne vidi, Villa u duelu, pada, Arbeola mu staje na misic ili cjevanicu, sada se i ne sjecam kako je tacno bilo, a onaj dzon u Piqueovo koljeno je bio vrhunac. Sramotan fudbal, ali sta je tu je, pobjeda je pobjeda pa kakva god ona bila. Villa hitno treba da izace iz krize u koju je zapao, jer sada se to vec moze nazvati krizom, momku nista ne polazi za nogom. Visca el Barca, visca Catalunya.
adriano_leite je napisao/la:Bice 2:0 za Barcu aBd. Kako je Mo jadan, trazio da se ne sisa trava na Mestalli, na to su mu celnici Valencie rekli da Real Madrid tu nista ne moze uraditi, jer nije stadion Reala haha. Eto koliko nas se jadnik prepao. Ipak ce na Mestalli teren biti u odlicnom stanju, tako da Mo ima razlog vise za brigu :lol: .
To sam rekao jer nisam mogao vjerovati da ce covjek opet povuci as iz rukava - unistavanje fudbala i svega lijepog sto taj sport pruza gledateljima, ali ipak je to uradio...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2011, 00:54

enobarca je napisao/la:...mislim da barca treba dovesti jednog klasicnog napadaca koji kad mu se ukaze prilika za gol daje gol...ja bi volio da Torres(ali onakav kakva je prije bio) dodje,ali sumnjam u to(odavno je u losoj formi,a i preskup je)...kad se samo sjetim kako je igrao u liverpulu ili u spaniji kad je bio u formi...
Jedno ime...Neymar.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 apr 2011, 00:56

Saurman je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...mislim da barca treba dovesti jednog klasicnog napadaca koji kad mu se ukaze prilika za gol daje gol...ja bi volio da Torres(ali onakav kakva je prije bio) dodje,ali sumnjam u to(odavno je u losoj formi,a i preskup je)...kad se samo sjetim kako je igrao u liverpulu ili u spaniji kad je bio u formi...
Jedno ime...Neymar.. :)
...ah zaboravio sam na njega,on je igracina(sudeci po onome sto sam gledao na YouTubeu)... ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.