FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue36
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue36 » 18 maj 2015, 17:31

ChWilla je napisao/la:ima frajer jedan nastup za inter i tridesetak za druge klubove u seniorskoj karijeri, a 26 mu je godina. i zaista je bio na raspolaganju, nije šuplja. al' ko garantuje da bi bio prevaga kad ni u trećoj italijanskoj nije mogao igrati i kad u suštini za skoro deceniju nije našao klub gdje može igrati?
Nisam mislio nista lose nego mi je on pao prvi na pamet od superovih prica :) Daj boze da uzmemo nekoga ko je igrao ove sezone za Inter niko sretniji od mene. :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2015, 17:34

to je tačna priča. uprava u zadnjem trenutku rekla ne, ne isplati se jer ćemo morati čekati četiri-pet kola radnu dozvolu. i ne mislim da je pogriješila, ako ništa zbog amirovog napretka. ko garantuje da je neko ko je promijenio desetak timova i skupio ukupno tridesetak nastupa do 26. godine bolji i od hasanovića?

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 17:38

Sve je to gatanje da ce valjati, isto tako gatanje da nece valjati. Dok igrac ne odradi par treninga, utakmica, tesko se moze reci valja li ili ne valja. To sto nije igrao negdje niko ne zna kakvu je konkurenciju imao, a ovdje ako cemo iskreno nema konkurencije. Jedino radna dozvala i vrijeme cekanja..
KHAJ PRICE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2015, 17:40

e zato i nije doveden,.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 maj 2015, 17:56

ChWilla je napisao/la:to je tačna priča. uprava u zadnjem trenutku rekla ne, ne isplati se jer ćemo morati čekati četiri-pet kola radnu dozvolu. i ne mislim da je pogriješila, ako ništa zbog amirovog napretka. ko garantuje da je neko ko je promijenio desetak timova i skupio ukupno tridesetak nastupa do 26. godine bolji i od hasanovića?
Mislim da uprava nema toliki utjecaj na dovođenje igraca, to radi sportski direktor Haris Alihodžić, naravno oni su u kontaktu ali on odlucuje vezano za igrace a predsjednik Gredić aminuje, dobro je što su tom Belgijancu što je kao igrao za Inter rekli NE ali su strašno pogriješili kod nekih drugih igrača, ostati bez pravog defanzivnog veznog nakon onoga što se desilo sa Tomicem je samoubistvo. Vezano za Amira, on ne može napredovati pored Hasanovića, on može napredovati samo uz odličnog igraca pored sebe, npr. Cimirot je kod pitara bio prosjecan igrac ali je uz Jajala napredovao i izrastao u fantastičnog igraca i sad je najbolji defanzivni vezni u ligi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 18 maj 2015, 18:00

Eh ljudi zna li neko sada o datumima (ne mora tacno u dan, ali okvirno):
1) Od kada do kada je kod nas rok za transfere i kada se prijavljuju igraci za PLBiH?
2) I, a ovo bih posebno volio da znam, da li se za svako pretkolo posebno prijavljuje lista igraca?
Jači od ratova, režima i partija. 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2015, 18:07

Željooooo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:to je tačna priča. uprava u zadnjem trenutku rekla ne, ne isplati se jer ćemo morati čekati četiri-pet kola radnu dozvolu. i ne mislim da je pogriješila, ako ništa zbog amirovog napretka. ko garantuje da je neko ko je promijenio desetak timova i skupio ukupno tridesetak nastupa do 26. godine bolji i od hasanovića?
Mislim da uprava nema toliki utjecaj na dovođenje igraca, to radi sportski direktor Haris Alihodžić, naravno oni su u kontaktu ali on odlucuje vezano za igrace a predsjednik Gredić aminuje, dobro je što su tom Belgijancu što je kao igrao za Inter rekli NE ali su strašno pogriješili kod nekih drugih igrača, ostati bez pravog defanzivnog veznog nakon onoga što se desilo sa Tomicem je samoubistvo. Vezano za Amira, on ne može napredovati pored Hasanovića, on može napredovati samo uz odličnog igraca pored sebe, npr. Cimirot je kod pitara bio prosjecan igrac ali je uz Jajala napredovao i izrastao u fantastičnog igraca i sad je najbolji defanzivni vezni u ligi..
ne mogu se složiti, nikako. šta je ovo dosad ako nije napredak? i on je sigurno brži zato što je morao da se bori i snalazi sam i što je na početku bačen malo preko glave. i tu pravi talenat pozitivno odgovara, a lažni pada. svaka čast cimirotu, ali on je stariji 4 i po godine, ovo što amir radi u ovim godinama je bez presedana kod nas.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2015, 18:19

Željooooo je napisao/la:
Taj iz intera je zadnji vezni mogao bi umjesto Eldara al glupo je pricati o tome bilo i proslo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 18 maj 2015, 20:51

može li neko napisati ko je taj interovac, ili ako nećete na forum, možete li mi na pp poslati :)
nije to bolest rijetka...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 18 maj 2015, 20:55

Da nije Mudingayi u pitanju?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 maj 2015, 20:58

advanced1921 je napisao/la:može li neko napisati ko je taj interovac, ili ako nećete na forum, možete li mi na pp poslati :)
Ma bio zimus navodno u opticaju kao pojacanje pa propalo.. Neki Tunizanin cini mi se.. Bio u Interu neko vrijeme kao i u jos desetak klubova u par godina..
BUDI ŽELJO !!!

advanced1921
Kontakt:

Post Postao/la advanced1921 » 18 maj 2015, 21:02

ja sam čuo za Oglečevca iz Slavije da se priča da bi trebao kod nas...
iako je on pitar veliki
nije to bolest rijetka...

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la edo07 » 18 maj 2015, 21:03

Ma i bolje sto nije dosao...obicna ptica selica

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 maj 2015, 21:07

advanced1921 je napisao/la:ja sam čuo za Oglečevca iz Slavije da se priča da bi trebao kod nas...
iako je on pitar veliki
Po meni nije igrac za Želju..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 18 maj 2015, 21:55

Od ovih veznih iz nase lige meni su onako za oko zapali Ordagic i Bajraktarevic,mogli bi pomoci.Generalno sam misljenja da treba desni bek i zadnji vezni...Al haj da prvo uzmemo Travnik u subotu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 maj 2015, 22:03

Bajraktarevic iz Celika,pitar onaj,ma da je Xavi goni ga.
Zeljeznicar! 1921 !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2015, 22:05

kad bi se stana vratio u formu i produžio ne bi nam trebao desni bek. to bi bilo odmah i pojačanje u odnosu na ovu polusezonu, bez obzira što su i zeljković i benjo i memija korektno odrađivali. al' kad bi.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 18 maj 2015, 22:09

Bajraktarevic moze igrati u Celiku i Vrbanjusi. Babo ce mu sigurno srediti s bracom.
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 maj 2015, 22:10

bistrikboy je napisao/la:Od ovih veznih iz nase lige meni su onako za oko zapali Ordagic i Bajraktarevic,mogli bi pomoci.Generalno sam misljenja da treba desni bek i zadnji vezni...Al haj da prvo uzmemo Travnik u subotu.
Jedini igrac kojeg bi doveo iz Čelika je Marin Popovic, mlad a može igrati i lijevo i desno krilo, ostali nisu vrijedni pažnje..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.