FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 maj 2015, 12:48

MrRiccoli je napisao/la:Kad su u pitanju novi dresovi shvatite da nismo u situaciji da mi bukvalno crtamo dres kakav hoćemo. A što se tiče dolazaka to prepustam odi bio sam skeptik po pitanju kokota i djelmica pa sam dobro pogriješio tako da vjerujem odi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mogu se sloziti sa tobom nikako. Sloboda kad je imala Patrick opremu (ne znam koja im je sada trenutno), napravili su natjecanje. A Zeljo koji je deset puta veci klub i koji ima mnogo vise navijaca to ne moze? Pa tko koga laze ovdje?

**** tu jomu ako ce ona nama diktirati kakav cu dres nositi. Pa bolje je onda ovu lijevu marku kao Sarajevo, pa cemo sami sebi praviti sta zelimo i hocemo, a sve kategorije ce biti pokrivene.

Sad ispade da nas Joma ucjenjenju...

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 18 maj 2015, 12:58

Upravo to @DzoleZeljo.
Valjda treba pustiti ljudima, simpatizerima, navijačima da se uključe oko toga, a ne tamo nekom lijevom dizajneru koji to odradi tek tako
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 maj 2015, 13:00

DzoleZeljo je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:Kad su u pitanju novi dresovi shvatite da nismo u situaciji da mi bukvalno crtamo dres kakav hoćemo. A što se tiče dolazaka to prepustam odi bio sam skeptik po pitanju kokota i djelmica pa sam dobro pogriješio tako da vjerujem odi

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mogu se sloziti sa tobom nikako. Sloboda kad je imala Patrick opremu (ne znam koja im je sada trenutno), napravili su natjecanje. A Zeljo koji je deset puta veci klub i koji ima mnogo vise navijaca to ne moze? Pa tko koga laze ovdje?

**** tu jomu ako ce ona nama diktirati kakav cu dres nositi. Pa bolje je onda ovu lijevu marku kao Sarajevo, pa cemo sami sebi praviti sta zelimo i hocemo, a sve kategorije ce biti pokrivene.

Sad ispade da nas Joma ucjenjenju...
I JOMA ce nama pokrivati sve kategorije. A dresove su nasi birali kao i font slova i brojeva.
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 18 maj 2015, 13:04

Izvinjavam se sto vam upadam na temu oko dresova,al zar mislite da ce bilo koja veca firma zbog maksimalno 5 hiljada dresova citav tim posvetiti tome?
I mi radimo sa Haadom jer mozemo odredjivati sta zapravo zelimo,lik trenutno nista drugo i ne radi osim sportske opreme.
Ako bog da kad nam klubovi stanu na noge,pa mozda budemo imali Nike i Adidas,i tad ce nam slati dresove sa stange jer smo malo trziste

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 maj 2015, 13:05

Najda je napisao/la:Upravo to @DzoleZeljo.
Valjda treba pustiti ljudima, simpatizerima, navijačima da se uključe oko toga, a ne tamo nekom lijevom dizajneru koji to odradi tek tako
Navijacima pustit da prave dresove pored dizajnera koji su placeni za to i koji rade u Jomi, jednom od poznatijih proizvodjaca opreme u Evropi ? :clap:
Lijevi dizajneri :shock:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 18 maj 2015, 13:06

Orton je napisao/la:Izvinjavam se sto vam upadam na temu oko dresova,al zar mislite da ce bilo koja veca firma zbog maksimalno 5 hiljada dresova citav tim posvetiti tome?
I mi radimo sa Haadom jer mozemo odredjivati sta zapravo zelimo,lik trenutno nista drugo i ne radi osim sportske opreme.
Ako bog da kad nam klubovi stanu na noge,pa mozda budemo imali Nike i Adidas,i tad ce nam slati dresove sa stange jer smo malo trziste

imas svoje pa tamo pisi ovdje samo MANIJACI pisu hajmo noga
51%--------49%

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 maj 2015, 13:15

Pa dok bi svima udovoljili, dres bi nam izgledao kao olimpikova tribina. Opustite se, prepustite ljudima koji se bave tim poslom da to odrade..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 18 maj 2015, 13:37

Usvojen Statut . Dobijena licenca za PL i Evropu . Dolazak novih partnera i sponzora . Stručni štab zajedno sa igračima ispunio zacrtani cilj izlazak u Evropu . Afirmacija nekoliko mladih igrača . Znači mnogo pozitivnih stvari i nadam se da idemo još boljim putem . Svaka čast svima u klubu . 1921 !!
Brkica

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2015, 13:40

Previse ocekujete, mislim da se nece vratit plavo-bijeli dresovi na pruge.

Joma ima takvih :arrow: http://www.joma-sport.com/en/short-slee ... 700?ref=62

Bice jednobojni dres kao do sada plavi (određena nijansa) i bijeli dres, tj. domaci i za gostovanja i mozda neki detalj na rukavima.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 18 maj 2015, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Najda
Kontakt:

Post Postao/la Najda » 18 maj 2015, 13:43

ZZtop10 je napisao/la:
Navijacima pustit da prave dresove pored dizajnera koji su placeni za to i koji rade u Jomi, jednom od poznatijih proizvodjaca opreme u Evropi ? :clap:
lijevi dizajneri koji ne poznaju uopće historijat kluba, ne poznaju atmosferu.. zato i dobiješ što dobiješ.
Lako je dizajnirat dresove za Real, Barcu, kad svi znaju za njih.. A ovamo šta dopadne.
Najsmješnije mi je kad generički urađen dres prodaju pod specijalno dizajnirano.
Isto ko što je adidas uvalio generičke za repku, tako će i nama joma za Želju.
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 maj 2015, 13:48

Choks je napisao/la:Usvojen Statut . Dobijena licenca za PL i Evropu . Dolazak novih partnera i sponzora . Stručni štab zajedno sa igračima ispunio zacrtani cilj izlazak u Evropu . Afirmacija nekoliko mladih igrača . Znači mnogo pozitivnih stvari i nadam se da idemo još boljim putem . Svaka čast svima u klubu . 1921 !!
Puno dobrih stvari a sigurno je da su najbitnije usvojeni statut i afirmacija nekoliko igrača, u kojima imamo blago u ekipi. Mislim da ih ne bi trebali prodati kao što neki pišu, ali treba čekati taj neki pravi trenutak.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 18 maj 2015, 13:54

Elegant je napisao/la:Previse ocekujete, mislim da se nece vratit plavo-bijeli dresovi na pruge.

Joma ima takvih :arrow: http://www.joma-sport.com/en/short-slee ... 700?ref=62
.
Samo neka stave nas grb i nista vise ne treba..
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 maj 2015, 13:54

Najda je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:
lijevi dizajneri koji ne poznaju uopće historijat kluba, ne poznaju atmosferu.. zato i dobiješ što dobiješ.
Lako je dizajnirat dresove za Real, Barcu, kad svi znaju za njih.. A ovamo šta dopadne.
Najsmješnije mi je kad generički urađen dres prodaju pod specijalno dizajnirano.
Dobro vam je Orton rekao. Malo smo mi trziste da bi se oni nama prilagodjavali. Ovako dobijes par kombinacija, izaberes i zdravo. Uzmi ili ostavi. A dresovi su odlicni ba ( iste ima jedan klub iz liga 5 :D ) kakav haad kakvi bakraci, pa nebi prodali 20 njegovih dresova :lol:
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 maj 2015, 13:55

ja opet kažem - mislim da je za bajića pravi trenutak sad, i da čekanjem možemo vrlo lako izgubiti vrlo mnogo, kao sa nekima ranije. on ima 15 golova i 8 asistencija u 28 tekmi, a izlazi iz kategorije mladog igrača. cijena će mu teško rasti i da zabije 40 dogodine zbog reputacije lige, a motivacija će padati. i on mora ići i radi sebe i radi nas.

ostali mogu čekati, ali dovoljno dobre ponude nismo u situaciji da odbijamo i za koga.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2015, 13:56

Najda je napisao/la:lijevi dizajneri koji ne poznaju uopće historijat kluba, ne poznaju atmosferu.. zato i dobiješ što dobiješ.
Nece tek tako da nam dizajniraju dres, ozbiljna su kompanija i valjda ce popricati sa nasim pitati za neke stvari. A nasi im mogu dati prijedlog, od starih dresova na pruge ili jednobojnih sa nekim detaljima, ili da kragna bude kao polo ili cisti okovratnik.

Bice to OK, ja mislim da ce biti jednobojni sa nekim detaljima.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 maj 2015, 13:59

Elegant je napisao/la:
Najda je napisao/la:lijevi dizajneri koji ne poznaju uopće historijat kluba, ne poznaju atmosferu.. zato i dobiješ što dobiješ.
Nece tek tako da nam dizajniraju dres, ozbiljna su kompanija i valjda ce popricati sa nasim pitati za neke stvari. A nasi im mogu dati prijedlog, od starih dresova na pruge ili jednobojnih sa nekim detaljima, ili da kragna bude kao polo ili cisti okovratnik.

Bice to OK, ja mislim da ce biti jednobojni sa nekim detaljima.
Dresovi su vec uradjeni i gotovi...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 maj 2015, 14:01

Kad ce biti prezentacija ? Hocemo li u njima igrati euro utakmice ?

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 18 maj 2015, 14:04

Kad bi na novim dresovima osvanuo logo kakvog generalnog sponzora, onda što se mene tiče mogu da budu plavi sa bijelim tufnicama i rozom kragnom

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 maj 2015, 14:07

Elegant je napisao/la:Kad ce biti prezentacija ? Hocemo li u njima igrati euro utakmice ?
Hoćemo, prezentacija je nekad pred euro utakmice

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 18 maj 2015, 14:12

Nydalen je napisao/la:Kakvi likovi borave ovdje, nije ni zavrsena ova sezona, oni vec prave tim za narednu.
Sad ce i kolega @super sa svojim veznjacima iz intera i sponzorima nekim da nas samo vise upali i nalozi pred pocetak nove sezone :-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 13 gostiju.