Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Monolog » 07 jul 2011, 09:17

Ne samo da vas ide dovođenje igrača, već ubadate pravo i sa odlascima. :mrgreen: Brown, sudeći po skysports-u, će postati novi član Sunderlanda (k'o da ih vodi Magath koliko igrača dovode :mrgreen: ). Valjda njima uvalite i Gibbsona (neće ga Newcastle :P ), pa da tako otjerate skoro sav škart iz kluba. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 09:54

@geronimo Necu sada da ulazim u diskusiju i da odlutamo od teme, ima ljudi kojima se svidja sto ovo objavim, a posebno navijacima Uniteda. Mozda kako je Bertrand napisao, stavi samo link i to nije losa ideja.
Monolog je napisao/la:Ne samo da vas ide dovođenje igrača, već ubadate pravo i sa odlascima. :mrgreen: Brown, sudeći po skysports-u, će postati novi član Sunderlanda (k'o da ih vodi Magath koliko igrača dovode :mrgreen: ). Valjda njima uvalite i Gibbsona (neće ga Newcastle :P ), pa da tako otjerate skoro sav škart iz kluba. :mrgreen:
Pa rekoh prije Fergie cisti tim od prosjeka ili losih i to je odlicno. Kada pitaju sto ce Young pored Nania!? Treba jer bolje da na klupi ima jednog Younga ili Nania nego Obertana. Treba ocistiti ekipu od slabih igraca i napraviti jednako dobru. Kada ode Gibbson, a otici ce sigurno onda definitivno United dovodi veznog jer puno su izgubili na toj poziciji igraca u jednom roku. Scholes, Hargo, Gibbson tako da mora dovesti 1 ili cak 2 igraca.
United ove sezone bez: VDS, Nevilla, Scholesa, Browna, Hargravesa, Gibbsona, O'Shea i Kusczak (osam igraca u jednom roku kada ode nije mala stvar). Imaju momci (Cleverly,Macheda,Welback)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 09:58

Sexmachineboy je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Kakve igre allaha ti...balvan ili svinjcek na terenu-jedno te isto s.ranje.
Nisam ja pisao tekst. :mrgreen:

Švajni u Inter, nama Sneijder i to je to. 8-)
LOl ,koji ce nam kura.c onaj glavonja ako hocete Snijedra ,50 mil iskesirajte i nije problem imate i moju i MOratievu podrsku ;)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 10:05

majestic24 je napisao/la: Kakve igre allaha ti...balvan ili svinjcek na terenu-jedno te isto s.ranje.
warden je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la: Nisam ja pisao tekst. :mrgreen:

LOl ,koji ce nam kura.c onaj glavonja ako hocete Snijedra ,50 mil iskesirajte i nije problem imate i moju i MOratievu podrsku ;)
Ide on za 35-40 mill sigurno u United, ali da mogu birati Nasria bih prije doveo (mladji i jeftiniji).

P.S. O'Shea na medicinskom pregledu u Sunderlandu.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 10:56

haxonja je napisao/la:
warden je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la: Nisam ja pisao tekst. :mrgreen:

Ide on za 35-40 mill sigurno u United, ali da mogu birati Nasria bih prije doveo (mladji i jeftiniji).

P.S. O'Shea na medicinskom pregledu u Sunderlandu.
Mozes sanjat ,transfer market ga procjenjuje 40 mil ,ako ga oni tolkio procjenjuju sta cemo mi onda uradit sa cijenom ,mada mislim da bi 40 mil plus bonusi bila cijena za razmotrit ,
PS :ode vam Nasri u City ,Snijedr ostaje :twisted: a ko vama ostane ? MIslim da ce te utjehu morat traziti u nekim talentima .
IO SONO INTERISTA

Obskurni
Kontakt:

Post Postao/la Obskurni » 07 jul 2011, 11:32

Vidim da pricamo ovdje sa nekim ko ima vrlo visoku poziciju i k tome dogovara transfere u Interu 8-)
Rado bih da SAF daje malo više šansi Andersonu, ne bih ga još otpisao, narocito kad je toliko placen. Trebao bi dobrano da poradi na sebi. Zna par puta na utakmici da sijevne neki njegov pass ali isto tako zna i da pravi katastrofalne greške. Po meni nije igrac za baciti.
Što se tice Nasrija i Sneijdera, najbolje je sacekati još sedmicu dvije dok se Gill ne vrati sa odmora pa cemo onda vidjeti šta i kako.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 11:56

Obskurni je napisao/la:Vidim da pricamo ovdje sa nekim ko ima vrlo visoku poziciju i k tome dogovara transfere u Interu 8-)
Rado bih da SAF daje malo više šansi Andersonu, ne bih ga još otpisao, narocito kad je toliko placen. Trebao bi dobrano da poradi na sebi. Zna par puta na utakmici da sijevne neki njegov pass ali isto tako zna i da pravi katastrofalne greške. Po meni nije igrac za baciti.
Što se tice Nasrija i Sneijdera, najbolje je sacekati još sedmicu dvije dok se Gill ne vrati sa odmora pa cemo onda vidjeti šta i kako.
Kad kazem mi milim na Inter jer navijaci su dio tog velikog kolektiva ispravi me ako grijesim 8-)
IO SONO INTERISTA

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 12:02

40 miliona je previse i mozda tolika procjena, al nece sigurno dobiti Inter toliko novca. Nasri nista nije dogovorio sa Cityem tako da je sve otvoreno i sigurno bi najprije presao u United.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 jul 2011, 12:06

Nije 40 mill previse za Sneidera. Mda,ako ga budemo dovodili,mislim da ce ici pare + neki igrac za Sneidera jer u ovakvoj situaciji kad nam trebaju barem dva igraca na sredini terena,nemoze se tek tako iskesirati 40 mill za jednog.

Trenutno igraci koje imamo na sredini terena:

Defanzivni vezni:
-Carrick
-Fletcher
-dovesti jos jednog,npr Lass Diara (provjeren igrac a nebi trebao biti ni preskup)

Centralni Vezni:
-Anderson
-Cleverly
-Park
-Sneider

Anderson se jos nije dokazao,Cleverly je mlad,Park pri zalasku karijere,onda ostaje samo Sneider-IDEALAN.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 12:14

majestic24 je napisao/la:Nije 40 mill previse za Sneidera. Mda,ako ga budemo dovodili,mislim da ce ici pare + neki igrac za Sneidera jer u ovakvoj situaciji kad nam trebaju barem dva igraca na sredini terena,nemoze se tek tako iskesirati 40 mill za jednog.

Trenutno igraci koje imamo na sredini terena:

Defanzivni vezni:
-Carrick
-Fletcher
-dovesti jos jednog,npr Lass Diara (provjeren igrac a nebi trebao biti ni preskup)

Centralni Vezni:
-Anderson
-Cleverly
-Park

-Sneider

Anderson se jos nije dokazao,Cleverly je mlad,Park pri zalasku karijere,onda ostaje samo Sneider-IDEALAN.
To su vise krilni igraci, Park moze igrati veznog dok Cleverly nisam bas siguran. Zamjena za Sneijdera i pare, nema vise koga mijenjati jer oni ko uzeli bi Nania, a sada se moze vidjeti da nam je potreban jer Valencia cesto se povrijedi.

----------De Gea
Rafael-Rio-Vida-Evra
--------Fletcher
Nani-Sneijder/Nasri--Young
------Rooney
--------------Hernandez

Masinerija!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 jul 2011, 12:18

Park je dosao u United kao vezni igrac. U PSV je igrao zadnjeg i centralnog veznog,tako da za njega to nije strano.

P.S

Glavna vijest vecine sportskih novina u Engleskoj je ta da je United ponudio 20 mill za Nasrija i da je Wenger to odbio i da je rekao da francuz ima slobodne ruke za 25 mill. Ako je tako,cisto sumnjam da ce Fergie to propusiti da dovede.

Marcel van der Kraan,nizozemski dopisnik,rekao je da ce Wesley sigurno doci na Old trafford ako se samo klubovi dogovore.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 12:21

majestic24 je napisao/la:Park je dosao u United kao vezni igrac. U PSV je igrao zadnjeg i centralnog veznog,tako da za njega to nije strano.

P.S

Glavna vijest vecine sportskih novina u Engleskoj je ta da je United ponudio 20 mill za Nasrija i da je Wenger to odbio i da je rekao da francuz ima slobodne ruke za 25 mill. Ako je tako,cisto sumnjam da ce Fergie to propusiti da dovede.

Marcel van der Kraan,nizozemski dopisnik,rekao je da ce Wesley sigurno doci na Old trafford ako se samo klubovi dogovore.
Kazem da Park moze igrati, da to je istina i sigurno Fergie ce stisnuti jos da ga dovede i jos jednom neka ponudi Nasri dolazi, taj sam interviju cuo i postoji velika mogucnost i sada je pitanje koga prije pokusati. Iskreno Nasria bih vise zelio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 jul 2011, 12:24

@haxonja ebo ga ti mojne se zalijetati, ta tvoja masinerija ima jednog viska. :D

A vidim ja neki vec Sneijdera prebacili u United. Vidjet cemo, nemogu reci da nebih volio jer sam siguran da bi on mogao biti nas Xavi ili stari Scholes.

O Shea ako ode necu bas nesto slaviti, navikao sam na njega. :D Glupsonov odlazak bih pozdravio rado jer mi je vise muka od njega. Nikako da nadje formu koju je imao jedno vrijeme! Oni golovi Hull-u ili West Ham-u su pokazali da mu je udarac odlican ali kasnije je izgleda sagorio u prevelikoj zelji a imao je i nekih privatnih problema tako da je vrijeme za njegov odlazak doslo i vjerujem da ce otici.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 jul 2011, 12:27

Rooney88 je napisao/la:@haxonja ebo ga ti mojne se zalijetati, ta tvoja masinerija ima jednog viska. :D

A vidim ja neki vec Sneijdera prebacili u United. Vidjet cemo, nemogu reci da nebih volio jer sam siguran da bi on mogao biti nas Xavi ili stari Scholes.

O Shea ako ode necu bas nesto slaviti, navikao sam na njega. :D Glupsonov odlazak bih pozdravio rado jer mi je vise muka od njega. Nikako da nadje formu koju je imao jedno vrijeme! Oni golovi Hull-u ili West Ham-u su pokazali da mu je udarac odlican ali kasnije je izgleda sagorio u prevelikoj zelji a imao je i nekih privatnih problema tako da je vrijeme za njegov odlazak doslo i vjerujem da ce otici.
Nema jer sam stavio Sneijder( / ) Nasri, jedan od njih dva. :D

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 12:32

haxonja je napisao/la:40 miliona je previse i mozda tolika procjena, al nece sigurno dobiti Inter toliko novca. Nasri nista nije dogovorio sa Cityem tako da je sve otvoreno i sigurno bi najprije presao u United.
Ma gdej je previse kad liverpool doveo carlloa za 35 mil ,Chelsea Toressa istorsenog za onolike pare ,kad Arsenal cijeni Fabregasa onolike pare i ne da ga barci za 35 mil ,kad Pozz cijeni Sancheza 40 mil (i barca ceka da smanji koji milion da ga odma dovede ),kad Zamparini cijeni svoga PAstorea 50 mil ...itd . kad " slabi klubovi " ne daju svoje igrace a treba im lova ,sto bi "jaci" klub tipa Inter prodao Sijdera za neku sicu 40 mil :mrgreen:
PS_Nasri je izjavio da bi on volio MAn .Utd al bojim se da ce da bude situcacija sl kao i s CLishiom ,3X veca plata i odma sve je okey idemo u City :roll:
Zadnja izmjena: warden, dana/u 07 jul 2011, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 jul 2011, 13:19

Kad bih mog'o birati izmedju Nasrija i Sneijdera, ja bih prije Nasrija uzeo :) 1. Mladji je, a dovoljno je iskusan 2. Njegovom kupovinom bi i oslabili direktnog konkurenta 3.Ima iskustvo Premiershipa 4. Jeftiniji je i 5. Polivalentniji je igrac od Sneijdera :D Sneijder mozda jest individualno kvalitetniji igrac, ali ovih 5 razloga su meni presudniji :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 jul 2011, 13:27

@haxonja

Izvini kume, do mene je onda! :D

@warden

U bilo kojim drugim okolnostima Carroll bi vrijedio manje, poznato je svima zasto je Liverpool morao iskrcati toliku lovu za njega. Chelsea je s Torresom, bar za sada, promasio samo tako. K`o Beckham protiv Turaka! :D O Pastoreu, Fabregasu i Sanchezu necemo jos pricati jer nijedan od igraca nije jos prodat tako da su cijene i dalje spekulacije. Mada nevjerujem da ce Palermo ikada dobiti 50 miliona za javiera niti Udine za Sancheza 40. :? Nazovi me ludim ali to je moje misljenje.

Mene je nevjerovatno strah igraca za kojih se daju ogromne pare, poznato je da to nije garancija uspjeha a u dosta slucajeva se pokazalo suprotnim, promasaj! Ipak Sneijder u United? To bi mi bilo ostvarenje sna jer bi covjek donio Manchester-u novu dimenziju koju definitivno sada nemamo, sa ovim veznim redom. Trenutno nam je vezni red na Andersonu, Gibsonu (trenutno :D ), Carricku i Fletcheru. Moze tu uletiti i Giggs a i Park ali nijedan od nabrojanih nema pregled igre, zadnji pas, lucidnost kao Sneijder tako da bi nam Nizozemac bio veliko pojacanje.

@Patrice_Evra_3

Nisam ba siguran u to sto si naveo. OK sve to stoji da je Nasri mladji i ima iskustvo u Premiershipu ali bih ja opet prije uzeo Sneijdera nego Nasrija! Nasri je tek ove sezone eksplodirao u dresu Arsenala a mozda smo mi uglavnom ostali zaslijepljeni onim njegovim driblinzima u kaznenom kada nanize par igraca i onda zabije. To prolazi protiv Boltona recimo ali ne i protiv Barce/Reala! Nama treba genijalac u sredini, igrac koji ima odlican pregled igre, zadnji pas, dugu loptu a Sneijder je dovoljno iskusan cak i da nosi igru na svojim ramenima. Nekako nisam misljenja da je Nasri sposoban za te stvari.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 jul 2011, 13:44

@Rooney ma sve je to ok ,ali klubovi se nece lahko rijesiti svojih zvijezda i nosioca igre cijelog tima, s toga dolazi do velikog napuhavanja cijene ,pa tako Ako inter ce da gubi svoju glavnu zvijezdu (uz Eto"o) morat ce da je dobro naplati ,kako bi dovela drugu zvijedu da zamjeni ovu prvu zvijezdu( ovo isto k"o da Astronom pise ) .
PS :evo navodno Arsenal odbio 22 mil za Nasria :roll:
IO SONO INTERISTA

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 jul 2011, 13:46

Ode Nasri u City :?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 07 jul 2011, 13:59

Evo jedna provjerena od BBC Sport News-a: Man Utd have made £20m bid for Samir Nasri - and it sits there awaiting the outcome of talks between player & Wenger.

Znaci ceka se ishod razgovora izmedju Nasrija i Wengera, ako budu neuspjesni ponuda ce se prihvatiti.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.