Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Samo za Osima palog brata
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BlueBosnian
- Kontakt:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Nisam još nažalost,jedan od rijetkih koje nikako da ulovim.Bila mu promocija novog albuma u prvom mjesecu i to sam htio ić,al čini mi se da sam taj dan već imao karte za nešto drugo što je ranije bilo najavljeno.
Bolji i žešči je uživo, vjerovao ili ne

Druga stvar je što su današnji klubovi ušminkani i daleko su od ideje punka/hardcore-a pa više i nema šutki i svega što ide uz to, ali dobro.
Preporuke svakako.
- Fantasista
- Kontakt:
Ma samo da krenu koncerti opet kako spada.Propao mi ove godine pokušaj lovljenja rekorda sa 50+ večeri godišnje na koncertima.Imam i sad po 10ak karata već,eno leže na vitrini i skupljaju prašinu dok čekam nove datume.Rajaz je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:14Bolji i žešči je uživo, vjerovao ili ne![]()
Druga stvar je što su današnji klubovi ušminkani i daleko su od ideje punka/hardcore-a pa više i nema šutki i svega što ide uz to, ali dobro.
Preporuke svakako.
A vjerujem da je,sa dosta izvođača je tako slučaj.Prvo mi na pamet pada Green Day i ovi novi albumi koji su kamilica na studijskim verzijama,a ono kad čuješ uživo kako grmi skroz druga priča

Danas je na možda čak na Krankšvesteru najveća šutka

Ovaj spektakl čekam doživit uživo,3 tisuće u Tvornici iz sveg glasa ovaj refren

Jedan od jačih spotova zadnjih godina.
A kad smo kod šutke trebao sam ići i na ove momke pa je također odgođeno:
Nakon Covida više ništa neće biti isto,SiamoNoi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:28Ma samo da krenu koncerti opet kako spada.Propao mi ove godine pokušaj lovljenja rekorda sa 50+ večeri godišnje na koncertima.Imam i sad po 10ak karata već,eno leže na vitrini i skupljaju prašinu dok čekam nove datume.
Ovo su novi korona-post koncerti

Čitam komentare i vidim da se mnogima sviđa ovako nešto. Najviše zbog gužve jel.
Pa to je, nema više lokala gdje možeš skočiti i izbaciti energiju, kamoli polupati gaSiamoNoi je napisao/la: ↑14 avg 2020, 13:28A vjerujem da je,sa dosta izvođača je tako slučaj.Prvo mi na pamet pada Green Day i ovi novi albumi koji su kamilica na studijskim verzijama,a ono kad čuješ uživo kako grmi skroz druga pričaIći ću na Avdića kad bude nešto,samo da se opet ne preklapa datum sa nečime što bi mi bio veći prioritet.

I festivali kakve smo poznavali neće biti isti.
Krankšvester je odličan

Ja planirao u Varšavu otići na njihov koncert prije ovih dešavanja, ali kad sam vidio da su cijene karata od 300-500+ eura shvatio sam zašto ih mnogi kritikuju. Pjevaš jedno, radiš drugo i naplaćuješ najskuplje karte na planeti - Kapitalizam u punom sjaju. Makar ću ih uvijek gotivit i slušat.
Izasao Hiphopium 4. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nula.
Call the coroner!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Juice je goat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.