La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
imam rješenje za Real, dok ne kupite kakvog napadača
Bale na beka, a Marcelo u napad
kad je velški fizikaner mogao postati napadač nakon godinu i po igranja bliže golu u Tottenhamu može i Marcelo koji je to igrao godinama u mlađim kategorijama
a Perez će imati najskuplje plaćenog beka
Bale na beka, a Marcelo u napad
kad je velški fizikaner mogao postati napadač nakon godinu i po igranja bliže golu u Tottenhamu može i Marcelo koji je to igrao godinama u mlađim kategorijama
a Perez će imati najskuplje plaćenog beka
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ovo ispade dobro za Balea, niko ne priča o njegovoj magičnoj večeri, gdje ga niko živ nije vidio, a proglašen od strane predsjednika i španskih medija kao lider novog projekta.
Pa Marcelo je svakako najbolji ofanzivac u ekipi, a Bale spasi više golova od njeg tokom sezone.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Eno sad ispade da nisu doveli nikoga. PA tu je nova sedmica, Mariano Diaz :kahvica:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pad Reala je počeo prošle godine. Ispali od Leganesa, batalili ligu u decembru, završili sezonu sa 76 bodova. 22-10-6 omjer. To im je najgori bodovni skor još od sezone 2006-07. (koju su osvojili btw)
U ligi prvaka su često bili na konopcima ali su se izvukli, zahvaljujući iskustvu tima, genijalnostima pojedinaca i sreći. Sudije nisu utjecale.
PSG okrenuo Asensio ulaskom na Bernabeu i Emery izmjenom. Rona uradio svoje po običaju
Protiv Juventusa ih spasio pi.čkasti Allegri i glupi Benatia.
Protiv Bayerna bili podređeni, sreća i amaterizam golmana Bayerna
Protiv Liverpoola možda i najbizarnije finale. Povreda najboljeg igrača protivnika, najkomičniji gol historije finala LP, makazice Bejla i još jedna greška Kariusa.
Ali da je nezasluženo, nije. Ko je kriv Valverdeu što ne može zadržati 4-1 protiv mrtve Rome, ili Allegriju što na 0-3 ne smije krenuti po četvrti gol.
Tako da se slažem ponajviše sa anonom, najveći krivac je Perez, pa igrači, pa tek trener.
U ligi prvaka su često bili na konopcima ali su se izvukli, zahvaljujući iskustvu tima, genijalnostima pojedinaca i sreći. Sudije nisu utjecale.
PSG okrenuo Asensio ulaskom na Bernabeu i Emery izmjenom. Rona uradio svoje po običaju
Protiv Juventusa ih spasio pi.čkasti Allegri i glupi Benatia.
Protiv Bayerna bili podređeni, sreća i amaterizam golmana Bayerna
Protiv Liverpoola možda i najbizarnije finale. Povreda najboljeg igrača protivnika, najkomičniji gol historije finala LP, makazice Bejla i još jedna greška Kariusa.
Ali da je nezasluženo, nije. Ko je kriv Valverdeu što ne može zadržati 4-1 protiv mrtve Rome, ili Allegriju što na 0-3 ne smije krenuti po četvrti gol.
Tako da se slažem ponajviše sa anonom, najveći krivac je Perez, pa igrači, pa tek trener.
Vi još o Madridu?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Neko bi reko madrid bitan za la liguKanye je napisao/la:Vi još o Madridu?
Ne vidim da se toliko pise o drugim timovima sredine tabele
- anonymousHD
- Kontakt:
Perez na ljeto 2017 pravi kardinalne greške. Nakon osvojene lige čovjek prodaje Moratu i šalje Jamesa na posudbu, igrači koji su igrali veliku ulogu, pogotovo kad se Ronaldo "štedio". Prodaje ključne igrače i vraća sa posudbe Borju Mayorala i govori dobit će minuta, a momak nije mogao u Wolfsburgu da igra.
Oslanja se na BBC, tačnije na C, da će igrati sve utakmice, da će sam da gura, a ni sezonu ranije nije mogao. A ovo što je sad uradio na ljeto, to ne treba ni da se komentariše, amaterski potez, ne znam kako su sociosi uopšte dozvolili da čovjek pusti Ronalda a da ne dovede nikakvu zamjenu. Neshvatljivo. Sreća njihova pa je i Barcelona u nekoj krizi bila, inače bi već sada bilo 15 bodova razlike.
Meni je Julena žao, pogotovo radi onoga što je bilo sa Španijom, ovo što mu se sad dešava, nije on toliko ni kriv, kad vidim šta Ramos radi u odbrani, a šta Benzema u napadu fula, teško da ih Julen može bolje naučit, to se ne dešava tek od ove sezone. Ja sam 100% siguran da je on tražio napadača ovo ljeto, ali radi Perezove tvrdoglavosti i opsesije prema Neymaru nisu ni pogledali druge napadače, niti išta.
Oslanja se na BBC, tačnije na C, da će igrati sve utakmice, da će sam da gura, a ni sezonu ranije nije mogao. A ovo što je sad uradio na ljeto, to ne treba ni da se komentariše, amaterski potez, ne znam kako su sociosi uopšte dozvolili da čovjek pusti Ronalda a da ne dovede nikakvu zamjenu. Neshvatljivo. Sreća njihova pa je i Barcelona u nekoj krizi bila, inače bi već sada bilo 15 bodova razlike.
Meni je Julena žao, pogotovo radi onoga što je bilo sa Španijom, ovo što mu se sad dešava, nije on toliko ni kriv, kad vidim šta Ramos radi u odbrani, a šta Benzema u napadu fula, teško da ih Julen može bolje naučit, to se ne dešava tek od ove sezone. Ja sam 100% siguran da je on tražio napadača ovo ljeto, ali radi Perezove tvrdoglavosti i opsesije prema Neymaru nisu ni pogledali druge napadače, niti išta.
Alaves treba biti hot topic.MElloo je napisao/la:Neko bi reko madrid bitan za la liguKanye je napisao/la:Vi još o Madridu?
Ne vidim da se toliko pise o drugim timovima sredine tabele
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zato je uvijek i bio rupa u odbrani.TonySosa je napisao/la:Pa Marcelo je svakako najbolji ofanzivac u ekipi, a Bale spasi više golova od njeg tokom sezone.![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Breaking: Real Madrid has fired manager Julen Lopetegui after just 14 games
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Luzer stoljeća, službeno.
Pero ujebo i Španiju i Real.

Vracamo se u period 2003-2006 sa ludostima koje je perez izvodio dok nije otisaoleorey je napisao/la:Solari
Ramo brat isposlovo i posr.o Contea.MElloo je napisao/la:Vracamo se u period 2003-2006 sa ludostima koje je perez izvodio dok nije otisaoleorey je napisao/la:Solari
Uistinu je velik

27.10.2020
Ne postoji trener koji moze kontrolisat ovu svlacionicu.Pogotovo jer imaju podrsku u vrhu.leorey je napisao/la:Ramo brat isposlovo i posr.o Contea.MElloo je napisao/la:Vracamo se u period 2003-2006 sa ludostima koje je perez izvodio dok nije otisaoleorey je napisao/la:Solari
Uistinu je velik
Ramosov 12. trener u Realu 

Ostaju mu ti milioni, ali slaba utjeha.sljivo je napisao/la:Luzer stoljeća, službeno.

Noga u Spaniji dan pred svjetsko pa noga u Realu nakon dva mjeseca.

Tesko da je neko ovo mogao predvidjeti, ne znam koja je bila prognoza Policajca?
Pero pokusava da izvuce potez u rangu Zidanea iz rukava, samo sto je sada u pitanju yebeni Santiago Solari.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam šta je Solari radio dosad ali Zidan i nije bio baš neko s kojim se išlo u rizik, znalo se da je ozbiljan. Zidan se školov'o i to ozbiljno i još je autoritet i karizma. Upravo takvi treneri trebaju Realu, ne neki filozofi ala Lopetegi da mu Ramos i kompanija skaču po glavi.
Sve sto je Solari radio je provaljivao se po 3. ligi spanije sa drugim timmom Reala gdje je stopirao razvoj svakog moguceg talenta koji je tamo bio.sljivo je napisao/la:Ne znam šta je Solari radio dosad ali Zidan i nije bio baš neko s kojim se išlo u rizik, znalo se da je ozbiljan. Zidan se školov'o i to ozbiljno i još je autoritet i karizma. Upravo takvi treneri trebaju Realu, ne neki filozofi ala Lopetegi da mu Ramos i kompanija skaču po glavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.