RŠD Velež Mostar

Mostarac12345
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 avg 2024, 13:59

Addo1922 je napisao/la:
11 avg 2024, 13:48
Mostarac12345 je napisao/la:
11 avg 2024, 13:45
Jao opet su pocele price oko Šikala onaj brani šikala ovaj ga napada
Bola dokazano je da momak nema blaze veze to sto je on igrao u juniorima kao Iniesta to je drugo imao je priliku da se dokaze u seniorima nije iskoristio i ćao nema mi sta niko ga hvalit boli me briga sto si mu daidza adze rodjak tetak sta li vec momak nema pojma i gotovo promjenite temuu
Bio je jedan od boljih na Grbavici protiv Intera pa su pohvale izostale. Samo znate kritikovati.
Sta odigro jednu i treba ga ostavit zbog toga je li haj ba prošetaj odigrao frajer 50 utakmica 2 odigrao da valja i nasao mi pricat o Sikalu sta onda pricas na Haskica koji te obradovao 100 puta i sad odigrao da ne valja i odma raskidaj ugovor ne znas drug tumačit igrace
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 11 avg 2024, 14:04

11 avg 2024, 13:59
Addo1922 je napisao/la:
Bola dokazano je da momak nema blaze veze to sto je on igrao u juniorima kao Iniesta to je drugo imao je priliku da se dokaze u seniorima nije iskoristio i ćao nema mi sta niko ga hvalit boli me briga sto si mu daidza adze rodjak tetak sta li vec momak nema pojma i gotovo promjenite temuu
Bio je jedan od boljih na Grbavici protiv Intera pa su pohvale izostale. Samo znate kritikovati.
Sta odigro jednu i treba ga ostavit zbog toga je li haj ba prošetaj odigrao frajer 50 utakmica 2 odigrao da valja i nasao mi pricat o Sikalu sta onda pricas na Haskica koji te obradovao 100 puta i sad odigrao da ne valja i odma raskidaj ugovor ne znas drug tumačit igrace
Ne pljujem ni Haskica ni Sikala ali vi iz OMP pljujete svakog.

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 14:05

Addo1922 je napisao/la:
:clap: :clap:

Golemo je ovo sta pisu za Sikala rod i raja. Ko da je Mbappe **** ti

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 avg 2024, 14:06

Koga ja pljuljem???
Pljuljem odma da ti nabrojim
Bajric
Sikalo
Suljic

Pljuvat cu onog ko je zasluzio Bajrica bi nasao negdje i prebio kako me frajer iritira kad igra sta on zna sta je Velez i kako se treba igrat za Velez ili Suljic pareša

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 11 avg 2024, 14:07

MostarskiVelez je napisao/la:
11 avg 2024, 14:05
Addo1922 je napisao/la:

Niti mi je rod niti raja, nego niste realni. Uzmete zub na jednog igraca pa je on kriv cak i kad ne igra.

Bas ste iskompleksirani.

MostarskiVelez1922
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez1922 » 11 avg 2024, 14:10

Mostarwolf1981 je napisao/la:
11 avg 2024, 11:48
Zaimovic.. here we go again
Naveo sam samo primjer Zaimovic. Uopste on ne mora moze i neko drugi al da je jeftiniji dosta od ove neznalice. Poenta je da ovog treba otjerati vec je sjebo dosta stvari, sjebat ce jos vise ako mu se pruzi sansa
⚜️⚜️⚜️Dok se ljiljan nad Neretvom vije,
Znaj da Bošnjak pao nije! ⚜️⚜️⚜️

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 14:11

Addo1922 je napisao/la:
11 avg 2024, 14:07

Niti mi je rod niti raja, nego niste realni. Uzmete zub na jednog igraca pa je on kriv cak i kad ne igra.

Bas ste iskompleksirani.

Nije on jedini problem. Recimo Bajric je jos gori. Kao i Mujan. Ili recimo ovaj Mehremic. Sikalo je bolji od njih.

Ali nije dovoljno dobar, los je igrac jednostavno.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 14:11

Da Bog da nam Sikalo bio najveci problem. Bezveze uzimate dijete u usta, ovakav kakav jeste sada je ubjedljivo nas najbolji U21 igrac, a sinoc su trojica dobila priliku prije njega i pokazala apsolutno nista.

Okanite se djeteta, makar je sportista i kulturan, prizeman, sutra da mu kazes da ide on ce otici nece praviti problem. Imamo mi puno, puno, puno vecih problema od U21 igraca trenutno.

Dovedi boljeg igraca i igrat ce ti umjesto Sikala. Radnik iz Bijeljine je doveo igraca s 18 godina, 32 utakmice u 2. HNL i 3 gola i 4 asistencije. Ko nam je branio da ga uzmemo? I to u ekipi koja je umalo usla u 1. HNL.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 11 avg 2024, 14:12

Kad Bulic i Kadric brane Kevelja zivotom na drustvenim mrezama sve ti je jasno. Ostalo bezveze raspravljate.
2016 here we come.

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 avg 2024, 14:13

11 avg 2024, 14:11
Addo1922 je napisao/la:
11 avg 2024, 14:07

Bas ste iskompleksirani.

Nije on jedini problem. Recimo Bajric je jos gori. Kao i Mujan. Ili recimo ovaj Mehremic. Sikalo je bolji od njih.

Ali nije dovoljno dobar, los je igrac jednostavno.
Potpuno se slazem

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 11 avg 2024, 15:00

Velez bi najbolje bilo da se sansa da Merzicu da vodi prvi tim, ovo sto smo gledali do sad nije da je lose nego je ocajno. Ne treba dzabe placat trenera masno a da ne pravi neku razliku.
Drugo, treba biti realan i reci da je igracki kadar Veleza za ovu sezonu prelos ako se nesto u medjuvremenu ne promjeni.

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 11 avg 2024, 15:20

Addo1922 je napisao/la:

Isto kao sto je golemo kolika ste vi gomila kompleksasa koji cim otvore oci cekaju da popljuju nekog od mostarske raje. Nasli ste da blatite igraca koji nije ni usao u igru, a imate 100x vecih problema. Eto neka vam valjaju caici i lausi, daleko cete dogurati s njima. Kao i sinoc.
I cudite se sto se u Velezu svega naprimalo, kad su navijaci ista bagra.

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 11 avg 2024, 15:22

Djeci se 10 km naplacuje ulaznica nek vas bude sram i stid upravo svako dijete ima san da ode na utakmicu skuplja pare da samo dodje na utakmicu u svakog kluba u ligi djeci je 2 km ulaznica samo kod nas 10 km jos se ljudi žalilo na ovo da se sinoc djeci placivalo 10 km

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 11 avg 2024, 15:26

Najbolje igrace vam je skautirao i doveo Ibro Rahimic, na njegovim igracima, ste ostvarili najvece uspjehe poslije rata.
Nazalost takvog znalca za mladje igrace, je jako tesko naci u nasoj ligi. Ipak jos se ima fore dovesti par dobrih igraca, i uci jace u nastavak sezone..

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 11 avg 2024, 15:27

Vjerujem da ima masa stvari i problema koji su od nas napravili ovaj jad i čemer koji gledamo ali ono što običan navijač vidi je potpuno pogubljeni trener čije izjave najbolje oslikavaju u kakvom je stanju ovaj tim..pored činjenice što vjerovatno ne poznaje dobro ni jezik, on jasno nama poručuje da se ne treba previše nadati iako ruku na srce ima skoro pa istu zadnju liniju kao i prošle godine i zvuči nestvarno kada kaže da to treba još tražiti. Nikakve emocije, više liči na nekog statistu iz partizanskih filmova koji je glumio nekog švabu logističara nego čovjeka koji je došao u fudbalski klub da razmrda malo ekipu koja je pogubljenija nego prije njega.. iskreno me strah, ne kvaliteta tima koji je takav kakav je i mislim da nije toliko crn, koliko nekakvih Zvonića i likova na pozicijama koji će očigledno ukopati stabilan Velež neznanjem i amaterizmom.. jučer gledajući utakmicu uopšte ne vidiš linije u ekipi, ko šta igra i šta treba da radi, totalna konfuzija, nemoć..ljudi nas trebali masakrirati a trener kaže trebalo je biti neriješeno, on nije ni gledao utakmicu

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 avg 2024, 15:54

Samo je Sturm jos jednom dokazao da je defanzivna rupa, kod gola za 1-1 prodje Odinaka pored njega kao da ne postoji na terenu.

Jedini su sinoc Orec i Mlinaric bili na nivou, ostalo 0 bodova.

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 11 avg 2024, 16:09

Da su zadrzali Klafa sve bi drugacije bilo... previse turbulencija je bespotrebno prouzrokovano.

Jeftinije je bilo ispuniti Klafove zelje nego ovaj cirkus koji se trenutno dogadja.

Ne vjerujem da ga se nije moglo zadrzati, ne vjerujem da je trazio nesto nemoguce.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 16:19

Addo1922 je napisao/la:
11 avg 2024, 16:09
Da su zadrzali Klafa sve bi drugacije bilo... previse turbulencija je bespotrebno prouzrokovano.

Jeftinije je bilo ispuniti Klafove zelje nego ovaj cirkus koji se trenutno dogadja.

Ne vjerujem da ga se nije moglo zadrzati, ne vjerujem da je trazio nesto nemoguce.
Ne bi mogao dovesti igrace menadzera koji su predsjednika privatno ucijenili, a onda bi na privatnom planu imao probleme.

Ovako je zrtvovao Velez i zastitio sebe. Isto kao kad je trazio da se pusti Zrinjski u Evropu. Iskljucivo sebi bitan, sve ovo sto radi je cista samopromocija, njemu puno vise znaci titula predsjednik Veleza nego sto nama znaci on kao predsjednik.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 11 avg 2024, 17:03

killafrommanilla je napisao/la:
11 avg 2024, 16:19
Addo1922 je napisao/la:
11 avg 2024, 16:09

Ne bi mogao dovesti igrace menadzera koji su predsjednika privatno ucijenili, a onda bi na privatnom planu imao probleme.

Ovako je zrtvovao Velez i zastitio sebe. Isto kao kad je trazio da se pusti Zrinjski u Evropu. Iskljucivo sebi bitan, sve ovo sto radi je cista samopromocija, njemu puno vise znaci titula predsjednik Veleza nego sto nama znaci on kao predsjednik.
Majstore ta faza je prosla, svi se slazemo. Svi vidimo sta i kako.

Ali sada moramo naci adekvatnu zamjenu, koga? Steta je sasvim OK prijedlog ali nije realan.

Imamo li 3-4 alterantive?

Mozda bolje da o tome pricamo da pomognemo klubum svi se slazemo da je vakat dosao.

Treba nam mocan poduzetnik u Mostaru koji ima veze sa svim politickim strukturama (kao sto je imao Hasic i kao sto ima Kevelj).

Sada ko je ta osoba ja stvarno ne znam. Za sportskog direktora mozda Dzemila? Zasto ne. Cestit, posten, vrijedan.

Spominjati ove ostale trenere,igrace,fizioterapeute, pomocnike sve to pada u vodu i sve je to privremeno rijesenje. Mora se prvo "glava" skinuti za ostalo ce mo lahko. A inace znate sta je jos problem? Ova uprava ce da spasi sebe dovesti 5-6 igraca nagomilat ce ugovora i opet cemo biti u **** sranju a pitanje je ako ce im uopste pomoci i spasiti mjesto u BIHPL.

Ova ekipa sto sada imamo 100% nece ostati u BIHPL. Definitivno jer nema 4 gori ekipa od nas.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 11 avg 2024, 17:10

Ma dok je ovaj predsjednik ne mozemo ispasti. Mozemo se uvijek spasiti kao Zeljo, ostaviti klub na milost i nemilost Vici i Vladi Jagodicu da nas kupljeni bodovi ostave u ligi. A to je za mene gore nego casno i posteno ispasti.

Mozda je rjesenje presjeci vezu izmedju Kevelja i Rahimica za pocetak? Rahimic stvarno djeluje kao ok lik i neko ko i nije iskvaren. Njegov ostanak u UO bi nam mogao donijeti dobrog dosta, samo se trebamo rijesiti Kevelja

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.