Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Sto ce vam Nasri?
Citam ja sinoc kako nasri govori novac mu nije bitan bitno mu jesamo da igra fudbal i osvaja trofeje a ode u city hahha ali mozda sledece sezone i city osvoji premier liguMartex je napisao/la:Samir Nasri bi ovim potezom u najmanju ruku ispao glupmeho-medo je napisao/la:Cini se da ste izgubili bitku za nasria
Manchester City navodno je sve već dogovorio s Arsenalom te im ostaje još samo s Nasrijem dogovoriti tjednu plaću. Francuskog veznjaka će platiti oko 22 milijuna €
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ma nadam se da nece preci jer bi me pravo razocarao, a City nece ni za 92469241 godina osvojiti EPLmeho-medo je napisao/la:Citam ja sinoc kako nasri govori novac mu nije bitan bitno mu jesamo da igra fudbal i osvaja trofeje a ode u city hahha ali mozda sledece sezone i city osvoji premier liguMartex je napisao/la:Samir Nasri bi ovim potezom u najmanju ruku ispao glupmeho-medo je napisao/la:Cini se da ste izgubili bitku za nasria
Manchester City navodno je sve već dogovorio s Arsenalom te im ostaje još samo s Nasrijem dogovoriti tjednu plaću. Francuskog veznjaka će platiti oko 22 milijuna €

To se i ja pitamOTNYS_YNWA je napisao/la:Sto ce vam Nasri?

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Ma kakav City, neće oni prvenstvo osvoiti dok im je mancini trener
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Brown u Sunderlandu na lijecnickom pregledu.
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 4,00.html?
http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 4,00.html?
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
majestic24 je napisao/la:S 36 godina na leđima Paul Scholes je ovoga ljeta odlučio reći zbogom nogometu
Bilo mu je vrijeme kako god okreneš...
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Brown na medicinskom pregledu u Sunderland-u. Samo ih se rijesi Fergie! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Iako su me nervirali maximalno opet mi ih je zao i njega i O'Shea, 100 godina su u klubu jbghaxonja je napisao/la:Brown na medicinskom pregledu u Sunderland-u. Samo ih se rijesi Fergie!

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Znas kako Fergie rece jednom... U fudbalu nema mjesta za sentimentalnostMartex je napisao/la:Iako su me nervirali maximalno opet mi ih je zao i njega i O'Shea, 100 godina su u klubu jbghaxonja je napisao/la:Brown na medicinskom pregledu u Sunderland-u. Samo ih se rijesi Fergie!

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Pozivajuci se na medije,Manchester United i Inter Milan ce se boriti za Bayernovog veznjaka Bastiana Schweinsteigera...
Schweinsteiger je vec dugo vremena jedna od glavnim meta predsjednika Intera Massimo Morattija,koji bi zelio dovesti Njemca u Italiju.
Sada dolaze vijesti kako i sef Uniteda Sir Alex Ferguson zeli dovesti Bayernovu zvijezdu,te bi bio voljan ponuditi £30 m kako bi dobio usluge 26-godisnjaka.Ferguson ocajnicki trazi zamjenu za Scholesa koji je se penzionisao na kraju sezone.
Tako Daily Star pise kako bi Ferguson bio voljan ponuditi i Dimitra Berbatova te dodati £17 m sto misli da bi bilo dovoljno da se ubijede celnici Bayerna.
Takodjer predsjednik Real Madrida,veliki Florento Perez je zaljubljenik u igre Schweinsteigera,ali Madridjani su vec potpisali dva vezna igraca,Hamita Altintopa i Nuri Sahina.
Schweinsteiger je vec dugo vremena jedna od glavnim meta predsjednika Intera Massimo Morattija,koji bi zelio dovesti Njemca u Italiju.
Sada dolaze vijesti kako i sef Uniteda Sir Alex Ferguson zeli dovesti Bayernovu zvijezdu,te bi bio voljan ponuditi £30 m kako bi dobio usluge 26-godisnjaka.Ferguson ocajnicki trazi zamjenu za Scholesa koji je se penzionisao na kraju sezone.
Tako Daily Star pise kako bi Ferguson bio voljan ponuditi i Dimitra Berbatova te dodati £17 m sto misli da bi bilo dovoljno da se ubijede celnici Bayerna.
Takodjer predsjednik Real Madrida,veliki Florento Perez je zaljubljenik u igre Schweinsteigera,ali Madridjani su vec potpisali dva vezna igraca,Hamita Altintopa i Nuri Sahina.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- majestic24
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Pozivajuci se na medije,Manchester United i Inter Milan ce se boriti za Bayernovog veznjaka Bastiana Schweinsteigera...
Kakve igre allaha ti...balvan ili svinjcek na terenu-jedno te isto s.ranje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
haxonja je napisao/la:Brown na medicinskom pregledu u Sunderland-u. Samo ih se rijesi Fergie!
Upravo tako nema emocija i kada je dodje do rastanka tu je Fergie na nivou. Nisam ocekivao da ce O'Shea prodati jer on je back up stalno bio i trebao biti. Brown,Gibson, Evans, Obertan pa i Berba sve to moze.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Znas kako Fergie rece jednom... U fudbalu nema mjesta za sentimentalnostMartex je napisao/la:
Iako su me nervirali maximalno opet mi ih je zao i njega i O'Shea, 100 godina su u klubu jbgI meni ih je malo zao, zapravo cak se nadam se da ce O'Shea ostat
Tako to ide, i puno bolji su napustali...
Manchester United Prepare £35m Bid as Inter Hint at Sneijder Exit ILI Nasri! Kakav bi to tim bio haranje EPL bez problema.
Arsenal's Samir Nasri to tell Arsene Wenger he wants to leave after £20m Manchester United bid - report
The Premier League champions reportedly made their move for the France international two weeks ago, with Sir Alex Ferguson keen to find a replacement for the retired Paul Scholes
Samir Nasri will tell Arsenal manager Arsene Wenger that he wants to leave, with Manchester United already having submitted a £20 million bid for the France international, according to a report in The Times.
The 24-year-old only has a year left on his current contract at the Emirates and is due to meet Wenger on Thursday.
The Gunners have already offered Nasri a new reported £90,000-a-week five-year deal to try and convince him to stay, but the Frenchman is expected to reveal that he wants to leave.
Nasri is attracting interest from Europe’s elite sides, with the likes of Chelsea and Manchester City, as well as United, among those chasing his signature.
With the signings of David De Gea, Phil Jones and Ashley Young already secured, Sir Alex Ferguson is now looking to fill the creative midfielder void left by Paul Scholes’ retirement, and is seemingly confident of securing a deal for the France international.
With David Gill away on holiday, any deal could take some time, however, with Arsenal unlikely to make the process easy.
Arsene Wenger has already stated that he would not sell Nasri to United, but the prospect of losing one of his star players for nothing in 12 months' time could force him into a deal.
United’s need for a central midfielder was highlighted by coach Rene Meulensteen’s comments that Inter star Wesley Sneijder would "fit perfectly" at the club, although The Times report that Nasri is the Old Trafford outfit’s No.1 target.
With the potential arrival of the 24-year-old Frenchman and the addition of Ashley Young already, United will have a number of attacking options out wide, which the Times believes will cast further doubt on Nani’s future.
The Portuguese winger Nani has been linked with a move away from Old Trafford this summer, but it is thought that Ferguson sees him having an important role at the club, despite seeing his place taken by the returning Antonio Valencia towards the end of the season.
The Premier League champions reportedly made their move for the France international two weeks ago, with Sir Alex Ferguson keen to find a replacement for the retired Paul Scholes
Samir Nasri will tell Arsenal manager Arsene Wenger that he wants to leave, with Manchester United already having submitted a £20 million bid for the France international, according to a report in The Times.
The 24-year-old only has a year left on his current contract at the Emirates and is due to meet Wenger on Thursday.
The Gunners have already offered Nasri a new reported £90,000-a-week five-year deal to try and convince him to stay, but the Frenchman is expected to reveal that he wants to leave.
Nasri is attracting interest from Europe’s elite sides, with the likes of Chelsea and Manchester City, as well as United, among those chasing his signature.
With the signings of David De Gea, Phil Jones and Ashley Young already secured, Sir Alex Ferguson is now looking to fill the creative midfielder void left by Paul Scholes’ retirement, and is seemingly confident of securing a deal for the France international.
With David Gill away on holiday, any deal could take some time, however, with Arsenal unlikely to make the process easy.
Arsene Wenger has already stated that he would not sell Nasri to United, but the prospect of losing one of his star players for nothing in 12 months' time could force him into a deal.
United’s need for a central midfielder was highlighted by coach Rene Meulensteen’s comments that Inter star Wesley Sneijder would "fit perfectly" at the club, although The Times report that Nasri is the Old Trafford outfit’s No.1 target.
With the potential arrival of the 24-year-old Frenchman and the addition of Ashley Young already, United will have a number of attacking options out wide, which the Times believes will cast further doubt on Nani’s future.
The Portuguese winger Nani has been linked with a move away from Old Trafford this summer, but it is thought that Ferguson sees him having an important role at the club, despite seeing his place taken by the returning Antonio Valencia towards the end of the season.
Zašto ti @haxonja ne pokušaš da preneseš svojim riječima ono što pročitaš po (engleskim) medijima?
Ovo nema smisla, niti bi trebalo ličiti na forum.
Mogu shvatiti da ponekad preneseš neku vijest, ali ovo što ti konstantno radiš, nije ono što priliči jednom forumu.
Priznaj, da svako od nas može prenositi ono što pročita (tkz.c/p), bit foruma je nešto sasvim drugo.
@Valencia, vrati se!
Mogu shvatiti da ponekad preneseš neku vijest, ali ovo što ti konstantno radiš, nije ono što priliči jednom forumu.
Priznaj, da svako od nas može prenositi ono što pročita (tkz.c/p), bit foruma je nešto sasvim drugo.
@Valencia, vrati se!

Vom Jäger zum Gejagten
Iskreno da ti kazem mrsko mi kucati tj. prekucavati tekst, ovo je informacija koja je vec poznata javnosti i samo iznosim nove detalje sto su se pojavili u medijima. Da ja sada pisem "Kako ce Nasri zahtjevati da ide u United" i kraj svega jer nema smisla da cijeli ili vecinu teksta pisem, nego objavim ovako nesto sto sam nasao i tko zeli neka cita..geronimo je napisao/la:Zašto ti @haxonja ne pokušaš da preneseš svojim riječima ono što pročitaš po (engleskim) medijima?
@Valencia, vrati se!
Pogledaj malo bolje moje postove pa mozes da vidis da nije sve u kopiranju stranih tekstova, jest dobrim dijelom ali nije u potpunosti.
Mislim ja ti smetam sto prenosim neke novosti ili traceve iz medija, a ne tamo pojedini provokatori. Ovaj forum se zasniva na provokacijama i nista vise. Nemas puno kvalitetnih diskusija nego gleda se kako ce ko kome zatjerati. Ako ti smeta moje objave stavi me na ignore, jer dosta je gluposti i nebuloza na ovom forumu mozda su i ove moje ali nisu sigurno velike kakvih ima.

- Sexmachineboy
- Kontakt:
Nisam ja pisao tekst.majestic24 je napisao/la: Kakve igre allaha ti...balvan ili svinjcek na terenu-jedno te isto s.ranje.

Švajni u Inter, nama Sneijder i to je to.

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Provokatori se redovno "uništavaju", druga je stvar što ponovo dolaze sa drugim acc.haxonja je napisao/la: Mislim ja ti smetam sto prenosim neke novosti ili traceve iz medija, a ne tamo pojedini provokatori.
Pretežno. Ali isto tako nije poželjno da se jedna tema zasniva na nekoj vrsti bloga.haxonja je napisao/la: Ovaj forum se zasniva na provokacijama i nista vise.
Istina, zato ne trebate tjerati sa teme @Valenciu i njemu slične.haxonja je napisao/la:Nemas puno kvalitetnih diskusija nego gleda se kako ce ko kome zatjerati.
Ne mogu te staviti na ignore iz jednostavnog razloga. Ko će ti onda brisati postove.haxonja je napisao/la: Ako ti smeta moje objave stavi me na ignore, jer dosta je gluposti i nebuloza na ovom forumu mozda su i ove moje ali nisu sigurno velike kakvih ima.

Uživaj u nadi da si ovu opasku dobronamjerno shvatio.
Vom Jäger zum Gejagten
A sto jednostavno ne pustimo i da ljudi stavljaju vijesti od Man Utd pa makar one bile i C/P, i pustimo ko hoce nek vodi razgovore o nekoj temi vezanoj za United, ima ljudi koji dodju ovdje da procitaju vijesti o Unitedu da nebi trazili po ostalim novinama i netugeronimo je napisao/la:Zašto ti @haxonja ne pokušaš da preneseš svojim riječima ono što pročitaš po (engleskim) medijima?
@Valencia, vrati se!

Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Nemam namjeru da se pretjerano miješam, al' jedna preporuka za @haxonju.
Dakle, umjesto da kopiraš cijelu vijest na engleskom, i postaš je ovdje, bolje bi bilo kada bi kopirao samo link stranice sa koje dolazi vijest, i ispod, u kratkim crtama, napisao o čemu se radi.
Primjer: ''United je zainteresovan za Pastorea, i procjenjuje se da bi mogao koštati oko 50 miliona funti.''
Nešto u tom smislu.
Bar ja ovako radim, a ako ti nećeš, Bože moj.
Dakle, umjesto da kopiraš cijelu vijest na engleskom, i postaš je ovdje, bolje bi bilo kada bi kopirao samo link stranice sa koje dolazi vijest, i ispod, u kratkim crtama, napisao o čemu se radi.
Primjer: ''United je zainteresovan za Pastorea, i procjenjuje se da bi mogao koštati oko 50 miliona funti.''
Nešto u tom smislu.

Bar ja ovako radim, a ako ti nećeš, Bože moj.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.