Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
tuzlak135 je napisao/la:nemoj misliti da i rahmanovica nije niko gurao, i on i njegov stariji buraz su imali pozadinu (jest da je mladji bolji od starijeg)!!!! sad prati koliko ce se naigrati u pazaru;) ako ove sezone ubise 5 minuta u prvom timu onda pljuj po legendama a ovako nemoj napamet pricati. jos samo da maknu musica i jusufovica i niko sretniji od mene
a dok je takvih ko sto si ti i neceJTS je napisao/la:Zato tebi nije nestalo materijala, čim ne možeš odj*bat' s ove teme.
Kakvih se sve gluposti može pročitati, ovaj moj prijedlog će još ispasti najinteligentniji. Uostalom, da ja to možda nekog nisam uvrijedio, ili pak ti imaš nešto protiv premijerligaša iz Srebrenika.djulba je napisao/la:Mogao bi ti zaraditi BAN za maltretiranje.savatihotece je napisao/la:Ja sam vam dao odličan prijedlog da kupite FK gradinu i imate premijerligaša. Promijenite joj ime u FK Sloboda i to je to. Jbg al vi neozbiljni, trošite pare na utakmice u Sanskom most itd.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga mi nemamo para za kupit tekmu, pa vjerovatno trazimo neke sudije koje ce biti koliko toliko pravedne ...razumijem na domacinsko sudjenje ebiga uvjek se progleda kroz prste domacinu u nekim situacijama, ali nemoj brate klanja gostujuce ekipe ebiga valja i prevalit put recimo nekom dole iz hercegovine do krajnine ili obratno i onda ga sudije kolje citavu tekmu
Odrasti.green je napisao/la:a dok je takvih ko sto si ti i neceJTS je napisao/la:Zato tebi nije nestalo materijala, čim ne možeš odj*bat' s ove teme.
malo kulture sine ne bi bilo od viskaJTS je napisao/la:Odrasti.green je napisao/la:a dok je takvih ko sto si ti i neceJTS je napisao/la:Zato tebi nije nestalo materijala, čim ne možeš odj*bat' s ove teme.
bio je vec prijedlog slican tvom...trebali smoi promijenit ime u FK zeljeznicar....ali zbog silnih brukanja u evropi od strane slovenaca,bugara i dragi Bog zna,koga sve ne..odustalo se od toga....mada je i dalje aktuelan opcija da se posalje pismo velikom BABI da zamoli ove jazavce iz UEFA da prestanu maltretirat skretnicare ili da se istupi iz svih buducih predkola raznih kupova u slucaju da neki tim plavim gigantima zabije vise od 4 gola za jedno poluvrijeme....mislim da je prijedlog sasvim razuman a i prestace brukanje drzave gdje god da se ovi giganti pojave...ziviosavatihotece je napisao/la:Ja sam vam dao odličan prijedlog da kupite FK gradinu i imate premijerligaša. Promijenite joj ime u FK Sloboda i to je to. Jbg al vi neozbiljni, trošite pare na utakmice u Sanskom most itd.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga mi nemamo para za kupit tekmu, pa vjerovatno trazimo neke sudije koje ce biti koliko toliko pravedne ...razumijem na domacinsko sudjenje ebiga uvjek se progleda kroz prste domacinu u nekim situacijama, ali nemoj brate klanja gostujuce ekipe ebiga valja i prevalit put recimo nekom dole iz hercegovine do krajnine ili obratno i onda ga sudije kolje citavu tekmu
savatihotece je napisao/la:Ja sam vam dao odličan prijedlog da kupite FK gradinu i imate premijerligaša. Promijenite joj ime u FK Sloboda i to je to. Jbg al vi neozbiljni, trošite pare na utakmice u Sanskom most itd.SaltCityAttack je napisao/la:ebiga mi nemamo para za kupit tekmu, pa vjerovatno trazimo neke sudije koje ce biti koliko toliko pravedne ...razumijem na domacinsko sudjenje ebiga uvjek se progleda kroz prste domacinu u nekim situacijama, ali nemoj brate klanja gostujuce ekipe ebiga valja i prevalit put recimo nekom dole iz hercegovine do krajnine ili obratno i onda ga sudije kolje citavu tekmu
aa dnevnica lagano kapa..MakeTZ je napisao/la:Ubrzani radovi na Stadionu Tušanj !
[youtube][/youtube]
Dolazi vam mrtva carsijaHzSM je napisao/la:Jeste li spremni za sutra,da odmah znate nema jeftinih bodova.
Jesi ti hordaš?HzSM je napisao/la:Jeste li spremni za sutra,da odmah znate nema jeftinih bodova.
ja kako znam Sloboda sutra igra s Podgrmecom ne sa sarajevomHzSM je napisao/la:Jeste li spremni za sutra,da odmah znate nema jeftinih bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.