La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Sad tek vidim da Valencia ima 8 remija u 10 utakmica 

- hule_barca
- Kontakt:
Romario 1994. valjdaBlejzer10 je napisao/la:Ne pamtim ko je zabio zadnji hat trick u klasiku jos od Messija

Mes Que Un Club
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogli su Hazarda vala dovesti ako ništa, bolji je od svega što imaju sadsljivo je napisao/la:Cijenu da imaš Ronalda 10 godina moraš nekako platiti. Ne može se odmah nastaviti isto. Greška je jedino i mene je začudilo što Pero nije radio na dovođenju velike zvijezde. Vjerovatno nisu dostupne jer obje igraju za PSG.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I da dovedu ne znam koga trenutno bi prolazili kroz isti period jer ne možeš zamijeniti trenera, pogotovo ako drugačije gleda na igru još je i neiskusan, i Ronalda a da se ništa ne desi.
Trener je sinoć taktički pogriješio, suprostavio je istu formaciju Barsi a koja je uiganija 100 puta bolje u njoj i stari lisac Valverde ga je dobro sačeko na volej. Jbg, neiskusan, to se plaća al da ima ideju i ono šta hoće igrati ima. Malo je takvih trenera i oni hodaju po ivici provalije jer takve ideje je teško sprovesti a pogotovo je to teško ako treba brzo uraditi. Neki taktičar bi puno bolje prošao, ali bi ga za godinu, dvije tjerali **** motkom jer Real protiv Levantea radi ziherašstva i stabilnosti stoji bunker i ima 10 šuteva na gol. Veoma je teško biti trener Real Madrida, mislim najteže, i najteža odluka u svijetu fudbala je ta.
Trener je sinoć taktički pogriješio, suprostavio je istu formaciju Barsi a koja je uiganija 100 puta bolje u njoj i stari lisac Valverde ga je dobro sačeko na volej. Jbg, neiskusan, to se plaća al da ima ideju i ono šta hoće igrati ima. Malo je takvih trenera i oni hodaju po ivici provalije jer takve ideje je teško sprovesti a pogotovo je to teško ako treba brzo uraditi. Neki taktičar bi puno bolje prošao, ali bi ga za godinu, dvije tjerali **** motkom jer Real protiv Levantea radi ziherašstva i stabilnosti stoji bunker i ima 10 šuteva na gol. Veoma je teško biti trener Real Madrida, mislim najteže, i najteža odluka u svijetu fudbala je ta.
anonymousHD je napisao/la:Ne odnosi se ovo samo na večerašnju utakmicu, nije ovo prvi kiks ove sezone, pogledaj i ostale utakmice, gdje fali gol, gdje je Ronaldo uvijek bio taj koji povuće, o tome se radi.Mokes je napisao/la:S Ronaldom su gubili 5-0 na CN- i 0-4 na SB-u, ali eto da su večeras imali Ronalda, uzeli bi glatko Barcu. Kakvi mitovi se stvarajuSaurman je napisao/la:Ovi rezultati Reala samo pokazuju koliko su ovisli o Ronaldu a ne o Modriću,Baleu,Banzemi itd.
Kompletan Real je baš loš, jedan igrač pa makar bio on i Messi ne bi mogao puno promijeniti.
Pričalo se Modrić, Kroos, ovaj onaj, svi bitniji od Ronalda, ali ovi kiksovi su pokazali ko je ustvari bio najvažniji za klub godinama.
Napisao si komentar kao da je Real svake sezone osvajao titule u Primeri i kao da se ovakve stvari Realu nisu događale godinama unazad pa im sad toliko fali Ronaldo, a zapravo su za njegovo vrijeme osvojili samo 2 titule Primere

Neke od utakmica prošle sezone:
Real - Barcelona 0-3; Ronaldo 0 golova
Real - Villareal 0-1; Ronaldo 0 golova
Girona - Real 2-1; Ronaldo 0 golova
Real - Betis 0-1; Ronaldo 0 golova
Atletico - Real 0-0; Ronaldo 0 golova
Atletic Bilbao - Real 0-0; Ronaldo 0 golova
Celta - Real 2-2; Ronaldo 0 golova
Levante - Real 2-2; Ronaldo 0 golova
Fali njima Ronaldo ali daleko od toga je da bi on nešto posebno promjenio. Barca ih je gazila i sa njim i bez njega i to je jedina istina

Je, godinama unazad. 4-2-4 se nije desilo u historiji kluba. Ali okanit se Ronalda. Znaju i ovi igrati (osim Benzeme) ali su smradovi jednostavno.
Perez je za 4 mjeseca prvo uništio špansku selekciju, a sad i ekipu koja je osvojila 3 LP zaredom
Lopea mi pomalo i žao, Florentino se poigrao sa njim i njegovom trenerskom karijerom kao malo ko
kakav dušman grob te ne yebo, šta mu uradi
hajd što je zbog njega proglašen za veleizdajnika države i više nikad nece biti selektor Španije, ali što više nece moci naci trenerskog angažmana u Španiji, bar ne u nekim u nekim ozbiljnijim premierligaškim klubovima.

Lopea mi pomalo i žao, Florentino se poigrao sa njim i njegovom trenerskom karijerom kao malo ko

- anonymousHD
- Kontakt:
Sve zavisi, kako tvoj mozak to procesuira.Petardaa je napisao/la:Napisao si komentar kao da je Real svake sezone osvajao titule u Primeri i kao da se ovakve stvari Realu nisu događale godinama unazad pa im sad toliko fali Ronaldo, a zapravo su za njegovo vrijeme osvojili samo 2 titule Primere![]()
Ja kažem da dok je bio Ronaldo tu, Real Madrid nije imao ovakvu krizu. 5 poraza u 7 utakmica, samo 1 pobjeda. Ti si dobar s podacima, je li se to desilo od 2009 godine? Je li se desilo da klub ovoliko ne postigne gol?
Kiksalo se svake godine, kiksaju svi, ali se baš i nije ovoliko kiksalo u kratkom periodu. Ne kažem da bi sve dobili s Ronaldom, ali 1-2 utakmica bi dobili sigurno na njegovoj kvalitet i sjajnu realizaciju, koja brat bratu fali puno.
anonymousHD je napisao/la:Sve zavisi, kako tvoj mozak to procesuira.Petardaa je napisao/la:Napisao si komentar kao da je Real svake sezone osvajao titule u Primeri i kao da se ovakve stvari Realu nisu događale godinama unazad pa im sad toliko fali Ronaldo, a zapravo su za njegovo vrijeme osvojili samo 2 titule Primere![]()
Ja kažem da dok je bio Ronaldo tu, Real Madrid nije imao ovakvu krizu. 5 poraza u 7 utakmica, samo 1 pobjeda. Ti si dobar s podacima, je li se to desilo od 2009 godine? Je li se desilo da klub ovoliko ne postigne gol?
Kiksalo se svake godine, kiksaju svi, ali se baš i nije ovoliko kiksalo u kratkom periodu. Ne kažem da bi sve dobili s Ronaldom, ali 1-2 utakmica bi dobili sigurno na njegovoj kvalitet i sjajnu realizaciju, koja brat bratu fali puno.
Nije do Ronalda, vec do pada Kroosa i Modrica, stubova Madrida godinama unazad. Sasvim logicno i normalno s obzirom na godine i osvojene titule. Desilo se to isto i Barceloni. Jer pored njih je i Morata izgledao ko Suarez, zabijao kad je stigao, kad ti stvore ljudi x prilika.
Jucer bi Madrid s onakvim pristupom dobio 5 komada i da je Ronaldo igrao.
Treba reci i da se Modric tesko nosi sa bremenom najboljeg nogometasa svijeta.
Bez veznog reda ne dobijas i ne osvajas nista. Barcelona je to najbolje pokazala u LP. Messi je igrao za trojicu u Ligi zadnje 3 godine.
27.10.2020
Kapiten Reala prsima loptu prima kao zadnji igrač pored dva igrača Barce
O čemu pričamo, kakav Rona kakvi bakrači
Zar tako o modernom Maldiniju i kapitenu crvene furijeBlejzer10 je napisao/la:Kapiten Reala prsima loptu prima kao zadnji igrač pored dva igrača Barce

Decko, pripazi malo šta pišeš

Ja nisam rekao da to nije tačno nego da ni sa Ronaldom nisu bili nešto posebno uspješni po broju titula u Primeri. Čitaj malo boljeanonymousHD je napisao/la:Sve zavisi, kako tvoj mozak to procesuira.Petardaa je napisao/la:Napisao si komentar kao da je Real svake sezone osvajao titule u Primeri i kao da se ovakve stvari Realu nisu događale godinama unazad pa im sad toliko fali Ronaldo, a zapravo su za njegovo vrijeme osvojili samo 2 titule Primere![]()

A na kraju krajeva, sve ove iste klubove koje Real nije pobjedio na početku ove sezone nisu pobjedili ni prošle sa Ronaldom. Čak su doživili i napredak u odnosu na prošlu jer su ove sezone pobjedili Gironu u gostima, a prošle sezone su sa Ronaldom izgubili 2-1. Doduše i izgubili su 1 bod jer su protiv Levantea igrali prošle sezone 1-1 i 0-0, a ove sezone su izgubili 1-2. Protiv Barce izgubili 0-3, a sada 5-1. Protiv Bilbaoa igrali 0-0 isto kao i ove sezone, protiv Atletica igrali 0-0 i 1-1, a ove sezone isto 0-0. Protiv Seville izgubili 3-2, a sada 3-0. Doduše, Ronaldo nije igrao protiv Seville ni prošle sezone.
Ali ajmo sad ozbiljno, kome će biti bitno nakon 3 osvojene LP igrati protiv npr. nekog tamo Levantea

Nije kome ce biti bitno igrati protiv Levantea nakon 3 osvojene LP, vec pad Rejala traje vec vise od 2 godine i to je cinjenica. Nije ovo odjednom. PA prosle godine ih Leganes izbacio iz kupa na Bernabeu. Taj dan je Zidane odlucio da ce pametno napustiti ekipu na kraju sezone.
U LP je bio zadnji trzaj koji je Zidane izvukao, iako su losiji bili od Bayerna pa i Juventusa, prosli su na srecu ( ili sudijama) kako god.
Jer u zadnje 2 sezone odigrali su dobro 15ak utakmica gdje su bas izdominirali ( bilo je dovoljno za LP), ostalo je bilo ocajno, gdje ih je slabiji protivnik nerijetko i razbijao na Bernabeu (citaj Betis, Las Palmas). Slicno se desavalo i Barceloni kad su pali Xavi i Iniesta. Nisu bili konstantni.
U LP je bio zadnji trzaj koji je Zidane izvukao, iako su losiji bili od Bayerna pa i Juventusa, prosli su na srecu ( ili sudijama) kako god.
Jer u zadnje 2 sezone odigrali su dobro 15ak utakmica gdje su bas izdominirali ( bilo je dovoljno za LP), ostalo je bilo ocajno, gdje ih je slabiji protivnik nerijetko i razbijao na Bernabeu (citaj Betis, Las Palmas). Slicno se desavalo i Barceloni kad su pali Xavi i Iniesta. Nisu bili konstantni.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"Mislim da zaslužujem Zlatnu loptu ove godine, sanjam da je osvojim šesti put čime bih pretekao Lionela Messija", istakao je Ronaldo.

Btw, popiša se momčina po Perezu samo tako.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Samo je Bayern bio bolji prošle sezone. Za Juve je mislim suvišno govoriti, na svom stadionu su trebali sedam primiti.leorey je napisao/la:Nije kome ce biti bitno igrati protiv Levantea nakon 3 osvojene LP, vec pad Rejala traje vec vise od 2 godine i to je cinjenica. Nije ovo odjednom. PA prosle godine ih Leganes izbacio iz kupa na Bernabeu. Taj dan je Zidane odlucio da ce pametno napustiti ekipu na kraju sezone.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Nista od Contea.
Tako i treba sta ce im jos jedan trener koji se divi Lionelu Messiju.
27.10.2020
A kao da postoji trener koji se ne divi Messiju?,pa i mi navijaci Reala se divimo Leu,samo na malo suptilnij nacinleorey je napisao/la:Nista od Contea.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa kakve ovo veze ima s mojim postom? Gdje sam ja rekao drukčije?Petardaa je napisao/la:Ja nisam rekao da to nije tačno nego da ni sa Ronaldom nisu bili nešto posebno uspješni po broju titula u Primeri. Čitaj malo bolje![]()

Ja govorim od početka ove sezone, da nikad gori nisu bili i da je realizacija katastrofalna. Iskreno, od ove glavne trojke, unazad 10 godina, najviše golova je primio upravo RM, nije ni Ronaldo mogao da dadne golova koliko su oni mogli da prime. Realno, svaki igrač ima perioda kad ne dadne gol, nije to samo Ronaldo, već i Messi, ali kad pogledaš npr. Barcelonu, uvijek tu bio neko drugi da uleti. Ko je u Real Madridu uletio unazad 10 godina? Jednu sezonu uletili Benzema i Higuain, jednu sezonu Morata i par golova Ramosa. Sve ostale godine, Ronaldo imao zajedno golova, kao cijela ekipa, nikad nije imao veliku pomoć u napadu.
Ok, Ronaldo otišao, uzele se fine pare, ali se trebao dovest novi igrač, igrač koji ima u sebi 30-40 golova, a ne ostati na Benzemi i Bale.
Ovo što neko napisa Modrić i Kroos nisu u formi, oni cijelu ovu godinu nisu u formi, vadili nas bekovi i Ronaldo. Pa samo Marcelo je zabio gol PSG-u, Juventusu i Bayernu, glavni golovi.
Ona poprečna lopta u 16, kad je nabio Nacha. Bože sačuvaj.Blejzer10 je napisao/la:Kapiten Reala prsima loptu prima kao zadnji igrač pored dva igrača Barce
Zanimljivo je kako u LP gotovo nikad nema ovakve trenutke, uglavnom dijeli lopte ko Xabi Alonso. Dok u ligi svako drugo kolo igra kao da je na terminu.anonymousHD je napisao/la:Ona poprečna lopta u 16, kad je nabio Nacha. Bože sačuvaj.Blejzer10 je napisao/la:Kapiten Reala prsima loptu prima kao zadnji igrač pored dva igrača Barce
Remember, remember the 5th of November.
Mislim da nije jedini problem Madrida nedostatak gola....mislim, jest i to problem sigurno, ali je po meni veci problem nedostatak odrane i veznog reda.
Hajd, za Marcela i Ramosa se odavno zna da su rupetine u odbrani (to što im kite jašu ovi njihovi pokemoni, to je druga prica) i sinoc se to jasno vidjelo protiv Barce bez Messija...i protiv Sevilje se to vidjelo i protiv Levante itd - ali da Varane onako grohne to nisam ocekivao, bar je on zatvarao sve propuste klokana vec godinama, a on im je stub odbrane tamo. Šta se desilo sa njim nakon onakvog Mundijala, nije mi jasno
Veci im je problem katastrofalna forma Krosa i Modrića, nego nedostatak portugalskog kopitara...ljudi su u goroj formi nego kod Barce Pique
a oni su glavni likovi sredine terena, ljudi koji stvaraju igru i drže tempo, znaci odron od forme.
Mislim da tu treba tražiti uzroke ovako loših igara perezove prćije, nego u nedostatku nakvarcanog.
Hajd, za Marcela i Ramosa se odavno zna da su rupetine u odbrani (to što im kite jašu ovi njihovi pokemoni, to je druga prica) i sinoc se to jasno vidjelo protiv Barce bez Messija...i protiv Sevilje se to vidjelo i protiv Levante itd - ali da Varane onako grohne to nisam ocekivao, bar je on zatvarao sve propuste klokana vec godinama, a on im je stub odbrane tamo. Šta se desilo sa njim nakon onakvog Mundijala, nije mi jasno

Veci im je problem katastrofalna forma Krosa i Modrića, nego nedostatak portugalskog kopitara...ljudi su u goroj formi nego kod Barce Pique

Mislim da tu treba tražiti uzroke ovako loših igara perezove prćije, nego u nedostatku nakvarcanog.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.