Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Admine dok se boris da se ne prica o politici reklame Semira ubise po forumu. Dvolicno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- alan_kardec
- Kontakt:
edoox je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:01Prozvao ga Baka da mu duguje pare, valjda kada su zajedno radili na telefonskim karticama. Jos neke valjda ideje oko influenserske tv mu maznuo Mitrovic.
Na prvu mi je djelovalo da je icenirano, kako bi se digao hype na YT scena koja je evidentno bila u padu zadnje vrijeme.

influenserska tv, šta bijaše to?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nikad mi nije bila jasna poenta, ni u jednom trenutku nisam vidio sliku nekog kandidata i pomislio eh glasat cu za tebe sad kad sam ovo vidiofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:11Admine dok se boris da se ne prica o politici reklame Semira ubise po forumu. Dvolicno

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ti folovi djeluju, hebiga moraš se spustiti na nižu frekvenciju kako bi shvatio.StevieG8 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:30Nikad mi nije bila jasna poenta, ni u jednom trenutku nisam vidio sliku nekog kandidata i pomislio eh glasat cu za tebe sad kad sam ovo vidiofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:11Admine dok se boris da se ne prica o politici reklame Semira ubise po forumu. Dvolicno![]()
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Fazon je u tome da je poštar donio dvostruko razočarenje, ebo kaznu ali odbijenica za posao koji ganjam 7-8 godina.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Para vrti gdje burgija neće.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:11Admine dok se boris da se ne prica o politici reklame Semira ubise po forumu. Dvolicno
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakva muda ova žena ima

I onda pogledaš na drugoj strane naše "muskarcine" izdajnike svoga roda i države

Bolje imati jednu ovakvu heroinu na vlasti nego 10 prodanih muskaraca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije valjda trandža

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- ASD
- Kontakt:
Mnogo je zgodnija uživo, nego ovdje.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 11:13Kakva muda ova žena ima
I onda pogledaš na drugoj strane naše "muskarcine" izdajnike svoga roda i države
Bolje imati jednu ovakvu heroinu na vlasti nego 10 prodanih muskaraca.
I ja bi joj ga halalio

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
za sad nijedna stranka nije kupila oglas na SportSport.ba ili na forumu, što je i inače standardna predizborna praksa na koju smo navikli. Govori i o tome koliko su sve političke opcije zaista zainteresovane za unaprijeđenje sporta u BiH i koliko smatraju da je ulaganje u sport značajno za njihove izborne rezultate. To što vidiš je vjerovatno Google, targetira po interesima, pa valjda tebi neki Semir, nisam siguran koji je to Semir, ja ne vidim nijednu političku reklamu.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2022, 00:11Admine dok se boris da se ne prica o politici reklame Semira ubise po forumu. Dvolicno
Naravno, ne bismo ni odbili nikog, ali ako vas interesuje baš to, kupio nije niko.
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ja gledam kakvi političari, meni samo Severinu izbacuje, ova neka reklama za Mozzart.
Mada ne kontam što meni izbacuje kladionicu, u životu se nisam nikad kladio.
Bit će ipak da je Severina u fokusu
Mada ne kontam što meni izbacuje kladionicu, u životu se nisam nikad kladio.
Bit će ipak da je Severina u fokusu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Kod mene bijela tehnika

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- tuzlak1987
- Kontakt:
Google Ads je to. Meni izlazi Nesic, ne sjecam se da sam ga trazio, jedino sto mi na Youtubeu standardno izlazi 50% SNSD, 30% PDP i ponekad Stevandic i Nesic.
Ne znam jesul nesposobni ovi sto im targetiraju ili se ne mogu odabrati lokacije po RS za to.
Ovi iz Federacije jos uvijek idu na bilborde.
U Kini prave reklame sa 1000 dronova, a ovdje jos uvijek nisu skontali da ljudi koji prate bilborde i radio vec znaju za koga glasati.
Ne znam jesul nesposobni ovi sto im targetiraju ili se ne mogu odabrati lokacije po RS za to.
Ovi iz Federacije jos uvijek idu na bilborde.
U Kini prave reklame sa 1000 dronova, a ovdje jos uvijek nisu skontali da ljudi koji prate bilborde i radio vec znaju za koga glasati.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vakat ti se ženiti i kućiti, a meni Severinu zaganjati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma za SAD je ključan. Spominjao se za Chicago, zaboravio sam koja aviokompanija, već i na njihovoj web stranici najavili let, i na kraju ništa.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 sep 2022, 11:46Hahahahha yebete vi mene , neka neka , u pravu ste nema šta![]()
Napreduje aerodrom nema šta , još par linija i za 4-5 godina 2 miliona godišnje je vrlo realno![]()
Još dosta stvari ima da se popravi jer ipak je Bosna i Hercegovina .
Fale letovi za Španiju i Grčku i let za SAD .
Prije svega treba biti iole razumna cijena, ako je cijena 2000 maraka ko sto se spominjalo, slabo će ko i ići, lakše mi je presjedati u Istanbulu, Rimu, Warsawi, Krakowu.. pa onda za USA.
Iako moram pohvaliti da je sarajevski aerodrom u dobrom stanju. Koferi mi nisu stigli, u roku od dan su mi dali informacije kako i sta

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka