Covjece, ne mozes u drugom poluvremenu igrati bez ijednog beka, bez ijednog krila. Kad su nam trebali svjezi igraci po stranama, njihovi centarsutevi, prodori, nasih 7-8 igraca je bilo u krugu od 10 metara. Ostavio je Misimovica koji je po meni bio odlican u prvom poluvremenu, ali covjek jednostavno ne moze vise od 50-ak minuta. Svaka lopta kad preskoci te nase zbijene igrace, lagano odskakuce u aut, jer nema apsolutno nikog na stranama. Nije bila Dzekina noc, to stoji, ali brate dragi mogao si se bar malo vise zalagati na terenu i bar jednu od onih 10 poslati u mrezu. Mene najvise boli cinjenica kad vidim da nasi igraci ne mogu da trce, nemaju snage da se krecu. Opet, naklon do poda Muhamedu Besicu koji je trcao kao lud, jedan od rijetkih se isticao u tim stvarima.
Po meni, od igraca su samo zadovoljili pomenuti Besic, zatim Pjanic, Begovic, Sunjic i donekle Hajrovic, iako mi jos uvijek nije jasno zasto je njega izveo. Ne znam ni cemu uvodjenje bratica, mozda je jednostavno htio da se njegovo ime cuje u svijetu, ipak su utakmicu pratili milioni ljudi. Nije on bio toliko los, koliko su nama trebali brzi i prodorni igraci, a on jednostavno nije imao sta traziti na terenu zajedno sa Miralemom i Zvjezdanom. Ko zna, mozda je ovo samo pravda za Ervina Zukanovica, Sanjina Prcica i ostale igrace koji su bez dvojbe zasluzili da se nadju na smotri u Brazilu.