Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
kobe24 je napisao/la:Joj, svaki dan kad udjem na ss.ba procitam milion nekih povreda u drugim reprezentacijama. Mi hvala Bogu do sad nista nemamo, ali me nenormalno strah zadnje utakmice protiv ove Santosove djece. Valjda nas nece oni povrijediti.Kad se igra ta utakmica i hoce bit' neki prenos? Meni nesto kroz glavu prolazi da je ponedjeljak, al' ne znam u koliko sati, a ni najmanje ne vjerujem da ce biti prenosa.
Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
po vjeriBelminM23 je napisao/la:Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
Dobro, samo trebali smo Saudijskoj Arabiji, Kuvajtu, Bahreinu i ostalim isto ovako javiti da nas podržeKonzerva je napisao/la:po vjeriBelminM23 je napisao/la:Kakva su nam oni braća ?Konzerva je napisao/la:Zmajevi pozvali Turke da navijaju za BiH
[youtube][/youtube]
Ma dao bih sve da se plasiramo minimalno u osminu finala na ovom SP-u, kako bi nam to samo puno znacilo, a da ne pricam o podvigu protiv Argentine odmah u prvom kolu.Omerbavarac je napisao/la:Fakat smo pravi hit ovog SP-a.![]()
Jos samo da napravimo dobar rezultat, ima da nas zavoli cijeli Svijet.
Iz dana u dan dolaze podrske sa svih strana a evo malocas sam procitao da su Irci pozeljeli srecu nasoj selekciji i uputili nekoliko lijepih rijeci. Takodjer su rekli da sluzbeno ta drzava navija za nas.
+1Goalgetter je napisao/la:Ma dao bih sve da se plasiramo minimalno u osminu finala na ovom SP-u, kako bi nam to samo puno znacilo, a da ne pricam o podvigu protiv Argentine odmah u prvom kolu.Omerbavarac je napisao/la:Fakat smo pravi hit ovog SP-a.![]()
Jos samo da napravimo dobar rezultat, ima da nas zavoli cijeli Svijet.
Iz dana u dan dolaze podrske sa svih strana a evo malocas sam procitao da su Irci pozeljeli srecu nasoj selekciji i uputili nekoliko lijepih rijeci. Takodjer su rekli da sluzbeno ta drzava navija za nas.
Za ove ostale, manite se BiH i Turske, opet ce nastati bespotrebna diskusija. Yebe mi se za koga ce Turci navijati.
Super video, pogledao sa jos nekoliko i nas je ubjedljivo najbolji, neda mi se da gledam bas sveGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cilj VISA spota je, da svaka zemlja pokaze kako ona proslavlja Svjetsko Prvenstvo.
Nas video odlican.
I ja bas htio to isti napisati.. pogledo par, nas najjaci.. nedam rostilja nikome!guber_90 je napisao/la:Super video, pogledao sa jos nekoliko i nas je ubjedljivo najbolji, neda mi se da gledam bas sveGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cilj VISA spota je, da svaka zemlja pokaze kako ona proslavlja Svjetsko Prvenstvo.
Nas video odlican..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, denza i 41 gost.