NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
nema kazne(suspenzije) za wadea zbog divljačkog faula nad stephensonom
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja zaspao jutros na polovini 4/4. ****. hahahaha. Ubi ovaj PO raspored. Imam osjecaj da ni veceras necu docekati kraj. 

Postovanje treba zaraditi.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Haha, Wade nije dobio nikakvu kaznu... A lige i govana.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
A mora Miami u finale nista cudno!kad_kako je napisao/la:Ja zaspao jutros na polovini 4/4. ****. hahahaha. Ubi ovaj PO raspored. Imam osjecaj da ni veceras necu docekati kraj.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Grizzlies ipak ispadaju. Znači Spursi vs ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma posrana liga igra se se sad samo zbog marketinga i nista vise..ko vise donosi para on ce i osvojit i to je definitivno ovaj Miami.. i kad neko kaze danas ovi igraci bolji od onih ili kad kazu ova tim US bi dobio onaj nekad hahahaha oplacem majkemi..ja kazem sve do onog finala Philadelhie i Lakersa valjalo je i onda sve i godine u godinu liga je isla ka gorem smijeru..prvo sudjenje je katastrofalno, drugo jako puno ladionica danas utice na rezultate i bukvalno na to sudjenjeTitova-Juga je napisao/la:Haha, Wade nije dobio nikakvu kaznu... A lige i govana.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Titova-Juga
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:ma posrana liga igra se se sad samo zbog marketinga i nista vise..ko vise donosi para on ce i osvojit i to je definitivno ovaj Miami.. i kad neko kaze danas ovi igraci bolji od onih ili kad kazu ova tim US bi dobio onaj nekad hahahaha oplacem majkemi..ja kazem sve do onog finala Philadelhie i Lakersa valjalo je i onda sve i godine u godinu liga je isla ka gorem smijeru..prvo sudjenje je katastrofalno, drugo jako puno ladionica danas utice na rezultate i bukvalno na to sudjenjeTitova-Juga je napisao/la:Haha, Wade nije dobio nikakvu kaznu... A lige i govana.
Itekako, kladionice postaju sve veci problem u sportu, bilo da je rijec o kosarci, nogometu ili nekom drugom sportu...
A ovo nekaznjavanje onakvog poteza mi se svakako gadi pa radilo se to o Rose-u ili Wadeu... presmijesno!
I ja nekako mislim da je ono finale Phila - LA bilo prekretnica.. sve je nekako od tada krenulo nizbrdo u ovoj ligi, nije to vise to jednostavno...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dolaskom samoprozvanog Kinga i ove generacije 2003 toliko je hypa se diglo da su igraci iznad klubova i same lige. Nadam se da ce ligu vratit u pravi kolosijek ovi mladji Durant, Rose, Irving, Love, Westbrook i dr.SaltCityAttack je napisao/la:ma posrana liga igra se se sad samo zbog marketinga i nista vise..ko vise donosi para on ce i osvojit i to je definitivno ovaj Miami.. i kad neko kaze danas ovi igraci bolji od onih ili kad kazu ova tim US bi dobio onaj nekad hahahaha oplacem majkemi..ja kazem sve do onog finala Philadelhie i Lakersa valjalo je i onda sve i godine u godinu liga je isla ka gorem smijeru..prvo sudjenje je katastrofalno, drugo jako puno ladionica danas utice na rezultate i bukvalno na to sudjenjeTitova-Juga je napisao/la:Haha, Wade nije dobio nikakvu kaznu... A lige i govana.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!
Poenta je da sve u zivotu evoluira i ono sto je juce bilo nije danas isto,a ne da bude isto u periodu od 10-15god.

Ja sam se malo zahebavao, naravno da tako ne mislim. Kontao sam da ce neko od kraljicinih fanova se javit.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()
Poenta je da sve u zivotu evoluira i ono sto je juce bilo nije danas isto,a ne da bude isto u periodu od 10-15god.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jbg baci onda koji smajli da se skonta sarkazam!BIHfan je napisao/la:Ja sam se malo zahebavao, naravno da tako ne mislim. Kontao sam da ce neko od kraljicinih fanova se javit.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()

Ovo ti je sarkazam level pro.NEZALAGANJE je napisao/la:Jbg baci onda koji smajli da se skonta sarkazam!BIHfan je napisao/la:Ja sam se malo zahebavao, naravno da tako ne mislim. Kontao sam da ce neko od kraljicinih fanova se javit.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()
Usput,imam jednu odlicnu sliku na to tvoje razmisljanje u vezi s Lebronom,ali cekam finale da je postavim!

Jedva cekam da vidim, sreca necu dugo cekat, jer Heat ispada do kraja sledece sedmice.

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Fakat, treba se dobro zapitati zašto je Wadeu uručen samo flagrant 1 za onaj lakat.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nije care da je bilo samo dobro do tad naravno da ima finih trenutaka i poslije , ali vidi se drasticna razlika po svemu ..pocelo je puno da se mjenja..vjerujem da su kladionice najveci problem svega toga i da puno uticu na to, jer svi se klade na Miami i naravno da ce poginut neko ako oni ispdnuNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Stern ide u pemziju u februaru iduce godine. Bas me interesuje ko ce ga zamjenuti?:?:
pa to se zna vec dugo, Adam Silverkad_kako je napisao/la:Stern ide u pemziju u februaru iduce godine. Bas me interesuje ko ce ga zamjenuti?:?:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Niko te više ne uzima za ozbiljno, do kraja sezone ti ćeš trolati najboljeg igrača današnjice i to je to.BIHfan je napisao/la:Ja sam se malo zahebavao, naravno da tako ne mislim. Kontao sam da ce neko od kraljicinih fanova se javit.NEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sve ja tebe razumijem,ali to je neminovnost jbg.Ne volim ni sam mnogo toga u vezi danasnjeg NBA-a,ali sta da radim?Prestati je ne mogu gledati,jer previse volim tu igru,a nema smisla da je kritikujem,jer nemam uticaja...SaltCityAttack je napisao/la:pa nije care da je bilo samo dobro do tad naravno da ima finih trenutaka i poslije , ali vidi se drasticna razlika po svemu ..pocelo je puno da se mjenja..vjerujem da su kladionice najveci problem svega toga i da puno uticu na to, jer svi se klade na Miami i naravno da ce poginut neko ako oni ispdnuNEZALAGANJE je napisao/la:Ovaj NBA je postao k.urac, stvarno ne znam kako mogu pratiti nesto sto je bilo dobro samo do 2001.!?Kakvi komentari jbt!![]()
...ne znam ja evo ovdje meni je posao vozim limo i sad kad pitam nekog ko je radio ovaj posao ranije kazu da je ranije bilo ludnica kad su se igrale te utakmice i da danas to vise nije isto.. vak i onda kad su Bullsi bili i slabi i td..jednostavno tad je narod ba uzimao serice isao na utakmice u barove pratio nije niko propustao bilo ko da igra ..sad je to drugacije izgleda valjda da svi su izgubili volju zog toga jer liga je otisla u vraziju mater i da to vise nije isto kao nekad..ja po kvalitetu mogu vidjeti da nije isto.. ne znam tu neku bolju NBA sam pratio iz BiH, a ovu pratim sa ovih prostora gdje se igra ova liga i pored toga sto sam ovdje opet nevidim da je bolje nego nekad i kako vec kazem puno judi ovdje vidi da to vise nije ono sto je nekad bilo .. bilo kako bilo vjerovatno navijaci prvaka vole ovu ligu i ja bi vjerovatno volio, ali bii opet rekao da ova liga ne moze se porediti sa onom koja se nekad igrala
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Isto sranje onda.miki_92 je napisao/la:pa to se zna vec dugo, Adam Silverkad_kako je napisao/la:Stern ide u pemziju u februaru iduce godine. Bas me interesuje ko ce ga zamjenuti?:?:

Hvala na info.

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije bas isto,jer je opste misljenje da ga raja vise gotivi i da je mnogo pristupacniji od Sterna...kad_kako je napisao/la:Isto sranje onda.miki_92 je napisao/la:pa to se zna vec dugo, Adam Silverkad_kako je napisao/la:Stern ide u pemziju u februaru iduce godine. Bas me interesuje ko ce ga zamjenuti?:?:![]()
Hvala na info.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.