Za razliku od Strinica Kolisinac je 7 godina mladji od njega. Dok je strinic igrao u nekom Hajduku za 21 godinu Kolasinac igra od 19 godine u vrhunskom klubu njemacke. A da nepricam gdje ce stici za 26 godina ako nastavi ovako. Sigurno dalje od Ukrajinecroater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Ocito da se momak registrirao samo da provocira. Sramora me ovakvih. Ignorirajte..I cestitke na navom clanu reprezentacije...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Kolašinac je i ovakav igračina za Strinica, a da ne pričamo kakva će biti razlika za 5 godina i to će danas da dokaže 
- Goalgetter
- Kontakt:
croater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...
Kolasinac Strinica koristi k'o cackalicu.
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
nije ti bilo mrsko se registrovat' samo da trolas?croater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...
- Goalgetter
- Kontakt:

Gledajte sta radi mrcini kao sto je Didier Drogba.
Momci sto se palite ko kutnjaci, on se registrirao da vas je8e, a vi se naguzili, ignorirajte ga i on ce otići sam!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igraju protiv Bremena danas ako Bog da. Valjda se Keller sjeti rotirati igrače nakon dvostrukog brukanja protiv Chelsea, tako da naš Seo bude u prvih jedanaest.

buhaa eto Islandjana...da ti karaju Strinica i zenucroater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.bigsoccer.com/community/thre ... c.1987831/
I na ovom forumu je SEOmanija, moguce da su od nas ovdje na forumu malo gledali, al ipak, oplakao sam.
Koji je val samo majstor pokrenuo.
I na ovom forumu je SEOmanija, moguce da su od nas ovdje na forumu malo gledali, al ipak, oplakao sam.
Koji je val samo majstor pokrenuo.
croater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...

HAHAHAHAHAHHA stamina 12 HAHAHAHAHA
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Zodiac je napisao/la:Kolasinac Strinica koristi k'o cackalicu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Batko je napisao/la:Momci sto se palite ko kutnjaci, on se registrirao da vas je8e, a vi se naguzili, ignorirajte ga i on ce otići sam!!!
+1
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
stokton je napisao/la:croater je napisao/la:Ja zaista ne znam sta vi u njemu vidite, jedan prosjecan lijevi bek koji se slucajno nasao u Schalkeu, on Strinicu nije ni do koljena.Budite realni ljudi ,zaista...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.