Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stara dobra vremena
Zna li neko majketi kako se zvao crtani na federalnoj ujutro se prikazivo ja msm redovito nedjeljom.uglavnom bila su ko neka dva medvjeda neznam ni ja sta su,bila je neka smjesna uvodna spica.i sada je vazda bila neka prica kojoj je ovaj preprico i ta prica je bas onako bila super pravo djecija
kao npr ovaj preprico neki napusteni pas iso do od kuce do kuce da pojede nesto po hladnoj zimi
nemojte se smijati,ja i jaran smo presli dva kilometra setajuci i nismo se mogli sjetit koja je
kao npr ovaj preprico neki napusteni pas iso do od kuce do kuce da pojede nesto po hladnoj zimi
nemojte se smijati,ja i jaran smo presli dva kilometra setajuci i nismo se mogli sjetit koja je
- akisarajevo92
- Kontakt:
za 10-20 godina i ovo ce vam biti stara dobra vremena
poenta je uzivati u trenutku

Don't believe the hype.
- Marsal
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:za 10-20 godina i ovo ce vam biti stara dobra vremenapoenta je uzivati u trenutku

Zbog toga Žica i jest najbolja serija svih vremena...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Valjala su stara vremena kad je forum tek počeo s radom.
Meni je, evo, osma godina otkako sam ovdje. Ko bi rekao.
Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.
Sjećam se kad sam se vratio iz Širokog da su mi se mnogi javljali da pitaju kako sam prošao i sl. Bilo je i rasprava, možda više nego sad, ali bolje se duralo.
Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.
Pozdrav i za starog admina i @vucko.

Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.

Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ima mislim tema za Ovo, stare forumaše. rz88 je neutral zar ne? on je skoro otišaoHigh je napisao/la:Valjala su stara vremena kad je forum tek počeo s radom.Meni je, evo, osma godina otkako sam ovdje. Ko bi rekao.
Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.Sjećam se kad sam se vratio iz Širokog da su mi se mnogi javljali da pitaju kako sam prošao i sl. Bilo je i rasprava, možda više nego sad, ali bolje se duralo.
Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zamandaljena je to tema. Jeste, to je on.DANTES je napisao/la:ima mislim tema za Ovo, stare forumaše. rz88 je neutral zar ne? on je skoro otišaoHigh je napisao/la:Valjala su stara vremena kad je forum tek počeo s radom.Meni je, evo, osma godina otkako sam ovdje. Ko bi rekao.
Mnogo je tih prvih forumaša davno prestalo pisati, ali pozdrav za tu staru ekipu. Bilo je dobrih ljudi.Sjećam se kad sam se vratio iz Širokog da su mi se mnogi javljali da pitaju kako sam prošao i sl. Bilo je i rasprava, možda više nego sad, ali bolje se duralo.
Pozdrav za @csh - iako je bio plavo-bijeli, bili smo dobar moderatorski tandem. Bio je i forumaš @rz88 s kojim sam imao mnogo posla, ali poslije se i to riješilo. Počeo je kao disident, a na kraju postao dobar forumaš.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel ima ko ovdje da je igrao Hugu na Ftv ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igrao bih ja, al nisam imao telefon s tonskim biranjem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
A vidi rezultata ankete. 

Koliko je ono igara na njemu bilo?QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Formula, Slagalica, i šta još? Jesu li neki tenkovi, nešto?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Avioni
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Čola kralj
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da ovdje nastavimo diskusiju sa "Smiješne slike".
Uvijek mi je fora bila sa tim pištoljem patke ubijat, ali nisam često igrao jer nisam to imao već malo kod komšije igrao ali ni on nije dao puno jer sam bio mal (4-5 godina tad imao, možda i manje
)
Prije nekoliko godina, ima 9-10 godina) sam dobio PS1, čovjek to držao u podrumu i čistio i našao ga i meni dao da ne baci i nekoliko igrica mi isto dao. Clash & Crash nešto tako, najjača igra koju sam igrao na PS1
Uvijek mi je fora bila sa tim pištoljem patke ubijat, ali nisam često igrao jer nisam to imao već malo kod komšije igrao ali ni on nije dao puno jer sam bio mal (4-5 godina tad imao, možda i manje

Prije nekoliko godina, ima 9-10 godina) sam dobio PS1, čovjek to držao u podrumu i čistio i našao ga i meni dao da ne baci i nekoliko igrica mi isto dao. Clash & Crash nešto tako, najjača igra koju sam igrao na PS1

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
i lokiceQUARESMA 18<<< je napisao/la:Čola kralj

Bio je neki opasan street soccer, znam da sam stalno komsu smarao za disketu, pa onda onaj PES 2 u to vrijeme sa velicanstvenom grafikom 

- majestic24
- Kontakt:
Ja imao super Nintendo (imam ga jos zapravo) i bio neki soccer,nemam pojma kako se zvao. I bila je fora kad budes blizo out linije i jako udaris loptu prema publici,uopte ne bude out. Lopta ti se vrati i samo nastavis igrati
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.