i svakom slucaju i ako im Deron ode ostaju im 3 WilliamsaAdmir_Sa je napisao/la:Tri Wiliamsa u isto vrijeme na parketu kod Netsa

jos da dovedu onog centra Williamsa iz Dallasa i komotno bi mogli sastaviti startnu petorku od Williamsa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
i svakom slucaju i ako im Deron ode ostaju im 3 WilliamsaAdmir_Sa je napisao/la:Tri Wiliamsa u isto vrijeme na parketu kod Netsa
jao brate koje gluposti ti pisesLBJ MVP je napisao/la:Koji bi rivalitet kroz naredno desetljeće trebali imat Rose i Durant Bulls vs Thunder :DTrenutno su bez premca najbolje ekipe čak mi se Bullsi čine za nijansu bolji no u finalu bi trebalo bit do lidera,a to su Durant i Rose.Baš me zanima ko bi bio bolji kad bi došlo do tog finala,a vjerovatno hoće![]()
Možda se NBA približi onoj popularnosti iz Jordanove ere
Ne shvatam dje je glupostL-Train je napisao/la:jao brate koje gluposti ti pisesLBJ MVP je napisao/la:Koji bi rivalitet kroz naredno desetljeće trebali imat Rose i Durant Bulls vs Thunder :DTrenutno su bez premca najbolje ekipe čak mi se Bullsi čine za nijansu bolji no u finalu bi trebalo bit do lidera,a to su Durant i Rose.Baš me zanima ko bi bio bolji kad bi došlo do tog finala,a vjerovatno hoće![]()
Možda se NBA približi onoj popularnosti iz Jordanove ere
TT i Sam Sam mogu igrati umjesto Jamisona, Erden na centru i to je to. Nek se mladici razvijaju, a Jamison je podgrijan les, ja bih njega samo u gasulhanu poslao.dema je napisao/la:e zaboravio si njegovog igraca hehe iako i ja sumnjam da ce jos 10g bit u igri za naslove
ajde pusti Jamisona ko ce ti igat mjesto njeg,a trade ce tek u februaru da bude
Da, da... Prvi put u životu vidim da je uzeo samo 5 šuteva tokom prvom poluvremena, ali zato Chandler razvaljuje - 13 poena, 9 skokovadon_burza je napisao/la:Jel moguce da Melo nije postigao kos u prvom poluvremenu
Zato i vode.don_burza je napisao/la:Jel moguce da Melo nije postigao kos u prvom poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.