Nebi bilo sramota da je to tim iz vremena Hagija...vest je napisao/la:a to je sramota za nas izgubiti u rumuniji?Za_raju je napisao/la:Dok je dosao Susic na celo repke moj otac je rekao jadni mi!
A kao bivsi fudbaler i vrsni poznavalac ovog sport zaista nije dosada imao fula u nekim procjenama...Kada sam kretao na utakmicu u Rumuniju covjek mi je rekao ne idi djaba i ne trosi pare zijanicemo glatko i to je definitivno moja zadnja posjeta utakmice nase repke dok je Sajo selektor...
Cak se nakon te utakmice i raspala nasa grupa koja je fanaticno isla za nasim igracima gdje god da se igralo na ovom kontinentu...
Elem necemo se sad raspravlajti ko je expert ako nije jer kompletan rad ovog stozera je sve sam rekao o sebi a rezulati ne da govore sve nego nam mogu biti i neki predkazatelj sta ce se desavati i u narednom periodu!!!kao da nekoga zanima ides li ti na utakmice, idi ako hoces ako neces nemoras..rezultati su solidni, mi smo kao ekipa iz 3. sesira na kraju zavrsili kao 2. u grupi..nas problem je sirina, mi imamo 10 tak dobrih fudbalera ali kuku nama ako se 2-3 igraca povrijedi...
Ali izgubiti od raspadnute repke sa igracima iz domaceg prvenstva sa onakom dominacijom ne znam sta je ?Mozda nam ti objasnis?
A to dali neko ide i ili ne ide na utakmice bogami znaci puno razlika je velika kad dodze 10000 Bosanaca i kad dodzu tri ili mozda nije?
Samo se sjeti atmosfere pod Cirinim vodstvom i sjeti se atmosfere za pajdine ere pa zatim zbroji 2 i 2 i vidi sta kaze rezultat...
A ta prica kako mi imamo 10 kvalitetnih igraca i nemamo sirinu samo dokazuje koliko ne znas o fudbalu dovoljna su petorica majstora u timu i jos petorica (plus golman) radnika da se sklopi masina za davanje golova...
A mi ne da imamo 5 nego 10 extra kvalitetnih majstora ali nam je Pajdo ukinuo irgate pa nema ko zamjesiti maltu majstorima...